STARBURST 3!! הגיע לי!

sprqy

New member
STARBURST 3!! הגיע לי!../images/Emo99.gif

ראיתי את הקומנטרי של HUMAN REACTION יש קטעים קורעים! (כמובן מה שEVE כתבה..) יש עוד קטע חמוד שבן אומר שאם זו הייתה החלטה שלו מה ארין תלבש בכדור הארץ אז הביקיני של עונה 3 היה מגיע הרבה לפני כן!!
גם הפרק THROUGH THE LOOKING GLASS היה כיף לראות שוב!! פרק מצחיק בטירוף! רייג'ל עם הבדיחות קרש שלו והצחוק המטורף שלו, שכחתי מזה.. בקיצור- חובה בכל בית!

varty

New member
ספארקי!

כיף לך. אני מבינה שאתה מתכוון לרכוש את כל הסידרה בקצב הזה... אני מכינה דיסקים לצריבה, תתכונן
ודרך אגב ארין לבשה בקיני בעונה 4

sprqy

New member
בכיף..

אבל אין לי צורב Dual Layer עדיין.. (צורב כפול מידע, 9GB..) וגם הריקים של DL עולים עדיין המון.. חוץ מזה אני ממליץ לקנות, זה לא יקר, 60$ לכל העונה (STARBURST) ואנחנו גם מעלים את המכירות מה שתמיד יכול לעזור
בקשר לביקיני, התבלבל לי עם השמלת כלה

varty

New member
זה היה בצחוק

אם אני ארצה לראות פארסקייפ אני אקנה. שווה תמיד המקור והעטיפה... אבל אני מעדיפה שלא. אני לא אוהבת להתחייב למשהו עד הסוף, טוטלית. אז אני אקנה מהדורות שאני אוהבת פה ושם.

nowhere2

New member
הגיע גם לי היום

שבוע אחרי שהזמנתי אותו מאמזון, לא יודע מה קרה הגיע כל כך מהר, הבעיה שהזמנתי את 1 ו 2 יום אח"כ נקווה שיגיעו מחר :)

nowhere2

New member
הגיע גם לי היום

שבוע אחרי שהזמנתי אותו מאמזון, לא יודע מה קרה הגיע כל כך מהר, הבעיה שהזמנתי את 1 ו 2 יום אח"כ נקווה שיגיעו מחר :)

sprqy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אני רואה שיש קנייה אקטיבית בפורום - פארסקייפ עוד תחזור בזכות מכירות הדיוידי בישראל
תהנה אחי! באמת חבילה סבבה! במיוחד הראשון והשלישי..

למעלה