streaming video ב java?

streaming video ב java?

יש לי מטלה קצת מסובכת... אני צריך להכניס streaming video לתוכנת java. זה גם לא stream מקובץ, אלא ישר ממצלמה. זה בכלל אפשרי ב java מבחינת הגישה לחומרה? אם כן - יש איזה מקום שאני יכול להתחיל להכיר את הנושא ממנו? תודה רבה

NightFears

New member
ברמת העקרון, אפשרי הכל.

כלומר, ב-Java הפועלת בסביבה נפרדת עם הגדרות מתאימות וידועות מראש(או שניתן להתאימם), יש לך מ-Java גישה לכל אותן האפשרויות, שלכל יישום native. השילוב של Java ו-native עובד דרך (JNI(Java Native Interface, אם אני לא תואה. מכאן הבעייה נהפכת לבעיית streaming video עצמה ;) אלה הדברים הכלליים. רק אל תשאל אותי על הפרטים: לא רק שאין לי שום בסיס ב-video, אני אפילו אף פעם לא השתמשתי ב-JNI. התיאור המלא של הטכנולוגייה תמצא באתר http://java.sun.com ועוד 1001 מקומות, כולל דוקומנטציה ל-J2SDK שלך(שהיה המקום הראשון שאני הייתי מעיין בו). בכל מקרה, בהצלחה. Java rulez ;)

NightFears

New member
ברמת העקרון, אפשרי הכל.

כלומר, ב-Java הפועלת בסביבה נפרדת עם הגדרות מתאימות וידועות מראש(או שניתן להתאימם), יש לך מ-Java גישה לכל אותן האפשרויות, שלכל יישום native. השילוב של Java ו-native עובד דרך (JNI(Java Native Interface, אם אני לא תואה. מכאן הבעייה נהפכת לבעיית streaming video עצמה ;) אלה הדברים הכלליים. רק אל תשאל אותי על הפרטים: לא רק שאין לי שום בסיס ב-video, אני אפילו אף פעם לא השתמשתי ב-JNI. התיאור המלא של הטכנולוגייה תמצא באתר http://java.sun.com ועוד 1001 מקומות, כולל דוקומנטציה ל-J2SDK שלך(שהיה המקום הראשון שאני הייתי מעיין בו). בכל מקרה, בהצלחה. Java rulez ;)

voguemaster

New member
רגע, לפני כן

יש לך דרייבר וחומרה שמסוגלת להעביר וידאו ממצלמה ?? לדוגמא כרטיס וידאו... כמו שתוכנות CAPTURE יודעות לתקשר עם הדרייבר אני מניח שתוכנת ג´אווה יכולה. הבעיה היא בביצועים...

מן הסתם יש חומרה מתאימה

לא תכננתי לגרום למסך לצלם את המשתמש
עד כמה רמת הביצועים תהיה בעייתית? האם בכלל ניתן להסתמך על java שתעשה עבודה סבירה בתחומים שדורשים עיבוד מהיר, דוגמת וידאו או הצפנה?

voguemaster

New member
לא יודע, לא ניסיתי

מה שכן, הצפנה זה דבר שאפשר לעשות בג´אווה בעיקר בגלל שזה לא דבר מחזורי. אז תחכה עוד שניה, לא נורא
התחלתי לכתוב אפליקציה חדשה

למעלה