Steve Hackett

The West Star

New member
Steve Hackett

האם אתם ממליצים על האלבום Voyage of the Acolyte? האם הוא יצר משהו מיוחד?

האלבום שאתה מדבר עליו,מעבר לעובדה

שהוא מאוד יפה,הוא גם זול.שרה שם אחות של מייק אולדפילד ביצירת הסיום שהיא היפה ביותר בעיניי,לא סתם האלבום מכונה האלבום האבוד של ג'נסיס. תקנה בלי חשש.

מורנא007

New member
כן, מומלץ

הקול של גב' אולדפילד
מוסיף נשיות שלא נמצאת בג'נסיס.

מורנא007

New member
תראה, תשמע

זה דומה לג'נסיס, אין לי מדד למידת הדמיון. אני מצטט מהאתר שלו: "Steve’s first solo recording, made while still a member of Genesis and believed by many to be the best album Genesis never made! Guest performances from Phil Colllins & Mike Rutherford. Chris Welch raved in his review and thousands of fans across the world agreed." אני לא שותף לכל הסופרלטיבים הנ"ל, כי לא שמעתי את ל האלבומים שג'נסיס לא הוציאו.

dondons

New member
אלבום שישמע לך נורא מוכר משמיעה

ראשונה, ויזכיר לך יותר מאשר GENESIS אפשר לשמוע בו הרבה YES גם...:)

The West Star

New member
האמת שבאמת משמיעה ראשונה הוא הזכיר

אני פשוט חושב שהאלבום הזה [כמובן משמיע ראשונה] מזכיר יותר מדי את ג'נסיס, וזה לא מה שאני מחפש

Ad H

New member
מצטרף לכל ההמלצות

אלבום מדהים... כמובן שיש השפעות של ג'נסיס, אבל זה קצת שונה מכיוון שאלבום זה, מעצם היותו אלבום סולו, מאפשר לאחד מחברי הלהקה להתבלט במיוחד...בכל מקרה, אל תיתן לכזה דבר שולי להפריע לך... אם אתה רוצה משהו שונה, נסה את Spectral Mornings. אלבום שונה מ"וויג'", אבל מדהים גם כן בדרכו שלו.

SHOOGIE

New member
לא יודע לגבי אחרים

אבל מהרגע שגיליתי את האלבום הזה, זה הדבר היחיד ששמעתי במשך שבועיים. ומאז אני חוזר להתענג עליו מדי פעם, פרוג זורם , קליל ומעניין. ישנם מוטיבים שחוזרים, והרבה אווירה של "יער סקוטי עם פיות וקוסמים". אני מאוד אהבתי.

למעלה