Stargate Atlantis 2x03

nemesisx2

New member
Stargate Atlantis 2x03 ../images/Emo58.gif

אני די חדש פה בפורום אך לא ליקום STARGATE. ראיתי היום את הפרק השלישי של ATLANTIS "RUNNER" ולפי מה שהבנתי אז פורד הולך להיות מוחלף ע"י הבחור החדש(נראה כמו טיאלק רק לבן). מה אתם חושבים על זה? לפי דעתי זה לא רעיון כזה טוב כי הם מנסים לעשות את הצוות של אטלנטיס דומה לSG1 למרות שזו אמורה להיות סדרה שונה. ועוד דבר, האם שמתם לב שהנשק בו השתמש הבחור החדש הוא אותו הנשק שמשתמשים בו "הג'ניי"(ראו תמונה)

lenin972

New member
../images/Emo58.gif הוא לא אמר את זה

אבל גם אני שיערתי שזה הג'נאי, אבל בסוף אמרו שהכוכב שלו הושמד כך שזה לא הם. אולי הם מכרו לכוכב שלו נשק, או הג'נאי (פעם אימפריה גדולה שנלחמה ברייט') התפרסו על עוד כוכבים. בכל מקרה, טיאלק התפצל ל-2 בפרק הזה: טיילה עם יכולת הגישוש שצצה לה פתאום והבחור החדש עם השרירים, והרבה שיער. תוך כדי זה שכתבתי את זה הבנתי שאולי הוא גנב את הנשק מהג'נאי, כמו שהוא גנב את הP90 משפרד וטיילה. חוץ מזה פרק נחמד, לא מסעיר במיוחד. אני רק תוהה אם הבעיות עם פורד ימשיכו לקרות להם כי הם מחפשים אותו או שהוא יתחיל ליזום להם בעיות בעצמו...

G Spot G

New member
פרק ענק!! ../images/Emo58.gif

ממש, אבל ממש אהבתי את השחקן החדש! אבל קצת מצחיק אותי שהביאו שחקן שהרקורד שלו בנוי ברובו מ"משמר המפרץ"...

SirDreamAlot

New member
Dan Payne

הפרצוף שלו היה מוכר לי -ולא ממשמר המפרץ ידידי. האיש הזה Dan Payne שיחקב12 רקים של SG-1 (הרוב כJaffa) ובפרק השני של העונה הראשונה של אטלנטיס הוא שיחק Wraith.תסתכל ברקורד שלו כאן: http://us.imdb.com/name/nm1026161____________________________________________________ סה"כ פרק נחמד מאוד, שמתם לב שפורד "גדל" ? חח והוא הורג אותי איך שהוא משחק אותהכאילו הכל חזר להיות נורמאלי, מחייך עם העין שלו.. גם מק'קיי עם החליפה
חשבתישהוא יוריד אותה בסוף. אני מקווה שלא ינטשו את פורד ויתנו לו לחזור, ולא יקרה מצב שהוא "יחזור בתשובה"-ויקריב-את-עצמו-למען-החבורה. כי הקטע הזה נטחן יותר מדי בסדרות מד"ב.

SirDreamAlot

New member
../images/Emo122.gif חח כן אתה צודק

הבלבלתי.. הסתכלתי בכתוביות של של SG-1

kinspirit

New member
אני חושבת שהפרק מוכיח

שבתסרוקת מתאימה, לבוש נכון וקול עמוק - הכל יכול להראות אחרת. מצד שני, אף פעם לא ראיתי אותו בסדרה אחרת, אז אני לא יודעת עד כמה זה אחרת. יש סדרה בימי שבת שהוא מופיע בה, החוף הצפוני או משהו כזה. צריך להעיף מבט ולראות איך הוא משחק שם.

G Spot G

New member
גם אני

לא ראיתי אותו משחק מעולם בשום מקום אחר.. קראתי הכל ב IMDB אבל הדמות קנתה אותי. הקטע של ה"כבוד" והמסתורין שאהבתי בטיאלק נמצא אצלו בצורה שקל לי יותר להתחבר אליה, משהו קרוב ועכשווי יותר.

למעלה