storyteller

storyteller

יופי של די.וי.די מומלץ. רק באסה שלא מצאתי את השירים כדי לשים קצת באוטו...

kerry cordano

New member
וואי. אני בדיוק מורידה את זה היום

........שששששששששששששששש...

isw

New member
בדיוק קיבלתי אותו השבוע

אחלה דיוידי מראה על האישיות המופלאה והאנושיות- מדהים כמה שחושבים ש"מכירים" אופי מסוים של בנאדם וכאלה כמו מה מתאים לאלאניס לעשות וכו', ואז רואים אותה עומדת שם על הבמה, לא מאה אחוז בטוחה במה היא אמורה להגיד מסתכלת על אבא שלה שיושב שם בקהל לקבל כזה אישור... ממש מדהים. מזכירה- אפשר לקנות בשבעים ומשהו שקל בלייזרקלאב כי. או. איי. אל.-מומלץ

isw

New member
זו הופעה מיוחדת

משהו בסגנון של MTV UNPLUGGED אם ראית, רק שלפני כל שיר היא מדברת על השירים מסבירה את תהליך הכתיבה והרגשות שהיא חוותה כשכתבה וכו' עוד דברים פלצניים אך אמיתיים כאלה... איפה ואיך מורידים?? אני מוכרחה להגיד ואני לא מפנה את זה ישירות אליך שמזה כל דיבורי ההורדות האלה כאן בפורום?!? מילא להוריד אמנים אחרים אבל חומרים של אלאניס שיצאו רשמית? חוצמזה שזה כיף שיש את זה בבית מקורי- [ראו ערך אלו שלא שמעו את JLPA עד שייצא בחנויות..] זה גם כאילו לתקוע סכין במי שנתנה לנו כ"כ הרבה לא?? מצטערת אם נשמעתי קצת כלבה פלצנית אבל זה מה שנראה לי ושוב, זה לא אישי נגד כותבת ההודעה הספציפית הזו..

o0Invisible0o

New member
ראיתי חצי מהתוכנית.../images/Emo122.gif

[לא הצלחתי אהב להשיג את החלק השני..יותר נכון הראשון!
] אבל אהבתי..נהניתי מכל רגע..היא פשוט מדהימה שם. אמיתית.

kerry cordano

New member
בקשר לסרט דוגמה:

ראיתי את הסרט לפני כמה שנים וחשבתי שאלאניס גדולה אבל הסרט.. מטומטם ממש על גבול הגרוע בין הסרטים הכי גרועים שראיתי בחיי!!! מה אתם חושבים?

דוגמה - אחלה סרט

אתה מבין את החוקים וכל הסיפורים החפרניים של הנצרות והקתוליות? זה ממש פארודיה מטורפת לברית החדשה ושבירות מיתוסים - מטטרון זקן מתוסכל ואלכוהליסט שליח ה- 13 ישו שחור אלוהים אישה סרט אחלה שבאחלה...

Crazy Figgy

New member
סרט מעולה, ואחד מעשרת הגדולים שלי

אני חייבת להסכים עם Pollyanna flower

kerry cordano

New member
הסרט dogma

קווין סמית' לא מצחיק אותי וכריס רוק ממש עיצבן אותי בסרט הזה. בן אפלק ומאט דיימון- אני מתה עליהם אבל בסרט הזה הם היו...כאילו מודעים להצלחה שלהם וזה. לא יודעת. אקיצר- לא אהבתי את הסרט אבל אולי יש לי עין ביקורתית מידי כי עשיתי 5 יחידות קולנוע...
נהנתי מהקטע של אלאניס אבל זהו. לא כל מה שאלאניס בו צריך לאהוב..

Rוית

New member
הוא לא סרט מופת,

אבל הוא לא גרוע לדעתי.. אבל אין ספק שצפיה אחת שלא לא מספיקה... אני זוכרת שבצפיה הראשונה שלו הייתי כ"כ מבולבלת שרק בסוף של הסרט דברים התחברו לי (הרגשתי כמו באת'ני שכזו
) אבל בצפיה שניה שראיתי הכל עם יותר הבנה הרבה יותר נהנתי... סה"כ סרט קליל וחביב, אני אוהבת כאלו

סרט קאלט חובה!!!

מאד נהנתי ממנו. שלא לדבר על ההופעה של אלאניס שעד כמה שהיא קצרה וללא מילים, היא מהפנטת.

למעלה