Straight From The Lab EP

• פותח הנושא m a r
  • פורסם בתאריך

m a r

New member
Straight From The Lab EP

שאלה חשובה, מי שיודע אשמח אם תעזרו... האלבום Straight From The Lab EP זה האלבום הבא של אמינם? אלבום חדש? אוסף?? מי יודע פרטים על האלבום?? וזה נכון שקים משתתפת בשיר האהבה שהוא כתב לה "love you more" ?? אשמח אם מי שיודע יעדכן אותי. תודה!

bLAck hALo

New member
קודם, זה לא אלבום! זה EP..

אלה שירים שלא היו גמורים והודלפו לנט ממזמןןןןןן לא אלבום, לא אוסף, לא חדש. השיר love u more/kim2 עליה אבל היא ממש לא שרה בו. והנה השירים Straight From The Lab EP: Monkey See, Monkey Do We As Americans I Love You More Can I Bitch Bully Come On In Doe Ray Me

m a r

New member
רגע, אז אלו בעצם שירים ישנים

שלא היו אמורים להתפרסם? יש לך מושג ממתי השירים האלו? (בעיקר LOVE YOU MORE) הם אמורים להיות פעם חלק מאלבום שלו או שהם סתם בנט? תודה על העזרה. אם אתם זוכרים פרוייקט הגמר שלי זה אמינם באוניברסיטה בלונדון. נראה אם הבנתי נכון...

bLAck hALo

New member
אממ הם היו אמורים להיות או באלבום

שלו, או באממ לא יודעת בדיוק מה ולא כל כך הבנתי אבל פרוייקט כזה של אפטרמת' או משהו כזה (נראה לי) והם מ-2003 ככה..

Envenom

New member
כן

האמת שהם שירים לא בדיוק ישנים, אבל הם פשוט הודלפו ולכן פשוט.. לא יהיו יותר בשום מקום אחר. לעומת זאת(!) השיר 6AM שנמצא בStraight From The Lab (feat. D12) כן נמצא, בדיסק של D12 world. וזהו.. סתם אוסף של שירים שהודלפו לאינט'. לא האלבום הבא של אמינם (שלמען האמת אפילו לא ידוע אם הוא עובד עליו בכלל)

bLAck hALo

New member
הוא עובד על אלבום.. ורוב הסיכויים ל

לפני השמועות ולפי מה שהוא ודרה אמרו לפני איזה שנה שהאלבום יהיה כפול! ולפי מה שאומרים הוא רוצה להוציא את האלבום ביומולדת שלו אבל זה "שמועות" אין עוד משהו מבוסס חוץ מזה שהוא עובד על האלבום! :]

דיסק חדש דיסק חדש דיסק חדשששששששששש

יאא אני כבר מתה לחדששששששששששש לא ידעתי שזה מכוון לצאת ביומולדת שלו.. איזה נחמד.. מה שאומר שעוד חודשיים ו13 יום יש דיסק חדש.. בטח ידחו את זה עוד אלף פעם אבל תנו לי לפנטז! חחח אני זוכרת שהיינו עושים את זה עם עד שיצא הדיסק של די 12..

k k1

New member
חחחח כן הספירה לאחור לדיסק

שייצא כבררררררררררררררררררררררררררררררררר! פאק אני כ"כ רוצה משהו חדש..אני כבר בקושי שומעת אמינם יותר כי הכל חרוש יותר מדי!!

bLAck hALo

New member
יצא, בסוף יצא :] אמן והאלבום ידחה

אמן אמן אמן זה ידחה! פעם ראשונה שאני רוצה שאלבום ידחה.. כי לא נראה לי שזה מספיק זמן לעבוד על האלבום בשביל שהוא באמת יחזור ויחזור בגדול! ונראה שבאמת זה יצא במומולדת שלו! כי גם עד עכשיו בכל דבר שקראתי כתוב שהוא מוציא את האלבום באוקטובררר ונייט דוג אמר שהוא רוצה ביומודת שלו - אז כנראה שזה באמת נכון.. ואחרי מה שהיה באלבום D12 WORLD בעעע הוא צריך להחזיר את הרמה שלו חזרה למעלהההההההההה "סלים שיידי" בטוח חוזר :} בתקווה הוא גם לא יפיק את רוב האלבום!

Envenom

New member
לא מספיק? ../images/Emo12.gif

הוא הוציא את האלבום האחרון שלו לפני שלוש שנים כמעט. נכון, בנתיים הוא עבד גם על פיפטי ואובי וD12, אבל לפי מה שהבנתי הוא גם עבר לא מעט על האלבום שלו תוך כדי. לא יודע אם הוא כבר התחיל להקליט, אבל שירים 99% סיכוי שכבר יש לו הכל. והוא דווקא כן מפיק את רוב האלבום
כשהוא יסים ת'קריירה שלו כראפר הוא רוצה להפיק (ככה לפחות הוא אמר בראיון ל-MTV)

bLAck hALo

New member
ממש לא מספיק! האלבום הבא שלי צריך ל

היות ה-דבר של 2004-2005 אלא אם כן הוא באמת ידחה אז 2005-2006 ויש לו הרבה מה לעלות חזרה ולהשלים. וכן הוא עבד על האלבום בין לבין.. אבל עדין :| בסדר עד שהוא יפרוש אני מביאה עוד אממ נגיד 3 שנים הוא כבר ידע להפיק ברמה מעולה! אבל ההפקות שלו לא כאלה טובות עד למה שיצא עכשיו כמובן שיש יציאות מעולותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!! אבל יש לו מה ללמוד! כן הוא אמר את זה בראיון ב-MTV

Envenom

New member
סליחה?

אמינם מפיק מעולה. תראה לי שני שירים בדיסק של D12 שהם פחות מטובים

אמינם לא מפיק כל כך טוב.. יותר נכון

בכלל לא טוב.. ותאמין לי אנחנו האחרונות שנגיד את זה כי אנחנו מן הסתם בפורום של אמינם ואוהבות את המוזיקה שלו ואותו בכללי... אז לא נגיד סתם דברים עליו ובמיוחד שהם רעים.. אבל הוא לדעתנו הוא מפיק לא טוב.. אבל כל אחד מה שהוא חושב.. אבל עדיין הוא לא מפיק טוב ואתה יכול לשאול כל אחד ויגידו לך שאמינם לא מפיק כזה טוב לא ברמה שמתקרבת לדרה קניה ועוד הרבה יותר טובים ממנו.. שש לו עוד מה ללמוד הוא קצת זמן בעניין אבל יש לו כמה הפקות שהוא שומר בצד להפקות מיוחדות כמו חומרים שהוא שומר לדיסק של טופאק שיצא.. וכמו dying to live של טופאק וביגי.. אמפ בקיצור הוא מפיק טוב אבל לא עד כדי כך..

Envenom

New member
אין מה להשוות..

בין דרה לאמינם. דרה מפיק כבר שנים, עוד לפני שאמ נולד.. כמובן שיש לאמ מה ללמוד עדיין, אבל זה לא אומר שהוא מפיק גרוע. הוא מפיק טוב בפוטנציאל.. למרות שבאמת הייתי רוצה שדרה יפיק את הדיסק של אמ

מה לא מספיק?? אני כבר לא יכולה לחכו

תתתתתתתתת אבל עדיף לחכות יותר זמן אם יצא יותר איכותי..!

bLAck hALo

New member
בדיוק! עדיף לחכות ושיהיה אכותי!!!

תאמיני לי שאני גם כבר רוצה שיוציא את האלבוםםםםםםםםםםםםםםםםם!! אבל אחרי מה שהיה ב-D12 WORLD..:| אני מעדיפה לחכות עוד ושישקיע כמו שצריךךך!!

כן הוא אכזבה בדי 12 בכלל הדיסק איכז

ב לא שמעתי אותו יותר מידי.. ושמחה שלא יצא לי לקנות אותו <קניתי יותר מידי דיסקים.. וגם חסכתי לקנות תדיסק החדש של נלי חח נשמע מוזר כי אני בכללללללל לא אוהבת את הראפ/היפ הופ של נלי... אבל עכשיו יש לו 2 דיסקים שיצאו באותו זמן אחד עם השירים הרגילים שלו ואחד עם שירים שקטים כאלה כזה r&b מה זה נחמד..אז אני קונה את השקטים נראה משו טוב.. אבל זה בכלל עדין לא יצא בארץ יש הרבההה זמןןןןןןןן> בעע איזה סיפור דפקתי פתאום

כן גם אני אולי חודשיים לא שמעתי!

רק כשיש באמטיוי וכאלה.. לא יצא לי לשמוע תדיסקים שלו הרבה זזמממממןןןןןן *מתביישת ושמה שיר של אמינם בווינאפ*

k k1

New member
חח גם אני לא..

ולא ממש לא!! שום דבר לא משתווה לדיסק שלם שלו לבד!

למעלה