StormyAtmosphere

StormyReign

New member
StormyAtmosphere

סוף סוף יש את השיר החדש באתר!! לכל המאריצים השרופים שביניכם, אתם מוזמנים להוריד להנות ולהגיע להופע!! אולג www.stormyatmosphere.com

Rudess

New member
יופי של שיר

עדיין נקודת התורפה המרכזית היא הזמרת, פשוט לא מתאימה למוזיקה.לא שומעים מספיק את הבס,הגיטרה יותר מדי דומיננטית בבאלאנס. התיפוף נשמע לי איטי יחסית לאורך הבית, האם החלטתם להאט את השיר? כמו כן נשמע לאורך ההקלטה כאילו המתופף מאבד קצת את הקצב בכמה חלקים (אני מכיר את השיר טוב, בגלל זה אני אומר). אהבתי את הסאונד ליד של הקלידים (נשמע כי אדי החליף סאונד , אם זה אכן ככה, נשמע טוב). לדעתי יש הרבה מה לשפר בעיבוד של השיר בדינמיקה בין הכלים, ובוודאי שבשירה. עלו והצליחו,

אל תיקח את אישית

אבל השיר הזה נשמע כמו פרודיה. הזמר מנופח ומוגזם, העיבוד שבלוני לחלוטין, הלחנים בלויים, הביצוע מהוסס, אין לכם שם אף מוסיקאי יוצא-דופן. זה נשמע כאילו מריליון פגשה את נייטוויש בבית אבות. ממליץ לעבור לעברית, להחליף את הזמר בדחיפות ולהפסיק עם החיקויים של להקות פופ-מטאל מאוסות. זה פשוט *לא אמין* ברמות מטורפות.

ekrakov

New member
כל הכבוד ברייטמן!!

למדת להגיב כמו בן-אדם. כבר לא מקיא על המקלדת. עזר לך שיעור נימוסים בפורום. אך שוב שכחת לציין- "לדעתי"... אבל לא נורא פעם הבא שוב תשתפר..

Rudess

New member
Breitman

As usual you are exaggerating. The song is not bad as you try to describe it. What's the problem with the singer (Teddy) ? and what examples of Pop-Metal bands do you mean ?

דוגמה קלאסית

Shadow Gallery - Room V לעשות חיקוי לא מוצלח של להקה לא מוצלחת - זו משימה שנידונה לכישלון.

Rudess

New member
classical mistake

Shadow gallery is a prog metal band, and well, they might not successfull as DT, but they're a good band, listen to Tyranny , it's a masterpiece (a concept album, you'll like it)

RamiSun

New member
בהזדמנות זו.

לכל הדרומיים פיזית או נפשית, כולכם מוזמנים לבוא להופעה שלנו: Stormy Atmosphere פרוג מטאל מקורי עם השפעות של דרים, סימפוני X , אוורגריי, נייטוויש ושאדו גאלרי. ההופעה תתקיים בפאב- BEER-7 רחוב טרומפלדור 78 באר-שבע. שעה 22:00 באתר שלנו 2 שירים להורדה והתרשמות. http://www.stormyatmosphere.com/ שירה: דינה שולמן שירה: טדי שווץ גיטרה: אולג ליגה קלידים: אדי קרקוב בס: רמי פרי (רמיסאן) תופים: אלי ניסימוב סאונד: אביעד בריד

למעלה