Street Hoops לXBOX לא רואה

XcalibEr

New member
וכשתצתרך תיקון מה תעשה???

גם תשלח לחו"ל, לידיעתך עלות המשלוח כעלות מכשיר (כמעט). ואם סתם בה לך עכשיו למשחק, אז מה, אתה מזמין מחו"ל ומחכה??

D1GanGstA

New member
איזה שטויות אתה מדבר

קודם כל בעיה במכשיר זה יכול להיות 1 ל1000 דבר שני משלוח יכול לעלות 22 דולר דבר שלישי יש אתר ישראלי שמוכר משחקים אם לא יש אתרים מהעולם שמוכרים משחקים משומשים ב25 דולר ומשלוח עולה עוד 25 דולר משהו כזה ככה שזה יוצא 50-60 דולר

XcalibEr

New member
אז אתה גם קונה משומש וגם יקר

אז אתה גם קונה משומש מהצד השני של העולם, וגם יקר 280 ש"ח!! (60 דולר)

XcalibEr

New member
תאמין לי שאני יודע מה אני אומר..

נקלעתי לסיטואציה שמכשיר נדפק לי, התקשרתי למיקרוסופט ישראל, אמרו לי "בעיה שלך שקנית את המכשיר, לא היית צריך לקנות מכשיר שאין לו תמיכה ולא הוכשרו לו טכנאים בארץ" אמרתי להם שלא משנה מאיפה רכשתי את המכשיר, בסופו של דבר הכסף הגיע לכיס של מיקרוסופט, האם זה השירות שני מקבל מהם, ענו לי "שאין מה לעשות". התקשרתי לאנגליה, למרכז תיקונים אשר מטפלים בכל האיגוד האירופאי, ולאחר טלפונים ארוכים , בהם הם מודיעים לי כי ישראל מחוץ לאיגוד האירופאי ושהאחריות תקפה אך ורק לאיגוד האירופאי, ושאין שירות תיקונים לישראל. לאחר שיחות מייגעות, הם הסכימו לתקן בשני תנאים: 1. שאני אשלח את המכשיר לנקודת איסוף באירופה. 2. שאשלם על התקיון 220EUR. אמרתי להם שזה לא משתלם לי ושבסכום כזה אני יכול לקנות מכשיר חדש, אבל זה לא עזר הרבה. (חוץ מאשר הצדיקו אותי). מצד שני, נכון שסוני לא מתקנת את המכשירים בארץ, אבל היא דואגת למשלוח, ולכל הכאבי ראש מסביב, יש לך מרכז שירות , יש אבא ואימא, ובתח שלא אומרים לך אם לא קנית ישירות מסוני, אז לך תחפש. המכשיר עצמו לא רע, דווקה די נחמד, אבל יש לו חסרונות - אשר ציינתי אותם, כמו שציינתי גם את חסרונותיו של PS2. אני לא משווק אף אחד מהמכשירים הנ"ל ואין לי אינטרס עם אף אחד מהם, רק שנאמרו פה ושם דברים לא מדוייקים, ועמדתי על תיקונם. אני בכל זאת חושב, שתכנון החומרה של סוני הרבה יותר טוב, אבל הצ´יפ של NVIDIA ב XBOX יותר חזק. אם ה XBOX היה יותר מושקע, והיה מתוכנן עם מעבד 128 BIT ו לוח עם DATA BUS 128 ולא 32 כמו עכשיו, אז זה מתקון למכונה רצחנית אשר הייתה עושה בית ספר לסוני, אבל לא כך הדבר. אחי, תרגע קצת וקח דברים בפורפוציה. יוסי

metal_slug

New member
אגב, מה הייתה התקלה במכשיר?

אני יודע שהדיסק הקשיח מועד לפורענות...

gmaster

New member
די להתווכח הPS2 הרבה יותר טוב

יש הרבה יותר משחקים זה מה שקובע בן אדם קונה לפי המשחקים. מה יותר שווה קונסולה עם גרפיקה טובה וקצת משחקים וחברה שלא מבינה בקונסולות, או קונסולה שיש לי גרפיקה טובה עם המון משחקים וחברה שקצת(הרבה) מבינה בבקונסולות!!!!!!! בחירתך היא הרמז: תעבור לPS2 ומהר!!! אנימציה זה דבר יפה

cyclops1987

New member
אז תחשוב על זה ככה

nintendo הכי הרבה זמן בעסק הקונסולות כי זה כל מה שהיא עושה ו הגיים קיוב הוא מכשיר ניפלא עם גרפיקה מעולה וגם יש לו מלא מישחקים. אבל מישום מה אף אחד כאן לא מדבר עליו ולא משווה אותו לקונסולות אחרות שזה נורא מרגיז כי זו קונסולה ראויה להיתיחסות.

gmaster

New member
אני מדבר בן הPS2 לX BOX

לא השאר!! אנימציה זה דבר יפה

XcalibEr

New member
הנינטנו אחד המכונות הכי טובות שיש..

אבל היפנים האלה התחרפנו בשנתיים האחרונות , וכמעט על המשחקים שלהם זה: יושי פוקמונים וכל מיני משחקים לילדים מפגרים. המכונה חבל על הזמן, אבל לא הכל מסתכם בביצועי מכונה!!

למעלה