STARGATE SG-1{הברית}.

vulcan20MM

New member
STARGATE SG-1{הברית}.

פששש.. פרק ממש יפה.. אגב זה רק אני או שהפרק הזה ממש הזכיר לי את הסרט "הטורף".? בכל אופן אולי אנשים עכשיו מתחילים להבין מדוע הסדרה הזאת הגיעה לעונה 6ואני גם מאמין ואף בטוח שהיא תגיע לעונה שביעית ושמינית ועשירית!!! { רק חבל שאין פורום לסדרה הזאת... }.

NX01

New member
עונה שביעית היא האחרונה.

אחר כך מתוכנן סרט שיהיה הקדמה לספין-אוף של סטארגייט

vulcan20MM

New member
ואח"כ יבואו עוד עונות!!!

ככה זה היה עם המון סדרות! ולא נראה לי שבסרט אחד יוכלו להראות איך הגואולד מובסים! {וחוצמזה יש המון גזעים חוץ מהגואולד!!!}

wranger

New member
ספין אוף זה סדרת בת של אחת הדמויות

דוגמאות: אנג'ל היא ספין-אוף של באפי, מלרוז פלייס היא ספין-אוף של בברלי הילס (והמהדרין יאמרו: "בברלי איכס") 90210, וכל סדרות סטאר-טרק למיניהן הן ספין-אוף של TOS, ואחר כך של TNG וכן הלאה. קטע סיום מותח נקרא קליף-האנגר, כמו בפרק האחרון לעונה של אנטרפרייז (האם יתכן שקפטן ארצ'ר ישאר תקוע איפה שהוא עכשיו ולא יחזור לעולם לאנטרפרייז? האם ייתכן שט'פול תתחתן עם מלקום והם למעשה יהיו הוריו האמיתיים של ספוק? איזה מתח! קטע סיום סתמי, לעומת זאת, הוא סתם קטע סיום.

פרק די מעצבן

מצד אחד סופסוף נכרתה ברית בין כל האויבים של הגואולד ומצד שני הוא נמרח ונלעס כאילו אין מחר (למי אכפת מהג'אפה או הטוקרה שמתו ?). לדעתי היוצרים פספסו כאן משהו - אם המתנקש היה איזה "אל" מפורסם או דמות מהעבר הפרק היה קצת פחות סתמי.

vulcan20MM

New member
תגובה לתגובה שלך:

הדבר הכי חשוב שקרה בפרק זה כמובן ברית בין הטוקרה והג'אפה כנגד הגואולד,במהלך שעותם במחנה נהרג חייל טוקרה אחד דבר שאיים לנתק את הברית בין שני המחנות...}ולאחר מכן נהרג חייל גא'פה{במהלך שעותו בכלא},ולכן אם הם לא היו מוצאים תשובה למקרי המוות הללו הברית שנחתמה יכלה להתבטל ואף היתה יכולה לפרוץ מלחמה בין הטוקרה לג'אפה,לכן זה היה מאוד חשוב להכניס את הקטע של ה"טורף". וחוצמזה אם אני לא טועה,אני חושב שבעונה 3 ראו קטע איתו... אבל יכול להיות שאני טועה! בכל אופן הקטע הכי יפה אתמול היה בהחלט הקטע שבו רואים את קולנל א'וניל לוקח את המקלע הכבד{M249-אני חושב}ומתחיל לירות לכל עבר... אהה כבר ציינתי שהוא לא הצליח להסב לו כל נזק מהכדורים-משום שהשריון שלו חסין מהם! רק כוח האנרגיה של מוט יכולה לחדור את השריון שלו!

באיזה ימים ושעות סטאר גייט משודרת?

זה רק בימי שבת? על איזה פרק אתם מדברים זה שהיה ביום שבת ב-5 או שיש נוסף?

Chakotay

New member
דרך אגב...

התחלתי לראות סטארגייט וראיתי את פרק 12 וראיתי בפרק ש 7 בעונה 1 פרק שקרא לו The Nox והיה שם את ארמין שימרמן(קוורק) ששיחק את אחד מהנוקסים האלו.

למעלה