Storyteller

Storyteller ../images/Emo47.gif

פשוט פרק ענק! קורע וכל כך עשוי טוב. אני שמח שנתנו פרק לאנדרו, הדמות הזו היא מהאהובות עליי בטלוויזיה בכלל, טום לנק שחקן מצויין, שכל משפט שהוא אומר יכול לקרוע אותך מצחוק. ההתחלה קורעת, ושאניה אומרת לו "למה אתה לא יכול לאונן כמו השאר", היה קורע. משעשע איך שהוא מציק לבאפי ומשגע אותה, הקטע עם הארוחת בוקר היה משעשע, אהבתי שהוא מתעלם מהנאום של באפי ומתחיל לספר על עצמו, המעבדה והקטע עם ווילו היו משעשעים ביותר. הקטע עם המפה שאנדרו צייר קורע ביותר. אהבתי שהמעיל עור של ספייק (יותר נכון של אמא של ווד), חזר ושזה מייצג שספייק החזק שוב כאן. אהבתי את האיזכורים הקטנים בבית הספר לעונה הראשונה של באפי (הילדה נעלמת וכו'..). אני חייב לציין שאני ממש מחבב את הדמות של ווד ויש כימייה טובה בינו לבין באפי. הקטע עם החזיר ליד הפתח, ושווד אומר שהוא מקווה שזה לא תלמיד היה משעשע, והאיזכור שזה החזיר שאנדרו ניסה לשחוט ללא הצלחה. הקטע עם אנדרו שמראיין את זאנדר (אנדרו קרע אותי שאמר תודה לזאנדר, זה היה בטון כזה גיי), ואת אניה היה יפה, כאילו פגישה אצל יועץ נישואים, אהבתי את ההתפתחות בין אניה לזאנדר, חבל שזה באמת סגר את החותם ביניהם. הקטע שאנדרו מצלם את ספייק, וספייק חוזר שוב על מה שעשה למצלמה פשוט גדול! כל כך אהבתי את זה, קטע קורע וגאוני. חבל שסטאר חתכו את הקטע שווילו וקנדי מתמזמזות אבל אנדרו מתמקד בחלון ומשבח בצורה חשודה את זאנדר, והאיזכור הקטע לנאום של זאנדר לדון ב"פונטציאל" כל ידי כך שאנדרו אומר "אקסטראורדינרי" בסוף. הקטע שאנדרו נזכר במקסיקו, והחזון שלו לגבי הטריו כאלים פשוט קורע ביותר. וגם שהוא חוזר אליו שוב. נחמד לראות את ווד ואת ספייק נלחמים זה לצד זה. אהבתי שאחרי שבאפי אומרת לאנדרו שהפתח השפיע גם על ווד, אז אנדרו שוב משנה את הגרסה בתוך הראש שלנו לגבי הדקירה של ג'ונת'ן. הסצנה שבה באפי "מאיימת" על אנדרו, וכשאנדרו נשבר, בוכה ומפוחד, היה ממש צורם, פעם ראשונה שרואים את אנדרו כך (גם מראה כמה טום שחקן טוב), אפילו העלה דמעה או שתיים בעיניי. והסוף, אהבתי מאוד את הסוף, אנדרו מול המצלמה לבד, סוף סוף מודה ברצח, קשה לו, ואין לו מה לומר, ומה שיוצא לו בסוף זו חצי מילה בערך, ואז מכבה את המצלמה ופה זה נגמר. פרק שבאמת גדול, הכתיבה והבימוי פשוט מצויינים. מראה שוב כמה איכותית הסדרה הזו.

It was confusing

Jonathan and I were digging, but Warren was there, and only I could see him *ווד נלחם לצד ספייק רק מכורח הנסיבות (באפי והמלחמה ברוע הראשון), אבל הוא עדיין מנסה למצוא הזדמנות להרוג את ספייק (הזדמנות שהוא מוצא בפרק הבא). אפילו בפרק הזה הוא מנסה להרוג את ספייק והוא היה מצליח אם אחד התלמידים לא היה מזנק עליו.

האא פרק משובחחחח

כמה חיכיתי לפרק הזההה באמת היה הרבה איזכורים לפרקים קודמים ואהבתי את זה... אהבתי שאנדרו שינה את כל הקטע עם דארק ווילו בעונה השישית ושהוא כל הזמן קרא לה "little one" בכלל כל הפרק הזה היה פשוט פרק אדיר וקורע מצחוק... והסוף היה ממש ממש חזק...אנדרו מבין שהוא באמת רצח את ג'ונתן ושזה לא היה רק בגלל וורן...הוא אומר לצופים את האמת...שהוא רצח את החבר הכי טוב שלו...וכך בחצי מילה נגמר הפרק המדהים הזה ג'וס גאון נקודה (.)

retard boi

New member
הוא לא כתב את הפרק...

זו אחת מהכותבות הוותיקות כתבה אותו ג'יין משהו... ובאמת חבל שצינצרו את החלק שווילו וקנדי מתזמזות ואנדרו מתעלם לחלוטין ומפנה את המצלמה לז'נדר ,אגב,זה אני או שכל דמות חדשה שמראה כל סימן מינימלי של פתטיות (ווילו, דון,אניה,אנדרו) מתאהבת בז'נדר. להרחיב יהיה קצת מיותר כי מספקי דברים נאמרו. אני רק אומר שזה אחד מהפרקים הכי טובים בסידרה ובהחלט הכי טוב בעונה האחרונה.

aderettz

New member
אני אהבתי מאוד את הקטע בסוף

כשבאפי מוליכה את אנדרו לפי השאול. אני חושבת שזהו החלק הכי עמוק בפרק. באפי מתעקשת שאנדרו ירד איתה למטה, הוא לבדו. הוא לא מתעמק יותר מידי בסיבה. הוא כמו שהוא אומר תמיד, אוהב לציית, להיות חייל, לא חושב יותר מידי על ההשלכות של ביצוע הפקודות שלו. הם עומדים מעל פי השאול, ובאפי מובילה את השיחה שתסוב סביב ג'ונתן. אנחנו קולטים יחד עם אנדרו שבאפי טווה את חוטיה בשקט סביבו, לוכדת אותו. הוא מתחיל לספר לה איך ג'ונתן מת. אנחנו, שמעולם לא ראינו את הרצח עצמו מביטים בסיפורו של אנדרו, דרך עיני המצלמה, ומאמינים שג'ונתן נהרג כהגנה עצמית. באפי חושפת את הבלופ שלו, באקט של גיבורה יודעת הכל. הוא ממשיך לשחזר את הרצח שוב ושוב כל פעם מציג את עצמו כגיבור בעל מאפיינים שונים, שהמשותף להם הוא היותו קורבן. באפי חגה סביבו, מטיחה בו שהוא רוצח, לא ראוי לחיות, בהחלט לא אדם הראוי לרחמים. היא מצמידה סכין אליו, ואומרת לו שפי השאול רוצה דם. הוא מתחיל ליבב ולהודות, כאדם הניצב בפני המוות, באמת. אנחנו רואים דרך עיניו את רצח ג'ונתן. באפי אומרת לו שבדילמה של להרוג אותו מול להציל את העולם, אין התלבטות כלל, והיא מצמידה אותו אל פי השאול.שערותינו סומרות ממתח, האם באפי תחצה את הקו, ותהרוג אותו, בהתחשב במצב הנוכחי מול הרוע הראשון זה די מתבקש. ואז אנדרו מתחיל לבכות, באמת, מהלב. דמעותיו נפגשות בחותם והאור הבוהק מתעמם, והחותם נסגר לאיטו. באפי אומרת לו שזה לא דם שהחותם רצה, אלא דמעות... קטע מהמם נכון?!!!

NimaZ

New member
שיעשה לי משהו../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

פרק כזה מעולה
נורא אהבתי בסוף את המיני נאום שלו למצלמה
גרר

למעלה