still speachless

still speachless

לפני כעשרה ימים, רשמה כאן סוזנה הבוכיה את הודעתה, אשר הותירה אותי ללא מילים. ולא סתם. פשוט, כאשר קראתי את ההודעה, ראיתי, ממש ראיתי, נבואה אפוקליפטית קורמת עור וגידים בעוצמה נדירה. הרי ראיתי עוד אישה, רושמת את דבריה של סוזנה ממש, מתישהו בעתיד. אולי זה היה... אחרי טיול המשפחות... ועכשיו, עשרה ימים אחרי, שמתי לב שהודעתה של סוזנה הבוכיה כמעט ולא זכתה לתגובה. וזה מותיר אותי, עוד יותר ללא מילים... סקסופון

סקסופון היקר והרגיש,

אני גם חטאתי בלא להגיב,אולי כי לא היו לי מילים. אולי כי לא עמדתי במצבה של סוזנה הבוכיה, ואולי כי הייתי בעד מכתבי האהבה שנכתבו כאן. אני אוהבת לקרא מכתבי אהבה,הם חלומיים בעיניי. אני לא נוטה להגיב על נושאים כאלו כי הנטיה היא לשפוט אנשים, ואני לא רוצה לשפוט את בעלה. צר לי על סוזנה שהייתה צריכה לגלות את המכתבים הללו, צר לי שהם נכתבו מלכתחילה... סוזנה החליטה להבליג עליהם וזוהי הבחירה שלה, אני לא יודעת מה הייתי עושה במצבה, ולכן השתיקה מצידי היא רועמת.. כל שנותר לי לאמר שאני מתנצלת, וההתנצלות היא כי לסוזנה מאוד כואב. אז סוזנה היקרה והכואבת,אני מקווה מאוד שתמצאי את הדרך להתגבר על הכאב, שתהיי מאושרת...ושהבכי לא ישכון יותר במעונך. בכנות, אלת האהבה.

moisha

New member
סוזנה הבוכיה

סקסופון היקר קראתי את מה שסוזנה כתבה לפני כ 10 ימים,ולא הגבתי דבריה קשים מאוד,ולדעתי רב הכותבים כאן אינם בשלים להתמודד עם הבעיה שדבריה מייצגים, אני לא חושב שהצ`אט הוא הסיבה,הצ`אט הוא אחד האמצעים שיש לאנשים לבטא את חוסר יכולתם להתמודד בצורה ה ג ו נ ה עם הבעיה ולמען ההגינות,זה די מפחיד לחשוב על התמודדות מהסוג הזה מושיקו

דורית!

New member
אויי סוזנה הבוכיה

כנראה היו צריכים לעבור לפחות 10 ימים שהנושא יעלה שוב, ושאפשר יהיה להתייחס לזה בכלל. והשקט הזה אחרי מה שסוזנה כתבה, לדעתי סקסופון, היה בדיוק אותו אלם שגם אתה קיבלת למשמע הדברים. כי המפגש עם דבריה של סוזנה הבוכיה העלה שאלות קשות ושאלת השאלות שדבריה מעלים לדעתי היא לא למה סוזנה החליטה לעבור על זה הלאה (?) ולא אם טובים כאן מכתבי האהבה הפומביים (?) ולא אם טוב או רע שסוזנה גילתה את אותם מכתבים (?) (שהם אם תשאלו אותי – הפרטים הטכניים בלבד) אותי בכל אופן מעניינת מאוד – שאלה אחת - שאלת המניעים, שאלת ה``למה?`` ומושיקו צודק, שאלת המניעים היא ``על-צ`אטית``. שאלת המניעים, היא שאלה שלא כל אחד מוכן להתמודד איתה. כל אחד והמרחק שלו בין העיניים לבין המראה. והתשובה, אם תשאל אותי סקסופון יקר, דורשת חשיפה מהסוג שלא ידענו בכלל. שלא ידענו בכלל…… רק לפעמים במכתבי פרידה שהשאירו כמה שהחליטו לפרוש מכאן, מצאתי שאריות לשאלה, ופירורי תשובה. אולי מי שמצא את השאלה וענה את התשובה, לא נשאר לו אלא ללכת מכאן? ולך סוזנה הבוכיה אני מקווה שברור לך מהדברים, שהשתיקה לא היתה כי לא הבנו. אלא כי מאוד הבנו.

moisha

New member
לדורית

שיחקת אותה חזק מאוד,ועצוב לא פחות מושיקו

למעלה