Street Team

TCgirl

New member
Street Team ../images/Emo19.gif

אוקיי... מאיפה להתחיל? (
למה אני כותבת הודעה אם אין לי מאיפה להתחיל?) אוקיי... מצאתי התחלה... טוב... כמו שחלקכם/רובכם/כולכם יודעים אין בישראל סטריט טים. דרור ניסה להקים סטריט טים אב BMG בישראל התעלמו ואמרו שאין ידיעות מהלהקה (ומה לעזאזל הק-ש-ר????) אז החלטנו לעשות עצומה. אם זה עבד לבנות בפיליפינים (הן הכינו עצומה ולפי מה שאני יודעת BMG אישרו להן להתחיל סטריט טים), זה צריך לעבוד גם כאן... בקיצור, אם אתם רוצים שיהיה/תהיה בישראל סטריט טים מוקדשת ל-TC אז פליז פליז פליז תחתמו על העצומה (האינטרנטית) ותעבירו את זה לעוד אנשים... "And for it all I thank you"

TCgirl

New member
זה ../images/Emo19.gif

יותר נכון זאת קבוצה של מעריצים (זה מה שאנחנו, לא?) שכעיקרון הרעיון הוא שהקבוצה הזאת מפרסמת את TC, גורמת לכך שתיהיה יותר מודעות אליהם. בין השאר יש כל מיני פלוסים בזה שיש סטריט טים, כמו למשל העובדה שיש שיתוף פעולה כלשהו בין הלהקה לסטריט טים...

crazy4tc

New member
שכחת להגיד ש...

שאם את חברה בקבוצה זה לא אומר שתוכלי להכנס להופעות או למאוחרי הקלעים או להפגש עם הלהקה... אני יודעת זה החלק הפחות כיפי! בכל מקרה- פרסמת את זה כבר בלופט????? ושכל אחד ישלח את זה לכל מי שהוא מכיר כדי שיחתום!!! אה ורק שתדעו שזה בסדר לחתום בשמות בדויים אם כבר חתמתם פעם אחת... :))

TCgirl

New member
../images/Emo19.gif

פרסמתיבלופט, ואני לא חושבת שזה בסדר לחתום בשמות בדויים (אני והמצפון המעצבן שלי...) אם יש לכם כוונה לחתום בשמות בדויים פליז תעשו לי ולעצמכם טובה ואל תגידו לי!

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחח חמודה!

בינתיים חתמתי רק פעם אחת אבל אם מצב החתימות יהיה רע אני לא מבטיחה שום דבר! :)

גל GS

New member
אני יודעת שאני קצת מפגרת

אבל איפה חותמים?איך טני מגיעה לזה??!?

crazy4tc

New member
כמה חתימות יש כבר?????

אתם יודעים שאפשר להעביר את זה באייסיקיו... דרור, מותר לפרסם בפורומים??? כבר פרסמתי בפורום בברלי הילס כי אין להם מנהל שימחוק... *רעה*

crazy4tc

New member
../images/Emo9.gif

אין לי בעיה לפרסם בעוד פורומים... צריך רק רשות... וצריך להעביר גם באסק אבל כבר פרסמתי לא מזמן בקשר לפורום... אז אולי מישהו אחר יפרסם הפעם?? ת'נקס...

טוב,

חתמתי עכשיו איזה 584572485 פעם וזה כבר נעשה מעייף...
יש לנו בערך 50 חתימות עכשיו נכון? כמה בערך אנחנו צריכים?

למעלה