STORED PROCEDURE בSQL SERVER 2005

יאירN

New member
STORED PROCEDURE בSQL SERVER 2005

שלום לכם אנשים יקרים. שאלה, האם תהליך הוספת STORED PROCEDURE לDateBase בSQL SERVER 2005 הינו זהה לתהליך בSQL SERVER 2000? אני שואל זאת כיוון שלאחר שיצרתי STORED PROCEDURE לאחד מהDBים שלי, הפרוצדורה נישמרה בתיקייה בשם PROJECT שקשורה ל2005 אבל לא תחת תיקיית הSTORED PROCEDURE של הDB שלי. מדוע אינני רואה את הSP לאחר שמירתו בתיקתיית הSTORED PROCEDURES? זה מצב נורמלי? בSQL 2000, כל פרוצדורה שנוצרת לDB מסויים, נישמרת תחת תיקיית STORED PROCEDURE, מה קורה עכשיו, ב2005? נ.ב: עשיתי קליק ימני על תקיית STORED PROCEDURE ובחרתי - > New STORED PROCEDURE.

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

אין כזה דבר "לשמור Stored Procedure". מה שסביר להניח שעשית זה לפתוח פרוייקט Databse חדש בתוך Studio managment, ושם הוספת קובץ שמכיל את ה-Template לסקריפט שיוצר Stored Procedure. בכדי שהקובץ הנ"ל בפועל ייצור SP צריך להריץ אותו בשרת. לחיצה על F5 או כפתור ה-Execute תבצע את הצהרות ה-TSQL למסד הנתונים. הקונספט בפרוייקטי Database של Studio managment הוא באמת קונספט מאוד חזק היות והוא נותן לך מצד אחד את היכולת לבצע Source Control על קוד TSQL שלך ומצד שני הוא מניח את היסודות לעבודה מנותקת לגמרי של TSQL ממסד הנתונים. היכולת הראשונה מתייחסת לזה שבפועל עכשיו תוכל לנהל גרסאות שונות של הטריגר ולעבוד בצוות על פיתוח TSQL (מה שהיה אפשרי גם קודם לכן, אבל ההתייחסות הייתה לקבצים כאל קבצי טקסט ולא כאל אובייקטים שהם חלקת ממכלול גדול יותר). היכולת השנייה נוצלה מאוד חזק במהדורה חדשה של Visual Studio שתצא בעוד פחות משבוע. המהדורה נקראת Database edition ובין השאר היא מאפשרת תמיכה מאוד חזקה בגרסאות שונות של אותו מסד נתונים אצל חברי צוות שונים וביצוע Merge בסוף בין הגרסאות השונות. מה שפשוט לא היה ריאלי עד עכשיו.

למעלה