Stupid idea,

BlueBeIl

New member
Stupid idea,

אהל אולי נעשה פרי פורם שמתרחש.... בהוגוורטס? כן כן אני יודעת שכולנו שונאים את הארי פוטר *נסקלת באבנים* גם אני שונאת אותו!!!! אבל את הוגוורטס אני אוהבת! בגלל זה אהבתי את שני הספרים הראשונים, כי הם בעיקר היו על הבית ספר ולא כל כך על הגיבור הכל יכול הארי, ובגלל זה שנאתי את הסרט ואת שני הספרים הבאים, כי זה רק הארי והארי פה, הארי והארי שם, רק הארי פוטר כל היום. אבל אפשר להתעלם מקיומו, ולעשות שכל אחד יהיה תלמיד. אם אתם באמת רוצים לעשות את זה - אז אפשר להתחיל בטקס המיון, בו כל אחד ימיין את עצמו לבית שהוא רוצה (אה, ותנסו להיות קצת יותר מקוריים מגריפינדור. אני לדוגמא מתכננת להיות בסלית´רין. זה הבית הכי מגניב שקים!). מה דעתכם?

אודין

New member
מגניב, אבל יש ../images/Emo28.gif

בפורום כל כך הרבה משחקים עכשיו - נאדג והעיר, השיירה, האלים, זה של המד"ב ובטח עוד איזה אחד שפיספסתי. זה באמת יכול להיות מעניין, אבל גם המשחק שלנו עם העלפית, הקנדר והלוחמת מושעה, וברגע שמשחק אחר ייגמר נעלה אותו. משחק הוגוורטס ייכנס אחריו בתור.
אודין

BlueBeIl

New member
יופי, תודה על התמיכה

והאי סקילה. תיקון: נאדג´ והעיר הגדולה.

רעיון נחמד אבל

זה יהיה ממש מסובך. ואגב, אני לא עומדת לסקול, אבל אני מסכימה אתך במאה אחוזים. הארי פוטר נמאס-פה ושם ופה ושם

BlueBeIl

New member
למה מסובך?

יהיה אפשר לתאר שיעורים, לעשות שיחות בתוך חדרי מועדון....

את צודקת זה רעיון טוב

אני מציא שכבר נתחיל (בלי קיומו של הארי פוטר וגם של וולדרמורט) תמיד יש מקום לעוד משחקים והשיירה לא תופסת כל-כך הרבה מקום אז מתחילים??

BlueBeIl

New member
אתה מסכים????

איתי???? אבל בכל זאת.. נראה לי שעדיף לחכות עד שיתפנה מקום למשחק אחד במקום אחד אחר..... קצת קשה להתרכז בכל כך הרבה משחקים בו זמנית, וגם אולי לא הרבה ירצו להשתתף מהסיבה הזאת.

זה אומר שאני יכול להצתרף

למשחק עם השיירה (אם כן אז אני ישחק את אחד הלוחמים או יצור דמות חדשה??)

BlueBeIl

New member
כן כן....

אני מעדיפה שתהיה אחד הלוחמים, או עדיף הגמד השני. אתה יכול להוסיף דמות חדשה אבל... נראה לי שכבר יש מספיק.

Sabre Runner

New member
אני מסכים. יש המון משחקים נפרדים.

אולי נחבר כמה מהם? הרי רובם מתרחשים בעולם פנטסטי קלאסי.

The Wraith

New member
יש לי רעיון

אני הולך להיות אויבו המושבע השני של הארי פוטר (למה? נתחיל בזה שהוא מטומטם, נמשיך לזה שהוא העלבה לכל מכשף באשר הוא ונסיים בזה שזו סתם שנאה שטחית כלפי היצור הזה, לא יודע למה). בזמן של איזה ספר נשחק?

BlueBeIl

New member
בזמן של הספר השני!!!!!!

זה יהיה גדול.... אנשים מוקפאים על ימין ועל שמאל.... או שאפשר בכלל לצאת מהספרים. נראה שנצטרך מין שה"ם שיכוון קצת את המשחק אבל לא יתערב יותר מדי, כזה שיגיד מה המורים עושים וזה. או שיהיו כאלה שיהיו המורים.

The Wraith

New member
מה פתאום!

הכי גדול זה להיות בספרים, אז אפשר לסכל כל מני דברים ששלושת המפגרים..אה..גיבורים עושים.

BlueBeIl

New member
פחחחחחח

אוי.. אנחנו יכולים כולנו להיות סלית´רינים.... ולשנוא את הארי פוטר... ואת הרמיוני המכוערת... אבל רון חמוד.

../images/Emo153.gifמוזר אבל...

אני שוב מסקים איתך גם בזה שרון ´חמוד´ (מצחיק אדיף לכתוב) וגם בזה שכדי לשחק בלי כשר לספרים (כלומר עם הדמויות אבל בלי העלילה של אבן הכחמים, חדר הסודות, האסיר מאזקאבן או גביע האש) או שכן

למעלה