לא מוצא דלת אדומה? אמרת בחדר 5 לרדת למטה, איפה שיש נעלים ספר ומאפרה. ואני מחפש ולא מוצא...?
D danield New member 12/8/07 #16 לא מוצא דלת אדומה? אמרת בחדר 5 לרדת למטה, איפה שיש נעלים ספר ומאפרה. ואני מחפש ולא מוצא...?
D danield New member 12/8/07 #19 אז ככה הזזתי את הדברים. פתחתי פתח סודי. ויצא לי חץ לכיוון למטה אבל אני לא מצליח להתקדם - החץ לא זז הפתח הסודי זה כמו ח הפוכה? ואתה מחבר לזה חבל?
אז ככה הזזתי את הדברים. פתחתי פתח סודי. ויצא לי חץ לכיוון למטה אבל אני לא מצליח להתקדם - החץ לא זז הפתח הסודי זה כמו ח הפוכה? ואתה מחבר לזה חבל?
מ מקס6 New member 12/8/07 #20 יש לך חבל ?יש לך פנס? אם כן, אז,,,,,, לאחר שפתחתה את הפתח הסודי אתה מחבר את החבל יופיע לך חץ לכיוון מטה את מדליק את הפנס ומתקדם לפי החצים
יש לך חבל ?יש לך פנס? אם כן, אז,,,,,, לאחר שפתחתה את הפתח הסודי אתה מחבר את החבל יופיע לך חץ לכיוון מטה את מדליק את הפנס ומתקדם לפי החצים
D danield New member 12/8/07 #23 בקשר לדלת האדומה אני חושב שצריך לעשות הכול עיגול או אולי צריך להשתמש בצורה של סימן שאלה. או אולי סתאם לשחק איקס עיגול
בקשר לדלת האדומה אני חושב שצריך לעשות הכול עיגול או אולי צריך להשתמש בצורה של סימן שאלה. או אולי סתאם לשחק איקס עיגול
A adi 777 New member 13/8/07 #31 הסוללה השניה נמצאת בחדר הנעול.לאחר שאתה צובע את הפטריה אתה נותן אותה לציפור לוקח מפתח ופותח את החדר. את מכשול האיקסיפ התחלתי מהפינות מרכז ומשם עוד קצת בקטנה. לילה טוב
הסוללה השניה נמצאת בחדר הנעול.לאחר שאתה צובע את הפטריה אתה נותן אותה לציפור לוקח מפתח ופותח את החדר. את מכשול האיקסיפ התחלתי מהפינות מרכז ומשם עוד קצת בקטנה. לילה טוב
A adi 777 New member 13/8/07 #32 ... מרכז ,כמה קליקים אחר כך יפנות בקיצר בחרטה עברתי את האיקסים. טיסה נעימה מבטן האדמה
A adi 777 New member 14/8/07 #35 אחרי שאת מעיינת בספרים בספריה את טובלת את הפטריה איפה שאת מניחה את הקרש ומגישה לציפור בון אפטיט