Stone Cold Steve Austin Walks

Stone Cold Steve Austin Walks

מתוך האתר של WWE.COM On March 18, 2002, the day after WrestleMania, without company approval and without notice, Stone Cold Steve Austin walked off the job and failed to appear at WWE’s Raw show in Montreal. Stone Cold Steve Austin was advised by WWE management that this was unprofessional and unacceptable. After a two week hiatus, Austin returned to work. On Monday, June 10, 2002, Stone Cold Steve Austin again failed to appear for the scheduled Raw event in Atlanta, instead choosing to return home to San Antonio without notice and without company approval. Although Steve was unhappy with his character’s creative direction, Steve made the personal and unprofessional decision not to report to work to address his concerns. Therefore, Stone Cold Steve Austin is no longer an active member of WWE´s talent roster. וינס כועס על אוסטין זה בטוח ואני מסכים איתו אוסטין חושב שב-WWE עושים מה שרוצים!

מה שזה אומר

שפיתרו את אוסטין מ-WWE. נראה לי שיחזירו אותו ויתנו לו עוד צאנס כי אוסטין עושה את ראו ומעלה את הרייטינג של RAW. אני מאוד מקווה שלא פיתרו אותו והם עוד חושבים על זה.

Crossface

New member
לא פעם ראשונה

שבאתר עושים משהו כזה פעם אחת אפילו הורידו אותו לגמרי מהאתר ומרשימת הסופרסארס

אילן די

New member
זה לא אותו דבר

כאן אומרים בבירור שאוסטין אינו נמנה על רשימת מתאבקי ה- WWE יותר. זהו זה, הוא גמור. לחיים אילן

rshamir

New member
אולי לא?

כתוב no longer an *active* member. (ההדגשה שלי) אולי התכוונו פה להשעייה בלבד?

t-man

New member
אני אישית לא מאמין שזה

יביא לפיטוריו של אוסטין אבל אני חושב שאם השנה היתה 1998 או 1999 אוסטין היה מקבל את מה שהוא רוצה(כזכור ב-99´ הוא התנהג בצורה לא מקצועית כאשר סירב להיות מעורב בפיוד עם ג´ף גארט) אבל כיום לאוסטין יש תחליף ווינס מקמהון חושב שהוא יכול לנהל את האירגון שלו כראוי גם ללא "סטון קולד" סטיב אוסטין

לדעתי הכול תוכנית אחת גדולה

גם כתבו כמה כותבי טורים וזו גם דעתי שפשוט עושים סטוריליין גם באינטרנט שהלך פוטר בלה בהל וכך להחזיר את הרייטינג איך אוסטין יעשקה קאמבק אדיר לדעתי הכציפפיה של הצופי ם לשובו של אוסטין הבעיה של אוסטין עם הדמות שלו שנהרסה לאיזה אדם מצחיק ורק נותן כמה מכות פה ושם אז בקאמבק לדעתי יחזור אוסטין יותר קשוח יותר נורמלי כמו שהיה תמיד יחזור להיות המתאבק הכי אהוב שיש מאז שנהפך אז להיל הקהל איבד את ניצוץ כלפיו ובכלל מה שהצוות כתיבה עשה לדמות שלו בקיצור לדעתי הכול הוא מין סטורייליין כזה ומתוכנן קאמבק אדיר לאוסטין, יכול להיות שאני טועה אבל תזכרו שכתבתי את זה

bralon

New member
רגע

מכיושלא הייתי האינטרנט הרבה זמן אין לי מושג מה קורה פה מה פיתרו את אוסטין לתמיד??

אילן די

New member
אוקיי, זה לא אמיתי

אחרי שדיברתי עם כמה אנשים, הקטע עם אוסטין מבוים כולו. אוסטין עדיין ב- WWE.

system Rulz

New member
אילן

יש לך הוכחות חותכות שזה לא אמיתי? או שחברים אמרו לך את זה??

כן אילן..

אתה צריך שיהיה משהו שיעמוד מאחורי הדברים שאמרת ולהביא הוכחה ולא סתם ככה לבוא ולהגיד "אוקיי , זה לא אמיתי", בלי שום הסבר, מה, למה, איך, ? זה פשוט לא הולך ככה. עם אילו אנשים דברת ? עם ההנהלה של WWE ?

לא קשה להבין שזה מבויים

ה-WWE יעשה הכל כדי שמשהו יביא רייטינג וכמובן שזה חלק מסטורי ליין ככה זה נראה לי כמו שעשו עם שון מייקלס שכאילו הודה(אני לא יודע אם הוא באמת ידע או לא) שהוא ידע על הדפיקה של וינס על ברט עוד לפני הקרב בינהם אני כבר מאוד מבולבל אני לא יודע מה כבר אמיתי ומה מבויים

אילן די

New member
הוכחות אתם רוצים ?

קודם כל אני מביע את דעתי בלבד. דיברתי עם עוד הרבה אנשים, ביניהם כאלה עם טורים באתרי היאבקות ברשת. כולם חושבים שהעסק מבוים. ב-"בקרוב" שעשו על ולוסיטי (תשודר מחר) הראו שיחה בין וינס מקמהון לג´ים רוס שמדברים על אוסטין. עכשיו - תחשבו רגע לבד: אם להנהלת ה- WWE היה סכסוך אמיתי עם אוסטין, הם לא היו ממהרים לשחרר הצהרה ולפרסם את ההשעיה, כי זה לא עסק של הציבור, זה עניין מקצועי בינם לבין אחד העובדים (אוסטין) ועד שהיו מגיעים לפתרון סופי (פיטורים או המשך עבודה מסודרת) לא היו אומרים לנו כלום, כמו שקרה לפני חודשיים, אבל עצם זה שמפרסמים את זה מיד באתר, מדברים על זה בסמאקדאון ועושים שיחות נפש בוולוסיטי מצביעה על העובדה שה- WWE מעוניינים ליצור הייפ, ולהרים סיפור מכל העניין וזה מה שגורם לי לחשוב שכל העסק מבויים.

system Rulz

New member
גם אני

חשבתי שזה מבויים עד שקראתי מה שרפי כתב בפורום השני הוא כתב שהWWF מנסים להציג את בייט דיס ואת הרוס רפורט כשוט ולא וורק ואם יתברר בסופו של עניין שזה סטורי-ליין אז בייט דיס והרוס רפורט יהיו לא אמינים והם יאבדו מערכם!! אני מסכים עם רפי!

HBK

New member
אם הWWE הגיעו למצב

שהם צריכים לביים דברים כאלה.. זה רק מראה באיזה מצב קשה הם, שמישהו כבר יקים ליגת היאבקות נורמלית שתפיל את וינס סוף סוף!

Crossface

New member
אני חושב שה WWE פשוט לומדים מהשטח

הWWE ראו איזה באזז היה באינטרנט ובכלל אחרי שאוסטין עזב אחרי רסלמניה ואמרו, טוב זה יכול להיות סטורי ליין שיגרום לרייטינג טוב

אילן....

אני רוצה להזכיר לך דבר אחד, כשפיטרו את קורט הנינג פירסמו את העיניין מהר מאוד אחרי מה שקרה שם במטוס בדרך לאנגליה, ישר פורסמה כתבה ב HEADLINES של WWE באתר, וכבר כולם ידעו שהוא פוטר אותו דבר לגבי סקוט הול אחרי שהוא היה שתוי באותו ארוע מרכזי באנגליה פיטרו אותו אחרי שהוא חזר לארה"ב וגם הכתבה פורסמה מהר. ועוד דבר אילן, מצטער אבל הדעה שלך היא לא הוכחה ולא עובדה וגם האנשים שדברת איתם הם רק "חושבים" שזה מבויים אבל לא "בטוחים". גם הבגידה של בראט הארט הייתה יכולה להיות מבויימת, וכולם ראו איך הסיפור הזה התפרסם מהר מאוד, ועם נגיד זה באמת היה מבויים אז הרייטינג אז ב 97 היה עולה כפול ממה שהוא היה אז, אבל זה לא היה מבוים והרייטינג בכל זאת עלה לא כפול אבל עלה בגלל הבגידה בבראט הארט שהוא היה מתאבק מהשורה הראשונה כמו שאוסטין עכשיו, בגלל זה הסיפור והרייטינג עלה בגלל המתאבקים האלה שהם בשורה הראשונה של WWE, ועם נגיד היו מפטרים איזה מתאבק מהשורה העשירית לא היו שמים לב לזה בכלל כי הוא לא אישיות מובחרת ב WWE כמו אוסטין ובראט.

אילן די

New member
אבל לא הודיעו על פיטורים במקרה הזה

הול והניג פוטרו מיד וכך גם אמרו בקווים הרשמיים. במקרה של אוסטין - לא אומרים פיטורים אלא מושכים את זה. טוב, תחכו ותראו מי צודק.

כמו שאמרתי הצגה למה ?

כי מה זה אם הווי ווי אף היו מפטרים או כמו שאומרים עכשיו אוסטין התפטר בקיצור לא היו עושים מזה ומדברים על זה בטלויזיה זו פשוט שטות לא היו מדברים על זה כול כך פתוח וכו´ בולשיט תזכרו ומה שאילן אמר יו יו אוסטין יחזור הווי ווי אף מת לרייטינג וכנראה זו הדרך

למעלה