Stefanos Korkolis-מי מכיר?

F a d i

New member
Stefanos Korkolis-מי מכיר?

ΣTEΦANOΣ KOPKOΛHΣ אם אפשר לקבל קצת מידע על האיש הזה מה שידוע לי עליו שהוא מהשמות הגדולים במוזיקה היוונית והזרה(לא יוונית) והוא מוציא דיסק חדש-בסוף החודש-עם זמרים גדולים כמו "יורגוס דאלאראס" (בשני שירים,הראשון דאלאראס לבדו (שיר מאוד יפה) ובשני בדואט עם להקת "דולסי פונטס"Dulce Pontes ביוונית ופורטוגזית) וגם "דימיטרה גאלאני","אלקסטיס פרוטופסלטי" ו"אדריאנה באבאלי" אשמח לקבל עוד פרטים עליו;עבודות קודמות וכו' יום טוב

zambeta

New member
stefanos kourkoulis

היי רב, ובכן מסתבר שהבחור צעיר וכשרוני, כנראה. לא היה לי הרבה זמן להתעמק אולם אני מצרף לינק לאתר המעריצים שלו. ניתן גם ביוונית וגם באנגלית. יותר מאוחר אנסה למצוא יותר חומר עליו. מקווה שיספיק לפחות כרגע כל טוב, זמבטה

F a d i

New member
תודה רבה דני...אתר יפה

הבחור אכן כשרוני (אם ניתן לשפוט לפי שיר אחד בלבד...ותהיה לכם האפשרות לשמוע אותו בתכנית הקרובה של "כיף יווני") והנה המידע על הדיסק החדש שהתכוונתי אליו:(מאותו אתר) *NEW CD!!!* A new CD will be released by the end of March or beginning of April named "Anemoptero". The songs, composed by Stefanos Korkolis, are interpreted by various artists, such as Giorgos Dalaras, Dimitra Galani, Alkistis Protopsalti, Andrianna Mpampali. We can already listen to some of them on some radio stations. We are waiting for more... גם הביוגרפיה שלו מעניינת תודה זמבטה...

למעלה