start all over again

start all over again

הפרק של אתמול (או בעצם היום) בלילה היה יפה אבל לא במיוחד, הקטעים האהובים עלי היו שקרטר המסכן קיבל שוק חשמלי "מתחת לחגורה" ושהאישה נתקעה עם הכסא למעלה Susan: "Don´t worry. Dr. Carter used to be in the circus." Abby: "As a clown right?" Carter: "No, a human cannon ball. Until I got fired." חחח... גם אהבתי את הסיפור של האישה שלקחה 11 כדורים ביום במקום 1, איך הם שמים לב לכל הפרטים הקטנים! הדבר היחיד שהיה לי חבל זה שלפעמים בסדרה מתחילים סיפורים ולא מסימים למשל מה קרה עם זאת שהיה לה היריון מחוץ לרחם? אני יודעת שבגלל שזה חדר מיון אז החולים ה"יציבים" עוברים למחלקות אחרות, אבל מה שהכי הציק לי זה מה קרה עם הילדה שירתה באבא שלה כי הוא לא נתן לה לראות טלוויזיה (באיזה פרק זה היה?)...

טוב, החלטתי לפתוח ב"מסורת" חדשה

כל פרק אני ישים תמונה של "הפרצוף של הפרק" או "הרגע של הפרק" נתחיל בזה: סוזן מטפלת באישה שלקחה בטעות 11 כדורים

~*~gaL

New member
בקשר לפרק..

אהבתי את המבט של אבי כשהיא יצאה החוצה וראתה את קרטר וסוזן ביחד מדברים.. חמודה. גם אני אהבתי את הקטע עם הסולם ואת המכה שקרטר קיבל "שם.." (אבי: "אתה רוצה שאני אביא מישהו שיבדוק לך את הגב/אחורה או את... הקדימה?" LOL) וכן.. החלק עם ה-11 וה-1... אהבתי את הרעיון... וסוזן.. מאיפה לעזאזל הספרדית?!

סולסיטה

New member
כן...

סוזן באמת מוכשרת, ומתוקה. היא הדמות האהובה עלי... וכן, גם לי לפעמים ממש בא להמשיך לראות סיפורים של חולים מעניינים, למשל עם הילדות שהיו הולכות למסיבות סקס (וקרול הלשינה עליהם), או השמנה שבסוף הייתה בהריון עם תאומים, או ההומו המכה... בקיצור, לא חסר, וזה מעניין. לפעמים הסיפורים נגמרים מהר מדי, אבל סה"כ זה נותן יותר זמן מסך לדמויות האהובות מהאי.אר. שהם הרבה יותר מעניינים...

למעלה