Star Trek Armada 2

SaidinsTaint

New member
Star Trek Armada 2

שלום! אני וחבר התחלנו לשחק בST:Armada 2 לאחרונה דרך ה IP ומעוניינים לשחק עם אנשים נוספים - הנחתי שאם יש עוד אנשים שמשחקים בזה יהיו כמה כאלה כאן...מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה ונדבר...חוץ מזה, תהיתי אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא סטטיסטיקה לספינות? kמה בדיוק טובה כל ספינה, כמה אנשים, כמה נזק, איזה נשק וכו´ (ולמה לעזאזל עוזר לי להפריד את ה GALAXY ?!) חג סוכות שמח!

Alex20

New member
איפה אפשר להשיג את המשחק????

אני מחפש את המשחק הרבה זמן ואין אותו בחנויות!

Crichton

New member
היי

אני InfoBoy מגיימר. אני רואה שהמשחק מוצא חן בעינייך, גם אני אוהב אותו. תראה את ההודעה שלי בגיימר, שם שמתי את הדואר האלקטרוני שלי. את ארמדה ניתן למצוא ב"פריק מחשבים".

SaidinsTaint

New member
אני מעדיף את הפורום הזה

פשוט התייאשתי בגלל שאף אחד לא ענה לי בפורום משחקים, אז הלכתי לרעות בשדות זרים. כמעט התעלפתי כל פעם מהתגובות שלך שם - זה לא נראה בדיוק קשור למה שאמרתי, או שלקחת מה שאמרתי בצורה מילולית... ברצינות - אתה אומר לי שככל שספינה יותר מתקדמת היא יותר חזקה?
שיואו... אני התכוונתי שאני רוצה משהו קצת יותר ספציפי - פי כמה חזקה טקטיקל קיוב מקיוב רגילה? היא יורה יותר מהר? יותר חזק? אותו דבר? כמה נזק עושה מוקש אנטי-חומר של הדיפייאנט? דברים כאלה...

CommandeRiker

New member
אני רוצה לשחק

היה לי את המשחק ומחקתי אותו, לא נורא אני אוריד עוד הפעם... גם צ´קוטיי מכיר את זה(שיחקנו ביחד עד שנמאס לו להפסיד).... יש לך אינטרנט מהיר? נ.ב אפשר להוריד מקאזא או איימש

Crichton

New member
לא התכוונתי לדמו

התכוונתי למקורי. ואם אני לא טועה, אי אפשר לשחק באינטרנט עם צרוב.

CommandeRiker

New member
גיימר?

גם אני בגיימר אני שומי2, אני מסתובב בפורום פעולה ואסטרטגיה... אולי כדאי שנפתח שמה דיון רשמי

Chakotay

New member
אני מפסיד

מה מפסיד חן אל תשלה את עצמך סתם סתם אבל ניצחתי את אח שלך

SaidinsTaint

New member
כבר התחלתי לחשוב שאף אחד

לא יבוא! עוד אין לי אינטרנט מהיר - בשמחקים של שניים ושלושה לא היה לאג בכל זאת... אני משדרג את החיבור בימים הקרובים. אתם לא יודעים במקרה איפה אפשר למצוא סטיטסטיקות וכאלה נכון? נשמח לשחק איתכם (נגדכם) - אנחנו משחקים כמעט כל ערב כרגע...

CommandeRiker

New member
באמת?

כן... איזה גזע אתם הכי אוהבים? אני הכי אוהב ת´פדרציה, אבל הבורג הכי חזקים

Crichton

New member
תגובה

הבורג לא הכי חזקים, הכי חזקים זה גזע 8472. אבל קשה לשחק איתם. אני הכי אוהב את הקלינגונים, הרומולנים, והקרדסים בגלל הcloak שלהם. אבל גם לבורג שיש את הTranswarp Portal וספינות מאוד חזקות וכמו כן גם Assimilation שיש לכמה מהספינות שלהם.

על אילו משחקים תמליצו?

ומאיפה אפשר להוריד ( אם אתם יודעים). בכל מקרה בינתיים יש לי את VOY ELITA FORCE אם מישהו רוצה אז שישאיר הודעה.

SaidinsTaint

New member
זה המשחק היחיד של סטאר טרק

ששיחקתי, אבל שמעתי שאחרים היו פחות טובים - כולל ארמדה 1 שלפי מה ששמעתי לא היה בו ווארפ בכלל - כאן אאתה יכול להכנס לווארפ ברגע שהתרחקת מבאר הכבידה של הכוכב :) הגזע הכי חזק לדעתי הוא כנראה הספיצי 8472 - לפחות בהתחלה קשה להביא משהו שיתמודד בהצלחה עם הcruiser שלהם יש להם כל מיני בעיות אחרות כמובן, אבל הם חזקים יחסית

CommandeRiker

New member
יש עוד משחקים...

משחקי אסטרטגיה זה גם סטארפליט קומנד וקלינגון אקדמי, רק אם אין לך xp...

למעלה