sub6-Ra Heya -J.Viewz remix sub6-Ra Heya-J.Viewz remix פשוט כיף לשמוע...בא בטוב בשעות האלה.....
T TRANCE ADDICT New member 23/2/06 #1 sub6-Ra Heya -J.Viewz remix sub6-Ra Heya-J.Viewz remix פשוט כיף לשמוע...בא בטוב בשעות האלה.....
X X Ripper New member 23/2/06 #2 אלי,בוא לנרגילה....... Omegahertz-Ionian Seas משהו בסט חחחחחחח לא איכזבתי אותך עד עכשיו נכון?
T TRANCE ADDICT New member 23/2/06 #3 אף פעם לא חח... וואלה ננסה תקטע..תיכף נחזור עם תגובה חח... עזוב אותך נרגילה..בקרוב אני יקפוץ לעיר הבאבות נבוא לאיזה תיקון..
אף פעם לא חח... וואלה ננסה תקטע..תיכף נחזור עם תגובה חח... עזוב אותך נרגילה..בקרוב אני יקפוץ לעיר הבאבות נבוא לאיזה תיקון..
T TRANCE ADDICT New member 24/2/06 #6 אבי כנס שנייה... עכשיו אני שומע תהמלצה שהבאת לי... Omegahertz-Ionian Seas אני פשוט נגנב איזה קטע חזק...הכינורות הערביים...מזכיר לי את הילדות בבית של סבתא ...קטע מדהים ..ולקראת הסוף בכלל צמרמורות...שיחקת אותה..!
אבי כנס שנייה... עכשיו אני שומע תהמלצה שהבאת לי... Omegahertz-Ionian Seas אני פשוט נגנב איזה קטע חזק...הכינורות הערביים...מזכיר לי את הילדות בבית של סבתא ...קטע מדהים ..ולקראת הסוף בכלל צמרמורות...שיחקת אותה..!