Stream To string שלום מהי השיטה הטובה ביותר לקריאת Stream במלואו לתוך string תודה רבה
M MrProg New member 24/12/03 #1 Stream To string שלום מהי השיטה הטובה ביותר לקריאת Stream במלואו לתוך string תודה רבה
G gooshi New member 24/12/03 #2 לדעתי קודם כמובן תצהיר ותאתחל את המשתנה: StreamReader reader = null; reader=new StreamReader(....);אח"כ כדאי כך: string s = reader.ReadToEnd(); reader.Close();יש גם דרכים אחרות, אני לא בטוח מה הכי נכון, אבל ככה אני נוהג לעשות The Goosh
לדעתי קודם כמובן תצהיר ותאתחל את המשתנה: StreamReader reader = null; reader=new StreamReader(....);אח"כ כדאי כך: string s = reader.ReadToEnd(); reader.Close();יש גם דרכים אחרות, אני לא בטוח מה הכי נכון, אבל ככה אני נוהג לעשות The Goosh
M MrProg New member 24/12/03 #3 תודה גם אני משתמש כך, אך חשבתי שישנה דרך קצרה יותר מאשר ליצור Instance של Class רק עבור זה תודה רבה
G gilad g New member 26/12/03 #6 ... אתה יכול לעבור על ה-stream בלולאה, אבל זה בדיוק מה ש-StreamReader עושה.
M MrProg New member 25/12/03 #4 כיצד משתמשים ב With ב C# כיצד משתמשים במשפט With ב C# לדוגמה אני רוצה להתייחס ל-Response בסדרת פקודות with Response do { OutputStream.Write() Flush() }תודה רבה
כיצד משתמשים ב With ב C# כיצד משתמשים במשפט With ב C# לדוגמה אני רוצה להתייחס ל-Response בסדרת פקודות with Response do { OutputStream.Write() Flush() }תודה רבה