Stay (Demo)

Crent

New member
Stay (Demo)

לאחרונה מצאתי את השיר Stay שהוקלט רק כדמו ולא נכנס לאף אלבום: http://www.youtube.com/watch?v=AbcuAr7QtkQ רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מדוע הוא לא נכנס לשום אלבום? אני חייב לציין שלדעתי מדובר באחד השירים הטובים ביותר ששמעתי מהם משנת 2000 ועד עכשיו (הוא בהחלט בעשירייה הפותחת) כשהדבר היחידי שהייתי משנה בו זה את "סולו" הגיטרה שצריך להיות הרבה יותר משמעותי בשיר כזה (אולי הוא לא כזה בגלל שמדובר בדמו). לפי מה שקראתי באינטרנט השיר היה אמור להיות ב Crush וחבל מאוד שהוא לא.

nogao10

New member
דיברנו על זה היום בלילה ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת למה באופן ספציפי Stay נשאר בחוץ, אבל צריכים להבין שלכל אלבום נכתבים ב30-40 שירים ומתוכם רק 14 (לכל היותר) באמת נכנסים לאלבום, לכן המון המון שירים נופלים בדרך. בדרך כלל בונג' מורידים שירים כי הם לא מתאימים ל"אווירה" של האלבום או שיש שיר אחר שהמסר שלו מאוד דומה ולכן אי אפשר לשים את שניהם, כמו שקרה בHave a nice day- Nothing. כולנו אוהבות את השיר הזה והוא באמת טוב, אבל אני, למשל, לא חושבת שstay מתאים לcrush, השיר הזה טוב מידי לאלבום הזה...
אם אתה אוהב דמואים אני ממליצה לך לשמוע Ain't no cure for love Nothing Alive Neurotica Life is too short for days like this- וזה הכי מדגים את הבחירת שירים, למשל בזמן שג'ון שר את זה, כמו שהוא אומר בהתחלה, הוא היה בטוח שזה יכנס לאלבום הבא.... אז מקווה שלא אכזבתי, כי בעצם, הם לא מדברים על דמואים (כמעט אף פעם) ולכן רב החומר מגיע מדיבורים מ100 מיליון, שזה אוסף הדמואים הגדול....

Crent

New member
אני מודע לעובדה שלכל אלבום

נכתבים הרבה שירים וחלקם (או אפילו רובם) לא נכנסים לאלבום - בדר"כ השירים שאינם נכנסים הם (לדעתי כמובן) בינונים (חלקם טובים יותר וחלקם פחות אבל אף אחד לא היה מדהים) וזה מה שהפתיע אותי בStay - לדעתי יש לו את הפוטנציאל להיות אחד ה"כוכבים" של האלבום. אני מכיר את 100 מיליון ואת כל השירים שרשמת למעלה, הם נחמדים וטובים אבל לא משאירים עלי "אפקט" כמו Stay (כמובן שזו רק דעה אישית מאחר ומדובר במוזיקה).

nogao10

New member
יש הרבה שירים שהיו מצליחים

אני לא חושבת שהשיר הספציפי הזה היה ממש מצליח, הוא אמנם יפה, אבל מכיוון שהוא שיר אהבה בסגנון הAlways הוא בכל מקרה לא היה מתקבל בצורה מיוחדת כי לפניו יש המון המון בלדות אהבה מוצלחות, ואף על פי שאני לא אוהבת את השיר הזה, אחרי always שום שיר אהבה שלהם לא יוכל לההיפך ללהיט אמיתי, כי תמיד חוזרים על הקלאסיקות והמפורסמים , אני עדיין חושבת שלא נתנו מספיק כבוד לAll about ואין לי ספק, לדעתי Crush מבחינת אלבום הוא אחד מהחלשים, יש מילים טובות אבל המוזיקה.... אה, מילא, כל עוד הם הביאו לי משם את Thank you for loving me.... אני די בטוחה שהוציאו את Stay בתור תוספת לאחד הסינגלים, אז אני חושבת שאם היה לו פוטנציאל אמיתי הוא היה מצליח, גם בקרב המעריצים, בצורה טובה יותר, ראה ערך "דמואים" מהאלבום האחרון. בתור בחירת שירים אני בסך הכל די מכבדת את בון ג'ובי על הבחירות (זה הזמן להזכיר- ג'ון ניסה להעיף את ליבינג מסליפרי) שלהם, רואים ב100 מיליון שאמנם השירים חמודים, אבל השירי אלבומים שלהם בדרך כלל הרבה יותר טובים, ואם אתה מתעניין לדעה המקצועית של הלהקה תמיד אפשר לשאול את אובי באתר הרשמי, קשה להכניס שאלות שאובי עונה עליהן, אבל אם תנסח את זה בצורה מעניינת אני מקווה שהוא יבחר לענות.... הפינה שלו נמצאת באתר הרשמי בהצלחה!

למעלה