STAR WORLD-

Hieros Gamos

New member
נצל"ש

סעממממקקק ידעתי שהייתה סיבה לזה שלא ראיתי את hail and farewell I כבר הרבה זמן... אני שונאת את הקטע שאיי ג'יי עוזב!! זה גורם לי לבכות!!
*מנגבת את הדמעות...איפה הארם?! הוא תפקידו, לנגב לי את הדמעות!!
* גאד אני מתגעגעת לאיי ג'יי!

הרמוני

New member
שעה וחצי! שעה וחצי חיכיתי לאוטובוס

שיקח אותי הבייתה, 10 דקות נסיעה מהבית וחיכיתי שעה וחצי! מי המציא את יום ירושלים?!

Dark Storm

New member
בחיפה כזה דבר לא היה קורה לעולם

אנשים פשוט גונבים רכב אם האוטובוס מאחר ב 5 דקות

Dark Storm

New member
מה את צוחקת?

בטבריה היו חוטפים את מנכ"ל אגד וקושרים לו פצצה אם אוטובוס היה מעיז לאחר

סליחה!סליחה!סליחה!סליחה!../images/Emo46.gif

למה אתה לוקח את כל הקרדיט של האשדודים לעצמכם?!!?? חוצפה!!!!!

Dark Storm

New member
יש אוטובוסים באשדוד??

חשבתי שהתייאשו אחרי שהבינו שצריך למגן את כולם לפני ששולחים אותם לתוך העי... סליחה, הכפר.

מה../images/Emo35.gifכאילו,עכשיו אנחנו פותחים שרשור

אשדוד-חיפה???? יאללה מותק! bring it on baby! נראה אותך!!!!!!!!!
כן, אני א-ש-ד-ו-ד-י-ת ואני גאה בזה
שיצטרף אליי כל מי שגבר!!!!

Dark Storm

New member
את דיי הוכחת את הנקודה שלי פה ../images/Emo3.gif

ואני לא מחיפה אז לא ממש אכפת לי שאשדוד וחיפה ילחמו ויהרגו אחד את השני, רק תגידי לי מתי זה יקרה שאני אכין פופקורן

כן...2 רבים והשלישי....

יחטוף את כל המכות! אז תזהר ממני שאני לא אבוא לשם עכשיו ואביא לך איזו פצצה לעין,בוקס לאף, נגחה לשיניים, מרפק לצלעות , עקב עצבני לסחוס שבברך , ולקינוח ברכייה לאגוזים(או שמא תרי מורגלת לקרוא לשלך צימוקים?
) . בקיצור, אני אפרק אותך לחתיכות.
עכשיו, אתה עדיין רוצה להתנשא ולהגיד שאני הוכחתי את הנקודה שלך
|-B

Dark Storm

New member
חח אם זה מה שיביא אותך לפה...

וכן, שוב הוכחת את הנקודה שלי בקשר לאשדודים

../images/Emo46.gifיש לי רק שתי שאלות../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

1. אתה עדיין מתעקש בעניין הוכחת הנקודה שלי???? 2. כדאי שתציץ בשאלה ה-3 שלי ותקרא טוב טוב, ותחליט

Dark Storm

New member
מותק, האיומים האלה אולי עובדים

על ה Minions שלך במימד הגהנום שאת קוראת לו אשדוד אבל פה בעולם האמיתי, ה Hell Bitch היחידה שתמצאי זו ג. יפית! אז מה הייתה שאלה 2, למרות שאני עדיין טוען שהסיבה היחידה שנזכרת בזה זה כי המוח האשדודי לא עמד בעומס המשימות (לחשוב על איום ולכתוב בו זמנית) ופשוט התבלבת בספירה

וואי וואי וואי ../images/Emo70.gif

או יותר נכון ...ווילי ווילי ווילי
אתה משחק אותה מלוכלך הא? סבעבע... וזה שאצלכם כל הבחורות דומות לג. יפית מסביר הרבה הרבה הרבה לגביך

Dark Storm

New member
אני תמיד מלוכלך!

וזה שאצלכם כולם נראים כמו ניצבים מבאפי אומר עוד יותר לגביך

../images/Emo41.gifתזכור שאתה הכרחת אותי כי...

ניסיתי להמנע משאלה 2 שהיתה ישירה לשאלה 3 שנשאלה אח"כ ..אבל...רציתי רק לדעת אם אתה באמת בקטע של ללכת מכות איתי..כי ראית איך אתה נראה בתמונה? ואיך אני נראת? כאילו...גיל..חחח אתה לובץ סרבל שמגיע עד הגרון למעלה ועד הברכיים למטה...שלא נדבר על הכפכים שנראים כאילו גנבת מאיזה ערבי בעזה בדיוק שהוא עשה ספונג'ה עם מטאטא קרוע...בחייאת... תחשוב שוב...לא בא לקרוע אותך..באמת..חחח אבל אני חייבת להודות שאם אני ואתה נלך מכות זה יראה פחות או יותר כמו בתמונה...חחחחח סורי... בגלל זה השאלה השניה היתה...מתי אתה באשדוד?

למעלה