starwars games

wonder muffin

New member
starwars games

hi, for as long as i can remember i know i loved starwars the min i knew about it. nowadays, i'm looking for some game that can bring back the "life" of starwars back to mine ... which game do you think has the biggest punch of the "starwars expiriance" pack ? regarding the jedi story line or complete set of the galaxy turn-out ... thx

Jedi Force

New member
למה באנגלית?

לדעתי, כדי לך לנסות את Star Wars Lego. המשחק ממש נתן לי את תחושת מלחמת הכוכבים, החוויה הכול כך מוכרת. למרות שמהשחק מאוד קל, וכמובן שצריך לראות את הסרטים לפני שמשחקים במשחק (כי העלילה לא ממש מועברת במשחק, כיוון שהדמויות לא יכולות לדבר) המשחק ממש שווה את זה. ועכשיו שעומד לצאת המשחק של הטרילוגייה המקורית, שהקושי בו עלה, ויש בו הרבה מאוד צ'ופרים ודברים חדשים, אז ממש כדי לשחק במשחק הראשון.

wonder muffin

New member
english ...

it's easier and faster. but doesn't the "lego" part ruin the style ? the efects seen in other "real" games ?

4La57oR

New member
דווקה אחלה משחק

ויש סטייל של מלחמת הכוכבים אבל אם אתה ממש רוצה משהו שישאב אותך לבפנים אני ממליץ משחק האסטרטגיה empire at war, יש בו המון אי דיוקים עלילתיים אבל בכל זאת יש star wars feeling ממש ממש חזק........

lets go

New member
האם לגו סטאר ווארס דורש

ידע רציני באנגלית? אגב, ניסיתי להשיג את המשחק באתר כלשהו, ואמרו לי שהוא אזל ולא יגיע בזמן הקרוב. ניתן עדיין להשיג אותו? (מדובר על המשחק הראשון כמובן)

מ א ג ר ט

New member
לא דורש בכלל

הקטעים היחדים שצריך בהם אנגלית הם בהקדמה לפני כל פרק ובקריאת חוברת ההוראות. בדרך כלל אפשר להבין מה הפרק עם ידע מינימאלי באנגלית ולפי הסדר הכרונולוגי. בקשר לחוברת ההוראות... אפילו אני הצלחתי להבין איך משחקים בסוף.

lets go

New member
אני בפאניקה!

בכל המקומות שניסיתי המשחק הראשון של לגו סטאר ווארס אזל! אה, וכמובן לא יגיע בקרוב.

Y. Welis

New member
זה משחק תפקידים (RPG)

מושקע. אבל הוא עוסק בדברים שלא תוארו כמעט בסרטים. שאלת על ה'חוויה' של סטאר וורז - זו נמצאת בעיקר במשחק שציינתי לעיל.

Darth Tomer

New member
משחק מצויין

יש בו חווית סטאר וורס למרות שהעלילה בערך 4000 שנה לפני הסרטים. בכל מקרה זה משחק מצויין אבל תשחק בראשון לפני שאתה משחק בשני.

DDN

New member
משחק נהדר

ממליץ עליו בחום. יש בו אחלה אווירה של מלחמת הכוכבים, העלילה היא הרבה לפני הסרט הראשון (אמא של הפאנטום) אבל עדיין.

למעלה