stars comedy - עבודה בעיניים.

stars comedy - עבודה בעיניים.

מזה מספר חודשים מופיע בערוץ stars comedy הכיתוב: "שידורינו יתחדשו בשעות הבוקר". שבפועל הערוץ מתחיל לשדר רק ב13:30 בצהריים. זה לא שיש בערוץ שידורים מעניינים כי הרי מדובר במלכודת או במין לופ של שידורים חוזרים, אבל אני חושב שהם חוצפנים וזה עבודה בעיניים.

liranru

New member
בכל הערוצים

שעות השידור יכולות להשתנות ולעתים יש יותר מה לשדר ולעתים פחות. קומדיות מטבען הן קצרות יותר מסדרות אקשן/דרמה ולכן יש פחות שעות שידור לערוץ. זה לא עושה אותו פחות טוב מאחרים מהסיבה שבכל מקרה כל אחד מהערוצים משדר פרקים חדשים בשעות הפריים-טיים. ספציפית בשבועות האחרונים וגם בשבועות הקרובים ב- comedy יש כרגע תקופת יובש שתסתיים עם מבול של עונות חדשות וסדרות חדשות. דבר דומה הורגש בחודש דצמבר ב- yes stars Drama, והנה החודש חזרו לשם סדרות בעונות חדשות...

אתה אומר הרבה ואתה לא נותן לי כלום.

זה בסדר גמור ששעות השידור משתנות. גם אין צורך לציין שקומדיות קצרות יותר מסד' דרמה. לא על זה אני מדבר. מה שמפריע לי שבשקופית רשום ש"הערוץ יחזור לשדר בשעות הבוקר" שבפועל שעת תחילת השידורים היא 13:30 בצהריים. זה מין שקר כזה. בוא נלך רחוק רגע ותחשוב על שלט בכניסה לבנק, נגיד. זה לא היה מפריע לך?

אתה אומר לי הרבה ולא נותן לי כלום - תיקון.

זה בסדר גמור ששעות השידור משתנות. גם אין צורך לציין שקומדיות קצרות יותר מסד' דרמה. לא על זה אני מדבר. מה שמפריע לי שבשקופית רשום ש"הערוץ יחזור לשדר בשעות הבוקר" שבפועל שעת תחילת השידורים היא 13:30 בצהריים. זה חוסר הגינות כמו איזה עסקן שמנס לגנוב אותך. בוא נלך רחוק רגע ותחשוב על שלט בכניסה לבנק שלוקה ב"זיוף" שעות הפתיחה , נגיד. זה לא היה מפריע לך?

liranru

New member
השקופית שמופיעה היא שקופית כללית

ש- yes מכינים מחדש רק כשמשתנה אריזה גרפית. הם לא משנים מיום ליום את השקופית. היא נועדה בעיקר כדי לא להשאיר מסך שחור בתום השידורים. את לוח השידורים העדכני ניתן למצוא תמיד ב- EPG. זה ממש לא דומה לכניסה לבנק שבשביל זה אתה צריך לזוז מהבית ולבזבז זמן. בשביל לצפות במשהו בטלוויזיה יש שלט ו- EPG. זה לא לוקח יותר מ- 5 שניות. חוץ מזה, מה אתה רוצה שאני אתן לך ? עד כמה שזכור לי אני לא יכול לשנות את השקופית בעצמי...

תודה על התגובה

אנחנו לא על אותו התדר. השימוש בדוגמאת הבנק נועדה לציין את זמני הפתיחה שיופיעו על הדלת שבפועל יהיו שונים. זה קצת מביך להמשיך להסביר אבל כל העסק פה הפך למביך אז שיהיה: נאמר ויש שלט על הבנק שאומר לך שהבנק פתוח החל משעות הבוקר וכשאתה מגיע אתה מגלה שהם פותחים רק בצהריים. כמובן שהם מתנצלים על אי הנעימות אבל הם פשוט עדיין לא משנים את אריזת הגרפיקה. זה לא סוף העולם אבל עניין של עיקרון. הם משקיעים המון בגרפיקה ובפרומואים מתישים ולא טורחים לדייק בשעות הפעילות של הערוץ.

Aviad1987

New member
זה דווקא הערוץ המועדף עליי

כבר כתבתי בעבר על עניין התחדשות השידורים אבל בפועל אין לזה חשיבות.

מאייושש

New member
באמת, מי ישמע כמה משמעותית השעה וחצי הזו

המפרידה בין בוקר - לצהריים. בחייאת ראבק לחפש ולחפש ולחפש מה זה נותן? ערוץ מצויין,סדרות מצויינות . דדדדייייייי כבר עם התלונותתת

למעלה