startforex רובי סלם ????

• פותח הנושא ye23
  • פורסם בתאריך

ye23

New member
startforex רובי סלם ????

Starxtfore רובי סלם -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכל הסוחרים הוותיקים והחדשים. אני סוחר חדש ועברתי השתלמות קצרה של 2 מפגשים ב Startforex. תוך לימוד 3 אסטרטגיות לטווחים שונים פרי פיתוחו של רובי סלם. האם מישהו יודע? שמע?מכיר?עובד עם אסטרטגיות אלה? והאם יש המלצה למשהו אחר? תודה מראש

igalco14

New member
תגובה לנושא

שלחתי לך גם בפרטי אבל חשבתי אולי אנשים ירצו קצת לדעת בעצמם. אני אומר מניסיון אישי שלי שהאסטרטגיות הללו עובדות. לחברת StartForex יש חדר מסחר וירטואלי שגם רובי יושב שם ומראה איך לממש את האסטרטגיות השונות. אני לא אגיד שזה מביא רווח של מאות ואלפי פיפסים אבל תשמע זה בהחלט מראה תוצאות ובהחלט זאת שיטה לא רעה להרוויח בה. מקווה שעזרתי במשהו. שבוע טוב

webguy

New member
יש מלא חדרים כאילו ...ושיטות ..

הנה עוד אחת ...לפי הפרסום הטריידים יש להם רווחים יפים בחודש ... קניתי את הספר של עודד שובל ואני צריך לתרגל את השיטה בדמו ... אבל השיטה נראית הגיונית בתפיסתה ..הבסיסית ונכונה לפחות מנוקדת ההנחה הראשונית שהוא יוצאת , שהמסחר העיקרי מבוצע ע"י רובוטים ולא בידי אנשים . הקישור : http://www.forexam-pm.com/he/index.php

amiro22

New member
איזה פראייר קנה ספר

אם לי הייתה שיטה שעושה כסף בפורקס אז הייתי משתמש בה במסחר עצמו ולא הייתי משקיע שנייה מזמני היקר בשביל להוציא ספר אם הייתה לי שיטה גרועה שלא מרוויחה כסף אז הייתי מוציא ספר ומנסה להרוויח מהמכירות שלו

webguy

New member
אפשר גם זה וגם זה ...

שוק הפורקס הוא שוק עצום ...לכולם יש מקום ...ובכל מקרה שיטה צריכה לתרגל חודשים רבים ככה שהרבה נשברים בטרם תרגלו מספיק ..!! צריך תרגול רב בלי כסף ..תשאל את כל מי שנכשל כמה זמן הוא תרגל על ריק ..? לאנשים אין סבלנות ...צפר לומד על ציפורים מהסתכלות של שעות וככה מסחר בכל תחום ... צריך ללמוד היטב ולעומק התנהגות של שוק ...!! אז הנושא מדי מורכב שתפסול אותו על הסף ... בכל מקרה לרובם הוא לא מתאים ..ביחוד למי שסף השליטה העצמית נמוכה .... ואין לו סבלנות ..!! בהצלחה ..!!

למעלה