Stargate.Directors.Cut

varty

New member
Stargate.Directors.Cut

שלום,\ יש לי שאלה. יש לי את הסרט של סטארגייט. אבל לא הסרט הראשון עם מילי אביטל. בקיצר...אני עוד מעט מסיימת לראות עונה שניה ורציתי לשאול באיזה עונה אפשר לראות את הסרט הנ"ל. אני רוצה לראות את זה לפי הסדר ולא ככה סתם.. תודה

kanshoof

New member
לא מכיר את הסרט... 100 אחוזשזה בלי

ההוא עם מילי אביטל ? תוכל\י לתת עוד קצת פרטים על הסרט ? תודה.

deathcaster

New member
איזה צחוקים

זה כן הסרט עם מילי , זוהי גירסת הבמאי , גירסה מורחבת עם תוספות שלא היו בסרט .

varty

New member
טעות שלי זה כן הסרט עם מילי אביטל

הדמות של דניאל . השחקן שמשחק אותו בסידרה ממש דומה לזה שבסרט. ר

Hakarpad

New member
לגבי הסרט

אני לא יודע לגבי הגרסא המורחבת אבל קו הזמן של הסרט עצמו מגיע לפני זה של הסדרה ככה שצפיה בסרט לא אמורה לפגוע בצפייה בסדרה... מה גם שלפי דעתי לפחות הסדרה לקחה את הסרט והעלתה אותו כמה קומות למעלה. בכל אופן, עדיף לראות את הסדרה לפי הסדר... הפרקים לאורך הזמן נבנים אחד על השני (חלקם לפחות)

varty

New member
תודה

את הסרט ראיתי שהוא יצא לקולנוע...זאת אומרת מזמן. אבל אני זוכרת הכל שם כי די התלהבתי ממנו ומהרעיון של הסרט. עכשיו בגלל בן וקלודיה שמשחקים בפארסקייפ וישחקו בסידרה אז החלטתי לראות מה קורה בסידרה הזאת. ראיתי פה ושם פרקים בערוץ 1 אבל חפיף ואני לא זוכרת כלום. בקייייייייצצצר. אני רואה את הפרקים לפי הסדר. בטח! ואני אוטוטו בסוף עונה שניה. היו כמה פרקים מדהימים בעונה שניה שממש הופתעתי . (אבל אין מה להשוות לפארסקייפ
ואני לא משוחדת
) סתם. אין מה להשוות בין הסדרות . פארסקייפ זאת סידרה מדע בדיוני לאנשים שעישנו חזק... עם המון שיגעון ורגש ודגש על יחסים בין אישים וא ה ב ת אמת. סטארגייט לעומת זאת הרבה יותר יבשה מהבחינה הזאת והרבה דגש על הסיפורים וההרפתקאות. ככה שקשה להשוות. אני אוהבת יותר סדרות שבנויות על יחסים בין השחקנים ככה שברור שפארסקייפ יותר הרשימה אותי. טוב נסחפתי פה קצת
לילה טוב

varty

New member
אופס סליחה

עד איזה עונה כאן זה לא ספויילר?

kinspirit

New member
עונה שישית ששודרה בארץ

כל מה שאחרי פרק סיום עונה שש נחשב לספויילר

kinspirit

New member
ועכשיו לתגובה ../images/Emo13.gif

גם אני נמשכת בעיקר לסדרות שמדברות על קשר בין הדמויות, וזאת היא אחת הסיבות שסטארגייט כבשה את ליבי. נכון, בעונות הראשונות הם היו עסוקים בלגשש את דרכם ולהבין מה בדיוק הולך ומי נגד מי, אבל בזמן הזה הם גם בנו לאט את הקשר בין הדמויות, ואני יכולה להגיד לך שבעונות הבאות זה רק הלך והתחזק. סטארגייט היא בהחלט סדרה שמדברת על היחסים בין הדמויות. מה שיפה בה שהיא לא סתם שמה לנו ארבע דמויות ודרשה שנאמין שאחרי שלושה פרקים הם החברים הכי טובים, פה כל פרק וכל עונה הוסיפו רבד נוסף לקשרים שלהם וכל אירוע, קטן כגדול, הוסיף עוד שכבה נוספת ליחסים ביניהם. הקשרים עדיין הולכים וגדלים גם היו, אחרי 8 שנים. אני יודעת שאת רק בעונה השנייה, אבל אני ארשה לעצמי להמליץ על מאמר שאני עצמי כתבתי (קצת קידום אישי
) על הקשר של ג'ק וסם. המאמר מדבר גם על עונות מתקדמות יותר, אבל הוא סוקר באופן די מקיף את האהבה שלהם במשך העונות ששודרו בארץ. אני מאמינה שזה יתן לך נקודת מבט קצת אחרת על הקשר שלהם (אם כבר דיברת על סיפור אהבה, הרי אי אפשר בלי סיפור אהבה טוב
). תוכלי למצוא את המאמר באתר "סטארגייט ישראל", בחלק של המאמרים. וברכות על הצטרפותך לפורום
kinspirit

varty

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני אקרא את המאמר שכתבת אחרי שאני אסיים לראות עוד איזה עונה או שתיים כדי לראות את היחסים שלהם מתערבבים קצת. אני שמחה שיש יותר אנושיות בסטארגייט ויותר רגשות אחרת זה כמו סידרת מכונה! אבל בכל זאת מול פארסקייפ זה לא יגיע לרמות שלהם. שם כל פרק הוא ממש כמו הצגה בקאמרי. המון רגש בייחוד בין בן וקלודיה (ארין וג'ון) יש גם המון קטעים שבן וקלודיה הוסיפו מטעם עצמם, התערבו בתסריט של הפרק והוסיפו לרומן בינהם. אז תודה על ברכת ההצטרפות ואני אוסיף ספויילר שצריך. אני יודעת כמה זה חשוב! דרך אגב את מנהלת גם את האתר בעברית של סטארגייט?

למעלה