תאמין לי שאני יודע מה אני אומר..
נקלעתי לסיטואציה שמכשיר נדפק לי, התקשרתי למיקרוסופט ישראל, אמרו לי "בעיה שלך שקנית את המכשיר, לא היית צריך לקנות מכשיר שאין לו תמיכה ולא הוכשרו לו טכנאים בארץ" אמרתי להם שלא משנה מאיפה רכשתי את המכשיר, בסופו של דבר הכסף הגיע לכיס של מיקרוסופט, האם זה השירות שני מקבל מהם, ענו לי "שאין מה לעשות". התקשרתי לאנגליה, למרכז תיקונים אשר מטפלים בכל האיגוד האירופאי, ולאחר טלפונים ארוכים , בהם הם מודיעים לי כי ישראל מחוץ לאיגוד האירופאי ושהאחריות תקפה אך ורק לאיגוד האירופאי, ושאין שירות תיקונים לישראל. לאחר שיחות מייגעות, הם הסכימו לתקן בשני תנאים: 1. שאני אשלח את המכשיר לנקודת איסוף באירופה. 2. שאשלם על התקיון 220EUR. אמרתי להם שזה לא משתלם לי ושבסכום כזה אני יכול לקנות מכשיר חדש, אבל זה לא עזר הרבה. (חוץ מאשר הצדיקו אותי). מצד שני, נכון שסוני לא מתקנת את המכשירים בארץ, אבל היא דואגת למשלוח, ולכל הכאבי ראש מסביב, יש לך מרכז שירות , יש אבא ואימא, ובתח שלא אומרים לך אם לא קנית ישירות מסוני, אז לך תחפש. המכשיר עצמו לא רע, דווקה די נחמד, אבל יש לו חסרונות - אשר ציינתי אותם, כמו שציינתי גם את חסרונותיו של PS2. אני לא משווק אף אחד מהמכשירים הנ"ל ואין לי אינטרס עם אף אחד מהם, רק שנאמרו פה ושם דברים לא מדוייקים, ועמדתי על תיקונם. אני בכל זאת חושב, שתכנון החומרה של סוני הרבה יותר טוב, אבל הצ´יפ של NVIDIA ב XBOX יותר חזק. אם ה XBOX היה יותר מושקע, והיה מתוכנן עם מעבד 128 BIT ו לוח עם DATA BUS 128 ולא 32 כמו עכשיו, אז זה מתקון למכונה רצחנית אשר הייתה עושה בית ספר לסוני, אבל לא כך הדבר. אחי, תרגע קצת וקח דברים בפורפוציה. יוסי