Stockholm Syndrome הגעתי למסקנה שזה שיר ענק.. אני כל שניה שומע אותו
A ALMIGHTY New member 12/12/03 #5 אם לא שמת לב זה פורום בלינק 182. למה שיכתבו עליהם פה? יש להם פורום.
S shiepki New member 12/12/03 #6 פחחחחח זה פורום בלינק, לבלינק יש דיסק חדש, עם שיר חדש שקוראים לו סטוקהולם סינדרום. טוב שאת מתעניינת מה חדש! למה שאני יכתוב על מיוז?!
פחחחחח זה פורום בלינק, לבלינק יש דיסק חדש, עם שיר חדש שקוראים לו סטוקהולם סינדרום. טוב שאת מתעניינת מה חדש! למה שאני יכתוב על מיוז?!
N NiKi†a New member 12/12/03 #7 לא כזה מעניין אותי מה חדש. רק ראיתי שכתבת שיר שיש למיוז, אז חשבתי שאתה מדבר עליהם. מה העצבים?
C CAROUSEL New member 12/12/03 #12 אתם לא מבינים? לפני איזה שבועיים-חודש (משהו כזה) בכלל לא דיברו פה על בלינק. רק על דברים אחרים.
L Lorelai New member 12/12/03 #15 אני לא זוכרת מה חיפשתי ב-ב' אבל ראיתי "בלינק 182" אז אני כזה "הו, טוב, בואו נכנס.. נראה מה הולך שם.." ואז ראיתי את קארוסל!
אני לא זוכרת מה חיפשתי ב-ב' אבל ראיתי "בלינק 182" אז אני כזה "הו, טוב, בואו נכנס.. נראה מה הולך שם.." ואז ראיתי את קארוסל!
ו וויזלי_גירל New member 12/12/03 #10 צודק!!! אני גם אוהבת אותו! אבל יותר אני אוהבת את I miss you!!!! איזה שיר מדהיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צודק!!! אני גם אוהבת אותו! אבל יותר אני אוהבת את I miss you!!!! איזה שיר מדהיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!