Stop the IDF!!!

becker

New member
Stop the IDF!!!

copied it from gutzy's forum.. no one posted it here so I figured לעצור את הכיבוש! ביום שישי הקרוב, 8.10 ניפגש בשעה 12:30 בפינת הרחובות קינג ג'ורג' שד' בן ציון (קולנוע מקסים), משם נצא (בסביבות 13:00) לתהלוכה ונפגין נגד פעולות הצבא הישראלי וממשלת ישראל בשטחים הכבושים. רק בשבוע האחרון נהרגו למעלה מ70 בני-אדם, ביניהם ילדים, פלסטינים וישראלים בפעולות הצבא הישראלי בעזה. ממשלת ישראל משקיעה מיליוני שקלים, ומסכנת חיי רבים במלחמות נקם, ובעזה ובשדרות ילדים רעבים ומתים ברחובות. בואו לשבור את האדישות! אנא הביאו איתכן שלטים שיבטאו את מחאתנו. פרטים: 051-706307 i feel sorry for not being there, but anyone who can should do so

4Q

New member
אז למה באיסיקיו

אמרת לי שזה מעפן וכל ההפגנה הזו עלובה?

KamikazA

New member
ובין ההרוגים יםםםם מחבלים

או שגם הם בני אדם? היפי

ALMIGHTY

New member
הפגנה לחיזוק האגו

רק בשבוע האחרון נהרגו למעלה מ70 בני-אדם, ביניהם ילדים, פלסטינים וישראלים בפעולות הצבא הישראלי בעזה וואלה, הצבא הרג ישראלים?

danihell7734

New member
Stop the IS!!!

לעצור את השמאלנים! די אתם מפגינים סתם,אף אחד לא באמת שם עליכם זין. בשדרות ילדים רעבים ומתים ברחובות? מה אתה מזיין ת'מוח? או מי שכתב את זה לא יודע. אני מקווה שהמשטרה תפוצץ אתכם במכות.

xthe punisherx

New member
למה אתם חייבים להגיב ולקטול כל דבר

כל דבר שלא בדעה שלכם כל דבר שלא נראה לכם גם בשדרות מתים וגם בעזה מתים, לא נורא האוכלסיה פה בין כה וכה יותר מידי ויש אבטלה... המדינה הזאת מסריחה נקודה. בכל אופן לא יאה לכם ההודעות שכותבים פה אל תגיבו, תתעלמו מהודעה או אל תכנסו לפורום... לי לא יאה לראות מכוערים כמוכם פה

aaronran

New member
וואו איזה צביעות!

דווקא אתם בעלי הדעות השמאלנים לא נותנים למישהו עם דעה שונה לדבר.

xthe punisherx

New member
וואוו... דבר ראשון אני לא שמאלנית

דבר שני אני נותנת לכולם לדבר אני פשוט לא מקשיבה למי שלא מעניין אותי

ehud Fatcore

New member
כמה אירוני.

סתכל סביבך, סתכל בשרשור. ולך תמצוץ זין , מבשר. חיחיחיחי *נשפך מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*

4Q

New member
אוקי...

המדינה זאתי מסריחה? סבבה, לא בהכרח אבל ברגע שיש פיגוע וחבורה של אוכלי טופו אומרים מגיע להם וחיילים נהרגים והם אומרים מגיע להם והולכים ומפגינים נגד פעולת נגד או לא יודע מה...זה בעייני הופך למסריח.

xthe punisherx

New member
מה ישך נגד טופו...

אני -אישית- מעולם לא אמרתי "מגיע" למי שמת כי גם חברים שלי נהרגו... חוץ מזה קודם תעשה בגרות באזרחות או תתגייס אחר כך תדבר על פוליטיקה. ודבר שלישי זה שהם בטח בין כה וכה היו אוכלי בשר אז לא נורא. (ועשה לי טובה אל תגיב על הדבר השלישי זה בצחוק).

4Q

New member
האמת...

שפוליטיקה לא כזה מעניינת אותי...אני כולה כתבתי את דעתי מלעמלה, בכלל לא ניסתי לדבר פוליטיקה. וככה מלפני שנה ומשהו היה לי שיחה עם כמה שאני לא יציין את השם שלהם והאמת שאני לא כזה זוכר...וזה היה הופעה בפטיפון יום או יומיים אחרי פיגוע ובואי נגיד שהגישה שהם באו בא היה כל הכבוד...על הפיגוע וצעד יפה מגיע ליהודים האלו וכל מני דברים מהסגנון.

xthe punisherx

New member
ממי אם תנסה לתקן את הצביעות

של האנשים עדיף לפרוש מראש... שיגידו מה שהם רוצים אל תקשיב למה שלא יאה לך... מה שכן אני לעולם לא מביעה פה את דעתי הפוליטית אבל אני כן אגונן על אנשים שכן מביעים את דעתם איש בעולמו יחיה ולה לה לה והמולה. יום טוב.

4Q

New member
לא מנסה לתקן כלום

ואפילו לא יטרח לנסות, כולה כתבתי את דעתי.

danihell7734

New member
תהיה ריאלי

תרחיב פיזיקה

למה אף פעם לא מפגינים בעזה כשיש

פיגוע בישראל? אני מתחילה לחשוד שיש לכם משהו נגד ישראל.. צ צ צ!

למעלה