אני בשלב 7
T tomb boy New member 7/8/06 #22 אני בשלב 10../images/Emo41.gif ישנו פתק שאומר לי להפסיק לפתור את הפאזלים. ושעליי לחפש ידית ירוקה כמדומני ולהביא אותה לחדר מסויים... מעניין אם זה לא טריק. אוקיי... here goes nothing
אני בשלב 10../images/Emo41.gif ישנו פתק שאומר לי להפסיק לפתור את הפאזלים. ושעליי לחפש ידית ירוקה כמדומני ולהביא אותה לחדר מסויים... מעניין אם זה לא טריק. אוקיי... here goes nothing
T tomb boy New member 7/8/06 #23 זה היה עלה ירוק../images/Emo41.gif נו מה?... זה כאילו הוציא אותי והיה כתוב חשבת שפתרת את כל הפאזלים? חשבת שאתה רוצה לצאת? בלה בלה בלה... נתראה במעבדה אני חוזרת לשלב הזה... אני רוצה לפתור את הפאזל... נראה לאן אגיע...
זה היה עלה ירוק../images/Emo41.gif נו מה?... זה כאילו הוציא אותי והיה כתוב חשבת שפתרת את כל הפאזלים? חשבת שאתה רוצה לצאת? בלה בלה בלה... נתראה במעבדה אני חוזרת לשלב הזה... אני רוצה לפתור את הפאזל... נראה לאן אגיע...
T tomb boy New member 7/8/06 #24 חחחחח הניסיון הזה עלה בחיי../images/Emo41.gif אז איפה המעבדה בכלל? אולי זה משחק ההמשך כאילו? זה ממש מזכיר לי את הקיוב... הסרט...
חחחחח הניסיון הזה עלה בחיי../images/Emo41.gif אז איפה המעבדה בכלל? אולי זה משחק ההמשך כאילו? זה ממש מזכיר לי את הקיוב... הסרט...