Strawbs Live at Nearfest

giloni

New member
Strawbs Live at Nearfest

בסוף השבוע שעבר יצא אל המדפים האלבום שהוקלט בהופעה חיה בפסטיבל Nearfest 2004. ההרכב שמנגן באלבום הזה הוא ההרכב שהקליט, זמן קצר לפני הפסטיבל, את אלבום האולפן האחרון של הלהקה Deja fou. ההרכב הוא אותו הרכב שהקליט את שני האלבומים שיודעי ח"ן מייחסים להם פרוגרסיביות - בשנות השבעים: Hero&Heroine והאלבום הטוב יותר לטעמי (ולעיתים אני מוצא אותו אפילו טוב מימי הפולק-רוק האהובים) - Ghosts. שניהם הוקלטו ב 1974 כך שההרכב שב לנגן יחד אחרי 30 שנה! הם ממשיכים להופיע במהלך הקיץ הנוכחי באירופה וזוכים להערכה רבה, הן מצידם של קשישים עם זכרון דיכוטומי כמוני והן בקרב מאזינים חדשים שנחשפים להרמוניות הייחודיות של הלהקה הזו. עוד כמה מלים על האלבום תוכלו לקרוא באתר הבית של הלהקה. בעיה קטנה וכנראה בלתי פתירה - לפחות בשבועות הקרובים - הוא המחיר של האלבום. אני כבר הוצאתי עליו את הסכום המבוקש והוא בדרך אלי, ואני מניח שחבורת המוטרפים הקטנה של הלהקה תשלם גם היא - אני לא כל כך בטוח ביחס למעריצים פוטנציאליים. יקי

giloni

New member
אני לא אוהב כל-כך את הסאונד

נשמע יותר מדי 80s. השירים נהדרים ובמיוחד הביצוע המרגש ל blue angel ול The King עם מדי פריור. אלבום בינוני, לדעתי. אם תרצה משהו חדש וטוב שלהם, אני ממליץ מאד על Baroque&Roll האקוסטי. פשוט יצירת מופת! יקי

למעלה