Stormy Atmosphere בהופעה!!!

ekrakov

New member
Stormy Atmosphere בהופעה!!!

מחר, יום חמישי ה-7/4/2005 בשעה 21:00 Stormy Atmosphere בהופעה במועדון THORHEIM בבן אביגדור 4 ת"א. איתנו תופיע להקת Ground Zero להקת הווי מטאל מב"ש.

אחלה, זה יותר טוב

ההופעה של Stormy Atmosphere: בסה"כ, קשה קצת להתרשם באמת לגבי הלהקה בעקבות ההופעה אמש. אם מישהו מתכנן ללכת לעוד הופעות במועדון THORHEIM, אני ממליץ בחום נגד זה. אני לא יודע אם זה היה הציוד, האקוסטיקה, או הסאונדמן שפשוט עמד ובהה ולא עשה כלום, אבל היה זה הסאונד הכי מזעזע ששמעתי בחיים שלי. נעמדתי בקדמת הבמה, ואיך שהעסק התחיל, ברחתי לקצה המסדרון. ובכל פעם שהמתופף היכה בChina, איבדתי עשרה אחוזים מיכולת השמיעה שלי. למקום עצמו יש עיצוב מאוד... מעניין. הוא נראה כמו איזה שלב בDiablo 2, קירות שחורים, גולגולת על הבאר, כל מיני מגנים על הקירות, שיריונות וחרבות... בקיצור, מקום צבעוני ומשעשע. יאמר לזכותם של Stormy Atmosphere: למרות ש99 אחוז מהאנשים בקהל היו עולים מרוסיה (כולל גם הבעלים של המקום), הלהקה בחרה בכל זאת לבצע את ההתנהלות שלה מול הקהל בעברית, וזה מכובד לדעתי, בניגוד ללהקות אחרות שחבריהן עולים שראיתי בהופעה, שבחרו להסתגר במקום זאת. למרות כל הקשיים, בכל זאת יש לי כמה דברים להגיד על המוסיקה עצמה. אני חושב שתיארתי את זה בצורה הטובה ביותר אחרי ההופעה, שStormy Atmosphere מזכירים לי הרבה להקות טובות שאני לא אוהב, ובעיקר את הלהקות Everygrey ו Nightwish. הלהקה מראה פוטנציאל מסוים שהתבטא למרות הסאונד הגרוע, וזאת משימה לא קלה. המתופף מאוד התבלט ושלט בחומר היטב, שינה מקצבים ממהיר לאיטי ובחזרה בקלות יתרה, פיזז על הדאבל-באס כאילו זה משחק ילדים, ובאופן כללי שמר על גרוב מוצלח, למרות שהסאונד שלו שם נשמע כאילו הוא מתופף על פחיות צבע. רמי על הבס - צר לי, אבל בקושי שמעתי אותך, חוץ מקטע אחד באיזה שיר שניגנת עם אפקט או משהו ופתאום הבס הפך לדומיננטי, וגם בקושי ראיתי אותך כי עמדתי מאחורה. כנ"ל לגבי הקלידן. נשמע כאילו הוא ניגן תפקידים מעניינים, אבל לא שמעתי אותו מספיק בשביל לקבוע בודאות, ולעומת זאת הסאונדים שהמקלדת שלו מוציאה נשמעו לי קצת מצועצעים. הגיטריסט בעל טכניקה מאוד טובה, אבל זקוק לליטוש, זהות, וסולואים קצת יותר מלודיים. גם הסאונד שלו היה קצת יבש, וזה גרם לשירים קצת לדמות זה לזה. הזמרת הייתה די מוצלחת בתחומה, שרה בקול אופראי גבוה ובצלילים ארוכים ומתמשכים, אבל לפעמים זה הרגיש קצת too much. מעבר לזאת, הקול העוצמתי מאוד שלה ומערכת ההגברה הרעועה לא הלכו יד ויד, כך שהיו קטעים שהיא התקרבה יותר מדי למיקרופון ואוזני התחוררו. לא אשמתה, פשוט צריך לא להופיע שם יותר. הסולן היה די מוצלח, למרות שהיו כמה קטעים שהוא נפל. יש לו קול, יש לו תיבת תהודה רצינית והוא יודע להשתמש בה אבל הוא עדיין לא שם בדיוק. בגלל המבטא, בגלל התיאטרליות המוגזמת והלא ממוקדת לעיתים וחוסר השליטה בדינמיקה כמו בקאבר ל Through her eyes של דרים תיאטר, למשל, שיצא אגרסיבי מאוד במקום להיות נוגה ועדין. דבר אחד שמאוד הרגיז אותי - הדיבורים בשיר הראשון. אני שונא את זה, בעיקר כשמדובר באנשים שאנגלית היא לא שפת האם שלהם, אבל לא רק. אחד מהדברים המיותרים לדעתי. החומר נע, ממה שהצלחתי לשיב לב אליו, כלומר, בסביבות החביב והנחמד אני מניח, למרות שהיו כמה קטעים אינסטרומנטליים שהיו די מעניינים. צריך לשמוע את הלהקה בסביבה פחות עוינת אולי, אבל כפי שציינתי קודם זה פשוט סגנון שאני לא מתחבר אליו. מצד שני, כל שאר האנשים שהיו בקהל מאוד התלהבו, אז אין לדעת.

RamiSun

New member
תגובה:

קודם כל תודה שבאת!!! הסאונד באמת היה זוועתי, אף שהבעלים מאוד משתדל יש לו עוד הרבה עבודה על האקוסטיקה של המקום אבל נראה לי יצאנו בשלום יחסית והקהל יצא מרוצה. שמע...הצלחנו לפחות אני והגיטריסט לנגן את כל ההופעה בלי לשמוע את עצמנו, כבר מגיע צל"ש...חחח.... אני מקווה שעוד ייצא לנו להופיע במקומות עם סאונד טוב ואז גם אנחנו וגם הקהל כנראה נהנה יותר. תודה על הסקירה ועל ההערות.

cut2

New member
מצחיק,

שתי הופעות במועדונים רוסיים באותו היום, שתיהן פורסמו כאן. גם הקארטה קיד הופיעו אתמול בGreen Raccoon. לטעמי היה די יבש, למרות הטירוף שהתנהל על הבמה, לא נסחפתי. אבל, נחמד.

cut2

New member
אופס, תיקון טעות

איזה קארטה קיד ואיזה נעליים. קארטה בנד. אגב, עמלי, הייתי די מופתע שלא נכחת

עמית ע

New member
ישבתי חצי מטר לפניך

ואני גם שותף לדעה שלך על ההופעה. זה גימיק חמוד אבל לא הרבה מעבר לזה. לפחות חברי התזמורת נהנו, והקהל צחק ונהנה. אבל זה לא חידש לי כלום אחרי שכבר שמעתי אלבומים של Toychestra ושל Frank Pahl.

cut2

New member
אה,

לא שמתי לב. אני בכלל לא מפוקס על כלום, כנראה...

למעלה