subtitle workshop - קובץ לא תקין

• פותח הנושא GHU
  • פורסם בתאריך

GHU

New member
subtitle workshop - קובץ לא תקין

שלום,

אני מנסה לסנכרן כתוביות לסרט בעל סיומת MKV בעזרת תוכנת subtitle workshop.
כל סרט שאני מנסה לפתוח נותן את הודעת השגיאה הזאת : .. הוא אינו קובץ וידאו תקין.
גם קבצים בסיומת AVI נותנים את ההודעה הנ"ל.
ניסיתי לשים את הסרט על כונן C ישירות - ללא הצלחה.
אשמח לדעת איך מתגברים על הבעיה, או לחילופין באיזו תוכנה אחרת אפשר לסנכרן כתוביות.

תודה.

גיליום

New member
יצירת כתוביות ב-Subtitles Workshop

ככל שאני יודע, Subtitles Workshop אינה תומכת בקבצי MKV. עם AVI לא אמורה להיות בעיה.
האם אתה מצליח לצפות בקובץ הבעייתי, בעזרת נגן סרטים רגיל? כלומר, אתה בטוח שהסרט תקין?
ייתכן שאין לך קודק שמתאים לשימוש עם Subtitles Workshop.
Subtitles workshop עובדת עם קודקים בטכנולוגיית directshow ולא עובדת עם VFW (הקודקים שהתוכנה VirtualDub עובדת איתם). אני לא מכיר דרך פשוטה לבדוק האם יש לך קודקים VFW או directshow..
זו הסיבה שאני תמיד מתקין את שני הסוגים. אני עושה זאת על-ידי התקנה של חבילת הקודקים ffdshow, שכוללת את 2 הסוגים.
אז ראשית תבדוק האם אתה מצליח בכלל לצפות בסרט (האם תקין?). שנית, וודא שמותקן אצלך קודק directshow מתאים.
בנוגע לתוכנה חילופית, אני לא מכיר תוכנה חילופית, שמספקת תמיכה טובה בעברית. אני משתמש ב-SW כבר הרבה שנים ולא נתקלתי בבעיות.
לגביי ניגון MKV, התוכנה SW כאמור לא תומכת, אז יש שתי חלופות עיקריות: להמיר את ה-MKV ל-AVI ואז לערוך את הכתוביות או להשתמש בתוכנה מסוג Frame-server, כגון Avisynth שממירה את הסרט מפורמט קיים לפורמט AVI, תוך כדי עבודה (on the fly), מבלי ש-Subtitles Workshop מודעת לכך (זה מתאים יותר למתקדמים, אך גם זו שיטה שעשויה לעבוד).

בברכה,
גיליום

גיליום

New member
צודק

התוכנה אכן תומכת ב-MKV. בדקתי את זה עכשיו..

בברכה,
גיליום

למעלה