Street Survival 101 מתוך AMA

• פותח הנושא r929
  • פורסם בתאריך

r929

New member
Street Survival 101 מתוך AMA

מגזין, בניגוד לאדון פיני שיודע לספר לנו כמה הוא רוכב טוב AMA מנסים לתת כמה טיפים לנהיגה בטוחה מקווה שניתן לקרוא את הכל

גרמי

New member
עצות מצויינות!! מקפיץ למען כולם

במיוחד עכשיו שהנושא נמצא על הפרק. כדאי לקרוא ולהפנים. לחלקכם אולי העצות האלה נראות כמובנות מאליהן, אבל לחלק אולי לא....

argos

New member
../images/Emo45.gif ביחוד העצה בדף האחרון :

take additional training - תלמדו ותתאמנו עוד. גם לרוכבים המנוסים ביותר אפשר לחדש דבר או שניים - לכל אותם מאצ'ואים ישראליים טיפוסיים שחושבים שהם יודעים הכל יותר טוב מכולם

פיני007

New member
הייתי מתנדב (כהרגלי) לתרגם

כי המאמרים הרי כתובים בשפת אימי (אנגלית), אבל מכיוון שהם כתובים ל"רוכבי סבתא" כפי שהתבטא אחד המשתתפים, לא אוכל לחדש לו הרבה וחבל על הזמן שלי אותו אוכל לחלוק בהתנדבות במקום שמעריכים מתנדבים. נ.ב. בשנת 1967 ובין השהים 1970 ו-1974 רכבתי יום יום בכבישי אנגליה וקבלתי עלי את תרבות הנהיגה הבריטית.

Great Blue

New member
וואלה?! אתנ דובר אנגלית ../images/Emo2.gif ?

או אימא שלך, לא בדיוק הבנתי:"כי המאמרים הרי כתובים בשפת אימי "... פיני- אתה כבר לא רלוונטי, ויש לי עוד לאכול עוגה ולרקוד בחתונה עם מקל בכל 2 קצוות אז...

ixmix

New member
כרגיל הודעה מבריקה של פיני.

חבר'ה הבחור מבריק. פיני, תודה רבה על תרומתך האדירה לפורום, לתרבות הדיון ובכלל. ניכר כי בשנים שרכבת באנגליה אימצת הרבה מן התרבות הבריטית. הנימוס שבו אתה כותב, גורם לי לפעמים להתמוגג, ממש להינמס. פיני, אם הייתי בחורה הייתי שלך. מזל שאני לא בחורה. בעעע. ולענין - אם אין לך רצון להוסיף, ואם הערותיך המעליבות והפוגעות יוצרות ניכור במקום הקשבה - בדוק את עצמך. זה קשה, זה באמת קשה - אבל אולי טעית אי שם בדרך. אולי התגובות הנזעמות אינן כי אתה שוטר, אלא כי אתה - אתה?...

MarakOf

New member
look who's talking

לא שאיני מסכים לגבי פיני ( בסך הכל כוונותיו טובות אבל מתפספס לו משום מה ) .

Great Blue

New member
כשיש לך ביקורת כלפי מישהו- אל תפחד

"לך עם הפחד , זרום איתו" או משהו כזה שראיתי פה פעם... אל תתחבא מאחורי שם כשאתה מותח ביקורת על מישהו, זה סתם נראה עלוב ועצוב, ולא רציני.

MarakOf

New member
למה מתחבא ??

שם זה קיים כבר הרבה זמן - אתה יודע מה - אני מעדכן במעט ת'כרטיס.

ixmix

New member
מה אתה אומר?? ב-ר-צ-י-נ-ו-ת ???

קודם כל לגבי התגובה שלי לפיני: כל דיון שהיה לי מעולם היה עניני, ותגובתי לפיני היתה לאור הדברים המזלזלים שכתב, לאור תגובות קודמות שלו ובעיקר לאור העלבונות הילדותיים שמנסה לשגר לכל עבר בהתנשאות שאכן מאפיינת את השוטרים בהם פגשתי במשטרת התנועה. אני כולי תקווה כי פיני אינו מיצג את שוטר התנועה הממוצע, ולא מתבייש בתקוותי זו - הרי היחס לצעירים יכול להתבטא במתן דוחות, היחס לאופנוענים יכול להיראות במכמונות או בהיטפלות לשטויות וכו'. עוד, סבור אני כי פיני טיפס על עץ גבוה, וכאשר ראה שטועה לא אזר אומץ להתנצל, אלא המשיך בהתנצחות חסרת טעם וטקט. דבר שני לגבי התגובה שלך: מה זה הבולשיט הזה? look who's talking??? האם אנחנו מכירים מאיפה שהוא?? מי כבודו ?? לך תבדוק אם אני בחוץ,
.

רשמקול

New member
../images/Emo46.gif צ'מע צ'מע צ'מע...

בואנה תגיד לי אתה לא נמאס לך
מה אין לך חיים
מה אתה חושב שבגלל שאתה מבוגר מאיתנו אז נכבד אותך יותר
אתה מתחיל לעצבן כבר עם כל הפוזות האלה אתה יודע
אז מה אם אתה מל.. שוטר
אתה יודע כמה שזה תופס פה באינטרנט. ואל תחשוב שבמציאות אני ינהג אחרת למה אם כן טעות מרה בידך. אתה חושב שבזה שאחריך שנים של הלש... שיטור אתה איזה מלך
תפוס את עצמך ותחפף מפה למה אין כבר כוח לפוזות שלך. ואתה מוזמן לבוא אליי הבית ולהגיד לי מה שאתה רוצה בפנים והתמודדתי עם יותר ממך אז אל תתלהב.
נב:אני יבין אם ההודעה הזו תמחק אבל הייתי חייב להגיד משהו.

למעלה