ואני לא בפורום ההוא.... מה שמצחיק זה שאנשים באמת ביזבזו את הזמן שלהם על זה, וכל מה שהם עשו זה לגרום לנו לראות עוד תסרוקות שהם לא אוהבים חחחחח ויפה ומגניב זה עיניין של טעם
... מממ מה שמוזר זה שאני לא מכירה אף אחד עם תסרוקת כזאת... חח לא אמורים להיות הרבה כאלו לפי מה שהם אומרים? חח
*הדרמתיות...* למה להילחם באימו שיש כל כך הרבה מזרחית בעולם?!.... וכל כך הרבה בקסטריט בויז\ גיימבויז\בריטני\ פוסיקט דולז בעולם?!.... אימו זה עדיין חלק מהרוק
אתה רואה אותי כרגע אומרת death to emo? למה אתה מכליל בכלל? יש פה אנשים אינדיבידואלים. אני יכולה להגיד שאימו זה מסריח אבל להגיד לאנשים מה לשמוע אני לא יכולה ולא רוצה כי זה לא מעניין אותי
מאשר זיבולי שכל על EMO.. נתחיל מהעובדה שזה סרטון ישן. נוסיף להגיד שאימו זה שטות, טרנד, לא מעניין..(כבר הבעתי מספיק את דעתי בנוגע לזבל הזה שנקרא אימו ולכן אם הנושא לא על רייטס אוף ספרינג או אמברייס אז אין צורך לקרוא על זה) אני חושב שזה מיותר לדבר על להקות אימו בזמן שמתנגן לי שירים של הBUISNESS שמאוד התגעגעתי עליהם
"... חוץ מזה, למה לעזאזל אני מגנה על זה?... אני שומעת רק להקת אימו אחת (לפחות היא אימו לפי מה שאתם אומרים...)! חחח אבל זה עדיין לא משנה אוקיי, מעכשיו אני מפסיקה עם זה. אלא אם כן ממש תעצבנו אותי. D-;
כזה רע....אימו זה כן.........אבל מטאל זה זאנר בן זונה(רק של שנות ה80\להקות שמשמרות אצליהם במוסיקה את שנות השמונים).......תירדו על Pאנק,אימו,פופ מזרחית וכו' אבל לא על מטאל....זה אחד הזאנרים המוכרים והנערצים ביותר. נ.ב. ת'ראש מטאל זה אחלה בחלה