Star Wars Republic Commando

KingpinEX

New member
Star Wars Republic Commando

Star Wars Republic Commando זה המשחק סטאר ווארס לדעתי הטוב ביותר! זה משחק כזה יפה! גרפיקה מדהימה עם מנוע פיזיקה מדהים! AI ברמה אחרת מכל משחק אחר וסאונד פשוט מעולה זה כאילו אתה משחק בסרט וזה מה שעושה אותו הכי טוב. חיב הורדה אההה התכוונתי קניה (פחחח כן בטח) מה שכן הייתי רוצה להיות שם ג'די עם הגרפיקה שם והמנוע פיזיקה זה היה נראה כזה טוב שאתה שובר דרואידים לחלקים עם סוויש אחד... בכלל צריך לעשות משחק ג'דים למחשב שהוא בעידן של הדרואידס כי סטאורמטרופרס אסור להראות חתוכים... יכול להיות כזה כיף להשמיד 100 דרואידים בשניות ולראות אותם מפוזרים על הרצפות... ממש צריך לקחת את המשחק הזה ולשים ג'דים שם. יש שם מצב ראית לילה וזה כאילו אתה רואה סרט! זה םשוט מדהים זה ברמה אחרת.

Darth Tomer

New member
כן...

משחק מצויין, אחד הטובים ששיחקתי! להיות ג'דיי במשחק הזה זה ממש רעיון גרוע וזה בגלל שהמשחק מבוסס על החיים של חיילי קומנדו והמלחמה, לא על איזה ג'דיי כל יכול שרואה את הכל ורוד. סטורמטרופרס חתוכים יש בג'דיי אקאדמי. אה, ואין על קוטור.

KingpinEX

New member
לא התכוונתי

להיות ג'די במשחק הזה עם אותו עלילה, התכוונתי לשעות משחק של ג'די עם הגרפקיה והמנוע פיזיקה הזה. ואם אתה קורה לכף יד או יד מידי פעם כלחתוך אנשים... אני חושב שזה די עלוב. בJK2 עוד היה אפשרות אדירה לעשות שאפשר לחתוך הכל אבל ב JKJA ביטלו את זה :(.

juggernaut

New member
TPM זה משחק עם מלאן דרואידים

אבל עזוב. נראה לי אחרי קוטור 2 לא יהיו יותר משחקי ג'דיי. אלא אם יחליטו על הוצאה של Jedi knight III שזה יכול להיות חזק. כי הסידרה הזאת באמת עשתה טוב אבל צריך יותר חופש בגלל זה אני חושב שהמשחק שהכי טוב בו להיות ג'דיי(גם הדרך להגיע לאחד) זה גלקסיס.

Jedi Force

New member
בעקרון יש 4

זה תלוי איזה משחקים אתם מחשבים: Star Wars: Jedi Knight I: Dark Forces I Star Wars: Jedi Knight II: Dark Forces II Star Wars: Jedi Knight III: Jedi Knight OutCast Star Wars: Jedi Knight IIII: Jedi Knight Jedi Academy אלה בעיקרון המשחקים הכי טובים שיש כדי לשחק בתור ג'דיי כמו שתמיד חלמתם. הרבה אנשים לא מחשבים את המשחק Star Wars: Jedi Knight I: Dark Forces I, ככה שנוצר שג'דיי אקאדמי נחשב למשחק שלישי. כנראה בגלל שדארק פורסס 1 היה עם גרפיקה דיי ישנה וגרועה, בהתחשב בכך שג'דיי אקאדימי יצא בשנת 2003. אגב, אני ממליץ להתחיל לשחק בג'דיי נייט 3, למרות שאתם מתחילים בהתחלה עם אקדח וחסרי כוחות ג'דיי, אתם תגלו בהמשך שתוכלו בעצם להשתמש בחרב הלייזר ובכוחות הג'דיי גם. יש כמובן את המשחקים: KOTOR1 ו-KOTOR2 שבהם אתם משחקים בתור אבירי ג'דיי של הרבפובליקה הישנה, ממש הרבה שנים לפני "אימת הפנאטום", המשחקים קיבלו ביקורות טובות, חוץ מהקטע שב-KOTOR2 השעה האחרונה של המשחק גרועה בגלל העלילה, פשוט בגלל שלוקאס ארט זירזו את התהליך של המשחק כי חג המולד היה בפתח, הם רצו לזרז את המשחק ליציאה והחבר'ה לא סיימה את הסוף כמו שהם ציפו לו. בכל מקרה, נתתי כמה עצות לגבי משחקי הג'דיי למי שירצה

Dehlofoz

New member
כן לוקס מיהר..

והעלילה נדפקה...גם עם הדיאלוגים בROTS הוא מיהר..

KingpinEX

New member
לוקאס לא הכין את KOTOR

וגם לא לוקאס ארטס... ביווואר פיתחו את המשחק ולוקאס ארטס רק מפיצה אותו

Dehlofoz

New member
הוא לא הכין זה נכון אבל...

נכון אבל נראה לי שהוא איכשהו היה מעורב בעלילה - ובגלל שלוקס ארטס היא המפיצה היא זירזה את המפתחים לסיים את זה לפני שזה היה גמור באמת.

הוא רצה להוציא אותו עד קריסטמס

בשביל שיהיו יותר מכירות והוא ירוויח יותר כסף.

funkey monkey

New member
אם כבר מתקן, תקן נכון!

המשחקים, בשמם הנכון ובסדרם הנכון: Star Wars: Dark Forces - אין כל איזכור לג'דיי. אומנם קייל קאטארן אבל גונבים תוכניות של כוכב המוות וזה. Star Wars: Dark Forces II - Jedi Knight - קייל קאטארן מכה שנית, הפעם הוא מגלה שאביו היה ג'דיי שחוסל ע'י האימפריה, ומחליט ללכת בדרכו. (די בעל כורחו) Star Wars: Jedi Knight : Mystories of the Sith - מארה ג'ייד, ג'דיית אפלה שאומנה ע'י הקיסר וגברת סקיווקר לעתיד הופכת להיות חניכתו של האישה בעל הזקן המשופשף ביותר בגלקסיה - קייל קאטארן, ועושה צרות לאימפריה. Star Wars: Jedi Knight II - The Jedi Outcast - קייל קאטארן אחרי גלות עצמית, שב להיות ג'דיי! (בעל כורחו, כמובן) Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy - קייל קאטארן מניח את חרבו והופך להיות פרופסור באקדמית הג'דיי של סקיווקר, וביינתים הסטודנטים עושים צרות!

למעלה