State of the Union

Yaniv-DC

New member
State of the Union

כמה פרטים משעשעים על הארוע... הנאום הקצר ביותר - ג´ורג´ וושינגטון, כ-130 מילים. הנאום הארוך ביותר - טרומן, כ-25,000 מילים. הנאום המשודר הראשון אי פעם - 1923, שידור רדיופוני. הנאום המצולם לטלוויזיה הראשון - 1947. בשנת 1965 עבר הנאום לשעות הפריים טיים. מישהו זוכר מה היה המיוחד בנאום 1997? ואני מצטרף לפרשן המשעשע ב-CNN שאמר - הצלחת הנאום תהייה אם בסוף הנאום סימון, רנדי ופולה יגידו לבוש "you´re going to Hollywood"...

Yaniv-DC

New member
איני עובד רשמי של מדינת ישראל...

אינני שליח ולא עובד מדינה.

Yaniv-DC

New member
ורק אלו

שנשלחו על ידה לחו"ל נקראים עובדי מדינה. ממש כמו שמרבית עובדי השגרירות והקונסוליה אינם זכאים להצביע.

ליילה

New member
ועוד תיקון קל

הרשות אינה יחידה של ממשלת ישראל, היא רשות ממלכתית, שזה לא רחוק, אבל בכל זאת הבדל חשוב. ערוץ השידור היחיד לפי מיטב ידיעתי (ואם אני טועה תקנו אותי) שנמצא תחת שליטה מלאה של משרד ממשלתי, הוא הטלויזיה החינוכית שנמצאת תחת משרד החינוך.

AdiBos

New member
שלום בין ישראל ופלשתין הדמוקרטית

דברי בוש לפני דקות אחדות מיד עדכון בענין עירק

blankyaacov

New member
שלום

שלום עדי. שלום עם מי??? תראי לי ארץ דמוקרטית אחת באמבטיה המזרח תיכונית. זאת המציאות האמיתית!

jojo2003

New member
משעמם

איזה שעמום...אני לא מאמינה למלה שיוצאת מפיו...מה שכן,מקריא רבה ותר טוב מבשנה שעברה...

joojoo

New member
no wonder he sounded better

He actually spent three whole weeks to prepare... and that from a president that insists on not working more than 40 hours a week.​

אבל זהו, שהוא לא הקריא!

עשה רושם שאת הכל הוא זכר בעל פה. ובקושי התבלבל, רק לקראת הסוף כשכבר היה עייף.

jojo2003

New member
"nucular"

בור ועם הארץ, נשיאנו היקר. היום שמעתי ב-NPR על משחק שתיה שהמציאו סטודנטים בהארוארד בעניין ה-State of the Union, וה-"nucular" זכה למשקה במשחק...

roy269

New member
לא הבנתם

זה פצצה מסוג חדש עוד לא בשימוש כי התלפיון מאמ"ן לא מאשר שימוש בזה...

AdiBos

New member
ארהב תפעל בעירק בזמן שיראה לה

המתאים ביותר ללא תלות בהסכמתם של אחרים

roy269

New member
הם לא מתעייפים

לקום אחרי כל פיסקה ולמחוא כף לפי מה שהוא הבטיח שהמלחמה תביא לעם העירקי שלום, בטחון, כלכלה יציבה, תרופות .... לא כדאי לבקש ממנו שבדרך לעירק הוא ילחם גם בישראל

ליילה

New member
גדול... ענק...../images/Emo6.gif

אבא שלי היקר תמיד אמר שהפתרון למדינת ישראל הוא פשוט להסתפח לארה"ב ולהיות עוד כוכב על הדגל, אבל , בגלל שהאמריקאים לא הציעו לנו להיות הכוכב הבא, אולי כדאי לצאת למלחמה נגדם ואז הם יכבשו אותנו, וכך נהפוך להיות הכוכב הנכסף... הבעיה היחידה בתוכנית הזו, שלא בטוח שאנחנו לא נכבוש אותם, ואז מה נעשה
, הרי ברור שעם שני מליון פלשתינאים שכבשנו אנחנו לא מסתדרים, מה נעשה עם 250 מליון אמריקאים תחת שלטוננו

למעלה