Star trek insurrection

S h a y 9 9 9

New member
Star trek insurrection

אז ככה... אני לא יודע אם כבר דיברו על הסרט הזה פה בצורה רצינית או לא, לי לא זכור בכל מקרה, אתמול במקרה יצא לי לראות את הסרט הזה שוב ואני חייב להגיד שהוא כל כך גרוע כמו שזכרתי אותו... הוא לא יצירת מופת כמו First Contact אבל בכל זאת הוא כל כך גרוע... היו כמה קטעים שמאוד שיעשעו אותי למשל: רייקר מבקש מהמחשב שליטה ידנית בספינה ומתוך כסא הקפטן יוצא החוצה לא אחר מאשר ג´וייסטיק! כן כן כזה שחור עם כפתור ירי אדום מקדימה ממש קלאסי (אפילו באנטרפרייז יש דברים יותר מתקדמים). הסונא- הם גזע שיצא מהבאקו וצירף אליו 2 גזעים נוספים לתרבות שלהם בתור מעמד פועלים כשהסונא הם המעמד העליון בתרבות... כשהסונא יורים נשק תת-חללי על האנטפרייז ומפספסים נוצר קרע תת-חללי והאנטפרייז פולטת את הכור וורפ שלה ומפוצצת אותו בתור הקרע ,אח"כ בסוף הסרט הם עוזבים את האזור במהירות אימפולס (כמה שנים בדיוק לוקח להם להגיע לאנשהו בלי וורפ?, זה יכול להסביר למה הם נראים כל כך זקנים בתמונות שיצאו של נמסיס). בקיצור אשמח לשמוע דיעות של אחרים על הסרט הזה (ולא סתם להגיד שהוא מסריח כי הוא אי-זוגי ,טוב?)

android

New member
לפי דעתי הסרט

הזה הוא דווקא טוב אני לא מבין למה אנשים אומרים שהוא סרט חרא או כל מני דברים כאלה

Mnementh

New member
הסרט טוב

גם כי הוא מצחיק , נכון שהג´ויסטיק מגוחך ולא לזה התכוונתי בתור מצחיק
, יותר כמו הגילוח של רייקר והקטע עם דייטה. וגם כי הוא עוסק במהות האמיתית של סטאר טרק בניגוד לכל סאגת המלחמה ב-9 DS שזה המוסר והמלחמה בעד המוסר - לא לנצל את הכוכב הזה בגלל ה- PRIME DIRECTIVE. באמת עומד בבסיס החזון של רודנברי.

למעלה