Strange Bedfellows
18*12

kerry cordano

New member
Strange Bedfellows ../images/Emo58.gif18*12

כאמור עונה 12 פרק 18 מחר.. (הפרק שאחריו, אחרי פסח) Strange Bedfellows Director: Laura Innes When Luka answers a call for help, he discovers not everyone is pleased. Will he honor his commitment, or ask a colleague to step in for him? Abby and Morris wrestle with the strange case of a car crash victim. Having made a change in her life, Sam finds herself enjoying a few new perks. Neela has unexpected visitors, with even more unexpected news. יש פרומו ב www.thedancewedo.com

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה יותר לפרומואים. לא נשמע מעניין משהו אבל לורה אינס מביימת והיא שולטת! (בתקופה שקרי הייתה מעצבנת אפילו דגלתי בזה שיהרגו אותה אבל רק שיתנו לה לביים את כל הפרקים) בנתיים הפרקים שהיא ביימה היו ממש טובים חוץ מאחד בעונה עשירית שלא היה באשמתה.

נועה167

New member
דווקא

נשמע לי לא רע, מה שכן, חסר להם שלא יהיה פרק טוב!! כי אח"כ צריך לחכות מלאאא זמן לפרק :( אני אתגעגע....

kerry cordano

New member
spoiler מתוך spoilerfix.com

Episode 12.18 - Strange Bedfellows [Airing March 30]: Neela, not happy with her living arrangements anymore, starts looking for a new place to stay. Gallants parents drop by to see Neela. Car crash patients are brought in the ER. Mr. Gallant, who is a colonel, observes Neela while she works. Talking with Mr. Gallant about the life of an officer, opens Neela's eyes to what her life can become. Sam, who has accepted Richard Elliot's offer in episode "Out On A Limb," finds a pale and weak Elliot when she arrives at the mansion. The man doesn't want any treatment since he as about 20 guests over. Pratt, Ray, Abby, Malik, Obes, Morris, Jerry and Kovac also appear. כמה פרקים יש בעונה הזאת? חשבתי 22 ונראה לי שיש 24..

kerry cordano

New member
22 פרקים ואלה שמות:

http://www.tv.com/er/show/111/episode_listings.html&season=12 הפרק כבר קיים.. תורידו..

kerry cordano

New member
שותפים מוזרים למיטה../images/Emo58.gif

פרק טוב. ועצוב. נילה פוגשת את ההורים של מייקל והם מגלים לה כמה רע זה ליות נשואים לצבא. קרטר מבקש מלוקה לבוא לסודאן והוא כמעט אומר כן ואז מחליט לשלוח לשם את פראט (איך הוא יכול לשלוח אותו בלי הסכמתו).אבי מתחילה לבכות אבל הם מסיימים בנשיקה. פראט בוגד באוליביה והיא כועסת. אישה מבוגרת מכה את בעלה . השוטרים מכים בחור שהם חושבים שהוא גנב מכונית וחטף בחורה , ואני לא אגלה את הכל. סאם ואלכס גרים בבית המוזר עם המיליונר. מוריס מקבל הצעת עבודה אטרקטיבית. ריי ונילה :( .. הפרק הבא ב27 באפר' ז"א עוד 4 שבועות.. תחזיקו מעמד? ועוד 4 פרקים לסיום העונה -----))))החבר'ה מסתכלים על סאם מגיעה לעבודה במכונית מפוארת..

kerry cordano

New member
../images/Emo18.gif

ריי ונילה... אחחח..... directed by laura innes ואף מילה על קארי

נועה167

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד, דיי ביאס שנילה עזבה כ"כ מהר :/ הם חמודים יחד בתור שותפים! היה קצת תקוע זה שההורים של גאלאנט באו לבקר, לודעת, קצת לא קשור. ומה לוקה חשב לעצמו לעזוב עכשיו לאפריקה? יש לו ילד/ה בדרך, אבל צפוי היה שבסוף לא יסע. אהבתי שלוקה אמר "אני שולח את פראט" ואז אבי "לעזור לי עם התינוק?"
חמודים! מה נסגר עם פראט? ככה בוגד בחברה שלו :/ עכשיו מחכים לפרק.... הרבה זמן..............בעסה...

נועה167

New member
לא!

לא אחזיק מעמד 4 שבועות! זה מלא זמן :(:(:( אוף איתם... והפרק אצלי עדין יורד :/ רק מחר אני אראה.

למעלה