Star Wars Jedi Knight II : Jedi Out

james bond 1

New member
Star Wars Jedi Knight II : Jedi Out

מישהו מכיר את המשחק הזה? אני סתם אחרי שראיתי את כול הסרטים ישר אמרתי חובה להשיג משחק שלהם ומצאתי את זה, לצערי רק באמיול אז יקח זמן.... אז בנתיים שזה מוריד לי מישהו ששיחק במשחק הזה יכול לספר לי את דעתו על המשחק אם זה משחק טוב או סביר אני ישמח לישמוע... . תודה רבה.....

KingpinEX

New member
Jedi Otcast

משחק מעולה ביותר אחד הותר טובים שם בחוץ, אבל... יש כבר משחק המשך לו Jedi Knight : Jedi Academy (הרבה קוראיםן לו JK3 אני לא) יש לזה בטוח יותר אנשים אז תוכל להוריד אותו יותר מהר.

KingpinEX

New member
התכוונתי שהוא עדין 2 הוא כמו מוד

הוא לא משחק בפני עצמו לדעתי.

Jedi Force

New member
אני שונא שזה קורה...

אבל אני יחזור על זה. Jedi Knight 1: Dark Forces Jedi knight 2: Jedi Outcast Jedi Knight 3: Jedi Academy בעיקרון יש ארבע, והמשחק אקאדימי הוא המשחק הרביעי, אבל בגלל ששני המשחקים הראשונים דיי ישנים וכמעט אף אחד לא שמע אותם, הורידו את המשחק הראשון. בעיקרון, כולם משחקים ב-OUTCAST, ואז בהמשך שלו JEDI ACADEMY.

KingpinEX

New member
אתה טועה המשחק הראשון בכלל לא

Jedi Knight הוא היה FPS בשם Dark Forces המשחק הראשון בסדרה היה Jedi Knight : Dark Forces 2 (היה לו הרחבה עם מרה ג'ייד) אחר כך היה Jedi knight 2: Jedi Outcast Jedi Knight : Jedi Academy ג'די אקדמי לא קיבל מספר 3 אלה רק שם... בגלל זה אני לא אוהב לחשוב שהוא המשחק השלישי אלה רק הרחבה לשני...

funkey monkey

New member
שוב פעם סדר בבלאגן.

כרונלוגית : 1. Dark Forces - משחק פעולה עם רובים שאתה משחק את קייל קאטארן 2. Dark Froces II: Jedi Knight - קייל מהמשחק הקודם מגלה שאביו היה ג'דיי שנהרג ע'י האימפריה ויוצא בעקבותיו 2.5. Dark Forces II: Jedi Knight - Mystories of the Sith - חבילת הרחבה עם ג'דיית אשר חוברת לקייל קאטארן, מרה ג'ייד 3. Jedi Knight II: Jedi Outcast - קייל קאטארן מקמבק עם טריקי הג'דיי שלו 4. Jedi Knight: Jedi Academy - משחק שלא עוקב את עלילות קאטארן, אלא תלמיד שלו.

juggernaut

New member
JKA

ג'דיי אקדמי הוא ההמשך של זה אאוטקאסט משחק אדיר אקדמי עלוב תהנה אח"כ אתה חייב לשחק ב Knights of the old Republic 1\2 תהנה

לא בדיוק

אני שיחקתי בדמו של אאוטקסט והדמו של האקדמי, הם שניהם משחקים מצויינים, ולכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אחד על השני: אאוטקסט אקדמי יתרונות על פני אקדמי: יתרונות על פני אאוטקסט: משחקיות טובה יותר, הגרפיקה אותו משחק יותר פתוח, יותר יכולות דבר אך בשנה שבה יצא אאוטקסט ויותר נשקים, ומצב מולטיפלייר הגרפיקה נחשבה חדשנית ואילו כשיצא הרבה יותר טוב אקדמי הגרפיקה כבר מיושנת, יותר השקעה חסרונות: ביצירה ויותר חיים וקרבות יותר מרשימים, מצב סינגל פלייר פחות טוב, ומצב סינגל פלייר הרבה יותר טוב. גרפיקה מיושנת ורמת קושי חסרונות: נמוכה (ככה היה לפחות עלילה גרועה, אין אפשרות לבחור בין הצד הטוב בשני המשימות בדמו) לצד הרע כמו באקדמי או במשחקים הקודמים, מצב מולטיפלייר טוב אך בעייתי קצת פחות טוב מאקדמי

juggernaut

New member
טעות

העלילה של אאוטקאסט פשוט מדהימה נהנתי מכל רגע אקדמי משחק נורא מונוטוני תיקח משימה ותבצע אותה זה הכל..משעמם וחוזר על עצמו אין סדר כרונולוגי...משעמם מדי

james bond 1

New member
תגיד אחי בערך מה העלילה שמה

כאילו מה זה קשור לסרטים??? העלילה מתבצעת בין הסרטים?? מה מה זה מסופר בערך שמה?

funkey monkey

New member
העלילה של JKA/JK2

מתרחשת כמה שנים אחרי שובו של הג'דיי. ז"א לאחר מות ווידר והקיסר וניסיון לייצב את מסדר הג'דיי ע'י לוק והקמת הרפובליקה החדשה. בג'דיי נייט 2, בקצרה אני אספר, ג'דיי אפל בשם דאסאן גילה את עמק הג'דיי (שעליו מסופר בהרחבה בג'דיי נייט 1) והקים צבא גדול של ג'דיים אפלים. לקייל קאטארן (הגיבור) יש אינטרס אישי לצאת כנגד דאסאן ולהשבת השלום לגלקסיה. העלילה מצויינת וסוחפת לאורך כל הסיפור. בג'דיי אקאדמי מסופר כמה שנים לאחר אירועי ג'דיי נייט 2. לדעתי היא פחות טובה מג'דיי נייט 2 - לאחר שקייל קאטארן הצטרף בתור מורה לאקדמיית הג'דיי של לוק, אחד התלמידים מסתבך עם כת של ג'דיים אפלים הסוגדים לסית' קדום בשם מגנוס והוא צריך לצאת ולעצור בעדם.

AceMagician

New member
אהמ.....

למרות שלי אין בעיה עם זה - חל איסור על הזכרת הורדות בלתי חוקיות וכל היוצא בזה (למרות שזה די צביעות מצד תפוז-כאילו הוובמאסטר שלהם לא משתמש באימיול...)

james bond 1

New member
אז משחק יפה אתם אומרים,והאחרון צדק

משחק יפה אההה מת שיהיה לי כבר אבל זה בקושי זז כניראה יש עוד הרבה והשימחה שלי הוא שאין לו דרישות מי ישמע כך שלמחשב שלי: פנטיום 3 550 הארץ 194 זיכרון רם גיפורס 4 MX יש מצב שזה יעבוד ובקשר לאחרון צודק טעות שלי לא הייתי צריך לירשום חבל שאני לא יכול לערוך אבל אל תתיחסו :)...

KingpinEX

New member
אררר?

לדעתי זה יפעל לך. JKJA אולי לא(למרות שזה אותו גרפיקה) אבל JKJO כנראה יפעל.

panterist

New member
הקרבות

במשחק הם לא כ"כ ריאליסטים... אין כמעט מגע של החרבות... ואי אפשר לבחור סוג חרב וצבע. (צבע אפשר לשנות עם קוד) אבל זה משחק חמוד.

james bond 1

New member
בקשר למשחק.....

מה העלילה במשחק הזה? היא קשורה לסיפור המרכזי???? אני היבנתי שלפני זה היה עוד שתי משחקים, המשחק הזה זה ההמשך שלו?? מישהו יכול בקשה לירשום קצת פרטים על העלילה אבל לא יותר מידי? :) תודה רבה...

למעלה