SUB7

oren9989

New member
פריצה למחשב-דחוף!!!!

איך אני יודעת אם מישהן פרץ לי למחשב? והאם מישהו יכל לשוטט במחשב שלי גם שאני לא מחוברת לאינטרנט? יש לי וינדוס XP התקנתי אם הזון אלארם אבל לא יודע כמה יכולה לעזור האם יש עוד דרך לפרוץ למחשב חוץ מלשתול סוס טרויאני??? תודה

oren9989

New member
חוקיות בשימוש באימייל

יש כאן מישהו שמבין בחוקיות לגבי מה עבירה דרך אימייל ומה לא???

תומר 007

New member
כמה תשובות...

אם את\ה מרגיש\ה משהו חשוד (שנמחקים לך קבצים, שעולים לך אתרים בלי סיבה, נשלחים אלייך הודעות וכ"ו וכ"ו, אגב זה לא חייב לקרות הוא יכול גם לא לעשות את זה). הוא לא יכול לשוטט לך במחשב אם את\ה לא מחובר\ת לאינטרנט, כי איך יהיה לו קשר בין המחשב שלו למחשב שלך? אלא אם כן המחשב שלו מחובר ישירות אל המחשב שלך ברשת. יש עוד דרכים לפרוץ למחשב חוץ מסוסים טרויאנים כמובן שאני לא יציין אותם פה..(לא שאני יודע אותם:)) נ.ב לא הייתי בטוח אם את\ה בן או בת כי חלק מהזמן דיברת בלשון זכר וחלק נקבה והשם שלך הוא שם שן זכר (לפי מה שידוע לי עד כה..) בבקשה ומקווה שעזרתי תומר

mmm

New member
עבירה על החוק....

1. מכתבים המכילים תוכן לא חוקי, כגון חומר הקשור לפדופיליה, פרטים אישיים על אדם אחר או כל תוכן לא מוסרי לפי החוק, כמו כן אסור לשלוח פרסומות אלא אם כן האדם ביקש זאת. 2. הצפה(spam) הינה לא חוקית, כאשר אדם שולח מאסה של אימיילים שתוכנם הוא כמתואר בסעיף מס´ 1. 3. אסור להטריד דרך האימייל, לשלוח איומים הצעות מגונות וכו´. לא הבאתי את מגוון החוקים הנרחב, אך זה הינו הבסיס, צירפתי כמה כתבות ומאמרים על אי חוקיות באימייל. - באשר לחוקיות, כול עוד לא עשית משהו היוצא מגדר החוק, השימוש שלך באימייל חוקי.

oren9989

New member
SUB7

מה קורה אם אני מורידה את התוכנה SUB7 למחשב שלי? האם זה מסוכן מבחינת וירוס או שאני צריכה גם את הוירוס כדי להפעיל אותה? התוכנה לבדה גורמת נזק למחשב? איך כל העסק הזה עובד???

WhiteDevil

New member
תקשיבי

1.מה קורה אם את מורידה SUB7 למחשב שלך? כלום חוץ מכמה בושות... 2.הוירוס יורד יחד עם התוכנה ולכן האנטי וירוס משתגע, אני בכלל חושב שהתכוונת לסרבר של התוכנה ולא לוירוס אז את חייבת את הסרבר כדי לפרוץ למישהו כי את צריכה לשלוח לו אותו ולחכות שהוא יפתח (כמובן שאסור לך לפתוח אותו) 3.מה זאת אומרת התוכנה לבדה גורמת נזק למחשב? את מדברת למחשב שלך או של הקורבן?? 4.איך כל העסק הזה עובד? בעעע! עזבי את SUB7 ותלמדי אקספלוייטים ויוניקס... יחסוך לך חיים שלמים של בושה...

למעלה