Starlight Express

Skyller

New member
Starlight Express

הנה הדברים שאני יודעת על זה: 1) זה מחזמר 2) זה של אנדרו לויד וובר 3) זה קשור איכשהו לדברים עתידניים כמו רובוטים או חלליות ובמילים אחרות, כלום! אם מישהו מכיר את זה- על מה זה? האם זה באמת עתידני? האם זה טוב? איזה שירים טובים יש בו ששווה לשמוע??? תודה!

JC Superstar

New member
הממ... ככה...

זה על רכבות :) וזה כמו קאטס... אין כל כך עלילה... זה מחזמר מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד) וירטואוזי (ראיתי את זה בלונדון שהייתי בן 12...)... כילד בן 12 התלהבתי ממנו, אבל ניסיתי לשמוע את השירים בזמן האחרון, וממש לא אהבתי.. נו... כנראה כן התבגרתי...

Skyller

New member
תודה רבה, ועוד שאלה

מישהו יודע איך קוראים לשיר ב-Jesus Christ superstar שבו כל האנשים בפצועים והחולים מבקשים מישו לגעת בהם ולרפא אותם? הם כולם לבושים בשחור (מהסרט) והם נאספים סביבו, והוא רוצה לגעת בכולם אבל הם יותר מידי וחונקים אותו והכול. אני לא מצליחה למצוא את השיר של זה.

Sally Bowles

New member
אני ראיתי בלונדון, לפני 6 שנים

לא שאני זוכרת יותר מדי... כל הסיפור מתחיל בילד שמשחק ברכבות שלו ואז שומעים את הקול של אמא שלו שאומרת לו ללכת לישון, או משהו כזה. וכל הסיפור צומח מקרונות המשחק של הילד. הם מתחרים ביניהם (אם רק הייתי זוכרת שמות), יש את הרע ויש את הגיבור הטוב והם כמובן מתחרים על האהובה. לעלילה לא שמתי לב יותר מדי, גם לא היה יותר מדי. זה היה יותר מופע ממש מרהיב של רולרס וסקטים, תלבושות מכניות מגניבות וזהו. האמת שאם הבחירה היתה בידיי (בגיל 12), הייתי הולכת למחזמר אחר. אני זוכרת משם רק שיר אחד "next time you fall in love", שיר יפה, נחמד.

יוליקה

Member
מנהל
Starlight Express שלום אני חדשה כאן

Starlight Express גם אני ראיתי בלונדון - וממה שזכור לי זה סיפור אהבה ותחרות על בכורה בין רכבות - משהו כמו שיר הקטר הישן שלנו זוכרים שקטר הדיזל דוחק הצידה את קטר הקיטור??? אז Starlight Express מתחרים בינהם סוגי רכבות וקטרים מודרנים ומודרנים פחות ובינהם מתאהבים גם ברכבת... אבל המיוחד במחזמר הזה שהרכבות גולשות על גלגיליות על משטחים שנוגעים כמעט בקהל... חוויה מיוחדת במינה.

למעלה