Step into the Light - Wayne G Remix

• פותח הנושא dotty
  • פורסם בתאריך

dotty

New member
Step into the Light - Wayne G Remix

רמיקס של דקה בערך שדארן משתתף בו (זאת פעם ראשונה שאני שומעת את השיר זה- אני אשמח לקבל את השיר המלא
).

פרוטית

New member
תודה דוטי ../images/Emo20.gif

זה שונה. לא כל כך מוצא חן בעיניי... אולי באלבום לא יהיה את הרמיקס אלא רק את הגרסא הנקייה של השיר.. אולי את זה אני אוהב (הסוף נשמע ממש נחמד).. בכל מקרה, הרמיקס מוגזם מדי, לטעמי.

פרוטית

New member
רגע..........

הוא עשה לזה רמיקס בעצמו?? זה לא משהו רשמי? כאילו, השיר לא מתחיל ככה באורגינל??? |מבולבלת|

Lost Lullaby

New member
כל השיר../images/Emo27.gif

http://www.myspace.com/rememberthegarden בPlayer יתנגן באופן אוטומטי all around me. מתחתיו יש עוד שני שירים, תבחרו באחרון [step remix] עוד אין לי תגובה על זה כי אני כרגע שומעת את זה פעם ראשונה

פרוטית

New member
אוקיי..

קודם כל, תודה על הלינק. זה עדיין שונה
. האמת היא שאני עדיין מבולבלת. זה השיר שהולך להיות באלבום? טוב, מכיוון שאף אחד לא יודע את התשובה ממש, אז אני אתייחס לזה כלשיר המקורי. טוב, זה לא משהו... זה נשמע לי כמו איזה להיט מועדונים רגיל, אפילו המוזיקה האלקטרונית פה לא ממש מרשימה אותי (טוב אני מודה, אני לא מומחית במוסיקה אלקטרונית..) . חיכיתי וחיכיתי לקול של דארן, ואז כשהוא הגיע זה לא עורר בי את הצמרמורת-דארן הרגילה . ואז שכבר הגיע חלק טוב (כשהקול שלו מגיע לטונים קצת יותר גבוהים) זה גם נגמר מהר.. וגם הליריקס לא משהו. ה- I have never been in love before מעצבן לגמרי. אני לא אומרת שדארן איבד את זה, גאד , אני מקווה שלא... אבל לא אהבתי את זה
אני מקווה ששאר השירים יהיו יותר טובים ובעלי משמעות לפחות. דניאל ג'ונס מתהפך בקברו. אממ במיטתו .

Lost Lullaby

New member
../images/Emo45.gif בהחלט שונה

מי ששלחה לי את הלינק אמרה לי שזה רמיקס. אבל אני לא בטוחה שהיא בטוחה
באלבום הקודם היו נגיעות [והרבה יותר מזה] אלקטרוניות וכבר אז לא מתתי על זה. אבל אמן מתפתח ופונה לכיוונים שונים ודארן זה עדיין דארן, והאמת, בסופו של דבר התחברתי גם לשירים שלא כל כך אהבתי את הסאונד שלהם בהתחלה. בתכלס למרות שאני בעד שדארן יעשה מה שמרגיש לו נכון ומה שהוא אוהב וכו' וכו' וכו', בבקשה, דארן, תשאיר את האלקטרוניות למועדונים ותן לנו את הסחורה ש... אמ... נו, הלא אלקטרונית. [לא לגמרי TTATS, לגבי דברים אלקטרוניים יותר ממה שהיה שם, ולגבי המיקס הנ''ל, למרות שאני חושבת שזה לא המקורי...] חוצמזה, עם כל האלקטרוניות הזו, נעלם הקול של דארן. כם בTTATS היו קטעים שכבר איבדתי אותו לטובת אפקטים:/

anush91

New member
נאלצת להסכים

השיר סביר בשביל לרקוד במועדונים..אבל לא יותר מזה. באמת האובר- אלקטרוניקה קצת מעצבן. הקול של דשארן קצת נעלם תוך כדי...

dotty

New member
תודה על הלינק

ועל תשכחו שזה רק רמיקס אולי הגרסה המקורית (אם יש כזאת) יותר טובה.

למעלה