Sub6 במזרע הרכב הטראנס המצליח, בחדר אוכל של קיבוץ מזרע (DAMN!!!) יום שישי 24/2 I'll Be There
A anais18 New member 20/2/06 #1 Sub6 במזרע הרכב הטראנס המצליח, בחדר אוכל של קיבוץ מזרע (DAMN!!!) יום שישי 24/2 I'll Be There
M MsUnderstood New member 20/2/06 #5 נו../images/Emo7.gif אבל אני לא זוכרת בדיוק מאיפה כל אחד התסלחי לי
A anais18 New member 20/2/06 #8 לא לא אני לא מהיקובץ המתפרק (בינתיים...) יש עוד כמה קיבוצים בעמק בית שאן חח
S shahf New member 20/2/06 #10 יופי..נו באמת גשר כפר רופין נווה אור אממממ מה עוד יש?!... מעוז חיים שדה נחום נווה איתן עין הנציב שדה אליהו טירת צבי רשפים שלוחות מסילות ניר דוד זה עמק בית שאן או גלבוע? ירדנה ובית יוסף זה קיבוצים?
יופי..נו באמת גשר כפר רופין נווה אור אממממ מה עוד יש?!... מעוז חיים שדה נחום נווה איתן עין הנציב שדה אליהו טירת צבי רשפים שלוחות מסילות ניר דוד זה עמק בית שאן או גלבוע? ירדנה ובית יוסף זה קיבוצים?
A anais18 New member 21/2/06 #13 טוב, זה בהחלט אחד מהם מה זה משנה איזה ולגבי ניר דוד, זה עמק בית שאן וירדנה ובית יוסף זה לא קיבוצים. מושבים, אם אינני טועה.
טוב, זה בהחלט אחד מהם מה זה משנה איזה ולגבי ניר דוד, זה עמק בית שאן וירדנה ובית יוסף זה לא קיבוצים. מושבים, אם אינני טועה.
A anais18 New member 21/2/06 #12 אני אברר את זה אני חושבת שזה עולה בסביבות ה-40 ש"ח אבל לא בטוחה. לגבי גילאים ושעה מדויקת, אני אשאל.
A anais18 New member 21/2/06 #14 מבירוריי הבנתי שפתיחת שערים ב-23:00. אבל לא בטוח :/ מה שבטוח שזה מגיל 21+