STICKY & SWEET - DVD+CD .BLU RAY

X Offender

New member
STICKY & SWEET - DVD+CD .BLU RAY../images/Emo220.gif

אז כן ! זה סופסוף מגיע ! ה-DVD של סיבוב ההופעות האחרון של
מדונה
STICKY & SWEET יגיע לחנויות ביום רביעי הקרוב ה-26.03 תוכלו להשיג את מהדורת הCD+DVD וגם את גירסאת ה BLU RAY (בהוצאה מוגבלת) ה-DVD יכלול שעתיים מלאות מהמופע בבואנוס איירס + 30 דקות בונס אל מאחורי הקלעים !
פומרט רחב 4.3 (שיפצור וחידוד תמונה מגרסאת ה-TV)
איכות סאונד - דולבי דיגיטל 5.1 (סאונד משופר מגרסאת ה-TV) CD
כולל 13 קטעים נבחרים מתוך המופע המלא. מחיר משוער ל - DVD+CD 99 ש"ח מחיר משוער ל-BLU RAY 119 ש"ח GET SICKY GET SWEET GET IT NOW מצורף לכם הפוסטר הרשמי של ה-DVD בישראל (שאותו אני עיצבתי בעצמי) אז אם תהיו בחנויות ותבקשו יפה אולי תקבלו גם

Just Golan

New member
בבלו ריי הסאונד שונה מדיוידי

בבלו ריי יש או dolby trueHD או DTS MasterHD ששניהם עולים בהרבה באיכות הסאונד על כל דיוידי, עולם אחר לגמרי

nerod 72

New member
שאלה של מי שלא מבין...

בכל הדברים הטכניים האלו- אפשר להכניס בלו ריי למכשיר DVD רגיל וזה ינגן? זה פשוט הבדל באיכות הסאונד וזהו? זה לא פורמט אחר לגמרי?

Just Golan

New member
תשובה

דיסק וידאו בלו ריי ניתן לראות אך ורק בנגן בלו ריי ייעודי או בפלייסטיישן 3 בלבד. התמונה שמתקבלת היא פי 6 בדיוק יותר פיקסלים מאשר דיוידי רגיל ולגבי הסאונד אתה חייב גם מגבר שיודע לקרוא את הפומטים החדשים אחרת הוא ייתן לך דולבי דיגיטל או דיטיאס רגיל כמו בדיוידי. כמובן שאתה צריך גם מסך full hd כדי להנות מתמונה סופר חדה. ההבדל בין דיוידי רגיל לבו ריי זה הבדל של שמיים וארץ.. גם בתמונה וגם בסאונד וגם יש בבלו ריי אפשרויות נוספות כמו להיכנס דרך האינטרנט לחלקים מהסרט שלא מופעיעם על הדיסק ולקבל מלא בונוסים (במידה והסרט מציע) ועוד כל מיני שטויות

X Offender

New member
גולן כדאי שתזמין לך מעכשיו את הבלו ריי

כי הגיעו לארץ רק 50 יחידות של הבלו ריי של S&S ! אז מהר תגש לחנות הקרובה לביתך להבטיח לעצמך עותק שמור !

morgold

New member
גם בתו השמיני אפשר? יש לי בנתב"ג

וזה ממש מסתדר לי עם העבודה חחח

X Offender

New member
הזוכים בחידון S&S ../images/Emo124.gif

*יותם אביטן *שיר אדומי *צח אורני תודה לכל מי שהשתתף ולמי שלא זכה נסו בחידון הבא

DBTK

New member
אז אני מופתע שאני לא נמצא בין הזוכים.

חשבתי אולי בתשובה טעיתי, אבל יוצא שלא. הרי שלחתי את המייל@ עם התשובה הנכונה כשעה אחרי שהיא עלתה לפורום (מישהו הספיק לשלוח לפני זה ?). טוב , לא משנה, אני אקנה את זה בכל מקרה, אז ברכות לזוכים המאושרים

Just Golan

New member
יש לי זיכוי בדיסק סנטר בתל אביב

אני אנסה שם ביום שישי או ביום ראשון

my world 88

New member
תתחדשו../images/Emo9.gif מזל טוב!../images/Emo65.gif

אביחי קולה כבוד על היוזמה

למעלה