STAR WORLD-

Dark Storm

New member
אה הא

אני מבין שבאשדוד עדיין לא רגילים לפלאי הטכנולוגיה אז זה לא אשמתך שאת חושבת שמה שבתמונה הזו זה אמיתי, תודות לאשדודים כמוך, להרבה אנשים בחלוקים לבנים יהיה הרבה הרבה עבודה למשך הרבה הרבה זמן
ובובה, את זו שאיימת לבוא לפה, לי אין בעיה לבוא לאשדוד אבל חבל לי על הנסיעה רק כדי לראות אותך מתחבא במערה שלך יחד עם בין לאדן
ובואי כבר למסנג'ר, מעצבן לרענן כל רגע את הדף הזה, מילא אם היה עוד מישהו פה אבל רק אנחנו כאן

אבל אני הולכת לישון ../images/Emo7.gif

לוקחת את TC איתי למיטה... (ואל תקרא לי בובה!זה לא יקנה לך זמן איכות היום אחרי ניבולי הפה שלך פה!
מערות הא? בין לאדן הא? חבל על הנסיעה הא? חכה חכה...*עושה תמונה של חכה עם האצבעות ועושה פרצוף יותר עצבני מפרצוף סוזי המקורי!* )

Dark Storm

New member
תמשיכי לעשות פרצופים זועמים

אל מול המוניטור, אולי תצליחי להפחיד את עצמך
ועכשיו שאת בורחת למיטה, אני יכול להרווח ולהנות מהעובדה שאני ניצחתי! כן, את לא באה לפה "להראות לי מזה" בניגוד לאיומים האשדודים שלך, יאי לי!

Hieros Gamos

New member
חחחחח אני נראית לך...נשמעת לך בנאדם

שמבלה שעות מרובות בטבריה? חחח אני הולכת לטבריה ואומרת לאמא שלי- היי חידשו פה את החנות! והיא אומרת לי שעשו את זה לפני 3 חודשים פשוט לא הייתי בטבריה מאז חח

Dark Storm

New member
אפשר לחשוב, יבנאל - טבריה, אותו דבר

כמו שכרמיאל זה צפון דיר אל אסד וזכרון זה דרום ג'אסר

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה מבין, אנחנו רגילים שהאוטובוס מאחר! הוא תמיד מאחר!! חוצמזה שהיום לא נתנו לי לעלות עליו (לי ולעוד 15 ילד בערך) כי לא היה מקום לעמוד בדרך חזרה מהבצפר חחח אז חיכינו למיניבוס חח

רק אני לא הייתי בטבריה איזה 15 שנה.

כלומר..הייתי בכנרת שנה שעברה אבל זה לא נחשב...פעם פעם..כשהייתי בסביבות גיל 6-7 ואבא שלי עדיין היה בצבא הינו בטיול בטבריה ואז אולי הייתי שם מבית-הספר..וזהו...מאז לא
אני רוצה טיויויויויויויויול

Dark Storm

New member
את מוזמנת לטייל איתי בצפון בשבועות

אני רוצה לארגן טיול אבל חברים שלי ביטלו כי הם צרכים לעבוד

Dark Storm

New member
כן, אני רגיל לחזור חבול מטיולים ../images/Emo3.gif

את קטנה עלי

Dark Storm

New member
אהה..... הא?

"צפונים" לא חוגגים יום ירושלים
וגם את מוזמנת לטיול

../images/Emo65.gifיום ירושלים שמח../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo158.gif

זו העיר הכי אהובה עליי בעולם...

אמיר72

New member
נצל"ש - האתר של ערוץ 3

כבר אמרתי בעבר את דעתי על התרגום המחפיר לעברית בקטע המוקדש לג'אג באתר של ערוץ 3: "סגנית אלופה" שרה מקנזי (במה היא אלופה ? התעללות בכיסאות ?), "המפקד" הארמון ראב, וכו'. בשעה טובה ומוצלחת הקטע של "כתבו אלינו" פעיל באתר, אז אתמול שלחתי להם את חוות דעתי המלומדת על מה שהולך שם. אעדכן אתכם אם וכאשר תהיה תגובה.

Dark Storm

New member
קרע להם את הצורה!

באמת בושה וחרפה מה שהולך שם וזה בא משותר עוד! אבשלום קור היה מתהפך בקברו אם הוא היה מת...

למעלה