star trek

semuelf

New member
star trek

סקר זריז בין חברי לצוות גילה שאף אחד מהם לא ראה star trek. מדהים. מסתבר שגם הגיקים היפנים לא ראו את הסדרה. אמרו לי שהיא שודרה בשעות מאוחרות מאוד בטלויזיה היפנית.

semuelf

New member
נצל"שׁ Mei Segev

יש נגנית כינור חצי יפנית חצי ישראלית בשם מיי שגב. אני מנסה ליצור קשר איתה. מישהו מכיר / יודע?

semuelf

New member
ובפינת ההזוי הקבועה

איך עושים לתינוקות אמבטיה: http://www.youtube.com/watch?v=qK1gsEz4P8M וזה די סטנדרטי - אחד מהצוות שלי עם תינוק בן חודש וחצי הראה לי סרטון של הילד שלו עושה אמבטיה באותו הסגנון...

mishel s

New member
דווקא נראה לי חביב לגמרי :D

הייתי אומר אפילו טריק טוב כדי ללמוד לשחות!

herouth

New member
נראה פטנט אדיר דווקא.

הרבה יותר רגוע מלדאוג כל הזמן שלא לשמוט את הראש של התינוק.

semuelf

New member
נצל"ש סיגריות

למה אחרי כל מסיבה בעבודה אני צריך לחזור מסריח מסיגריות? (מסיבה = יציאה למסעדה של כל צוות הפרוייקט ביחד. יש לנו אחת כזאת פעם בחודש-חודשיים) אוף. מזכיר לי את ל"ג בעומר...

semuelf

New member
נצל"ש פארק פליי

הפכו למשך סוף-השבוע הזה את אחד הפינות המיוערות ב-takanawa ליער לילדים. (יש פה ושם בעיר פינות שלא בנו בהם, מסיבות שאני לא יודע. בכוונה / שיפוע חזק מדי?) אז שמו בזנט בשיפוע, וערימת קרטונים שילדים לקחו והתגלשו עליו. קשרו חבלים לעצים למעלה, ואפשר היה לעלות בעליה חלקלקה בעזרתם. (עליתי עם הילד ונפלנו כמה פעמים, התמלאנו בבוץ אבל העקשן הקטן שלי עלה עד הסוף) היו נדנדות חבל, אומגה מאולתרת, פינת ציור, ועוד כמה משחקי חבלים שלא הבנתי מה עושים בהם. היה נחמד. (גם מחר זה פתוח...)

semuelf

New member
נצל"ש קר בלילות

נהיה כל כך קר בלילות, שאישתי התחילה לישון עם חם-צוואר. (למי שלא יודע, חם-צוואר זה מעיין טבעת מבד פליס, שלובשים על הצוואר. לוקח כל צעיף בסיבוב) אנחנו ישנים עם הראש ליד החלון (שהוא בעצם דלת הזזה למרפסת) אז אנחנו מושפעים יותר מהילדים...

herouth

New member
ברור לכם שיהיה עוד יותר קר これから

מה היפנים עושים בעניין הקור בלילות? מפעילים חימום בלילה? סוגרים את החלונות?

למעלה