Sublime

**yoav**

New member
Sublime

לאחרונה התנתקתי טיפה מההיפ הופ לטובת ז´אנרים אחרים ונתקלתי בלהקה בשם Sublime שיש לה סגנון שמשלב פאנק יחד עם רוק ורגאיי (אני חושב שקוראים לסגנון סקא אבל אני לא בטוח...) אני לא ממש בטוח שזה המקום הנכון להמליץ פה אבל בכל מקרה רציתי לשתף אתכם שירים מומלצים: santaria caress me down wrong way smoke two joints מקווה שתורידו ותהנו PEACE יואב, שמצטער מראש אם זה ייראה למישהו לא קשור למוזיקה שחורה

Mc chameleon

New member
עכשיו אני מורידה...

אין מה להצטער בגלל שזה לא היפ הופ זה לא אומר שזה לא קשור למוזיקה שחורה! להפך אני אישית שמחה שסוף סוף יש מישהו שמדבר על עוד ג´אנרים במוזיקה השחורה בלי שזה יהיה היפ הופ כל הזמן! keep on moving!יואבי!!!
אלינור

tom2

New member
למי שאוהב את סאבליים,

כדאי לשמוע גם את 311, הם טיפה יותר כבדים מ-sublime, אבל גם משלבים הרבה רגאיי ודאב. חוץ מזה שגם יצא לי לראות אותם בהופעה לפני חודש, והם היו מצוינים. שירים מומלצים - down, grassroos, come original, all mixed up. ועוד המלצות של סאבליים - date rape, what i got.

tom2

New member
תיקון,

לא לגמרי משלבים, ויותר מושפעים מרגאיי ודאב.

**yoav**

New member
אחי, הורדתי, שמעתי, אהבתי...

תודה רבה כבוד אני ינסה להוריד עכשיו עוד שירים PEACE יואב

mumtaz

New member
sublime and 311

כן כן למרות שאני שומע בעיקר מוזיקה שחורה 311 ענקיים ובזמן שאני כותב את זה אני שומע אותם בקשר לסבליים הם יותר פאן ונסיים ב i smoked 2 joints b4 i smoked 2 joints and than i smoked 2 more

למעלה