עם קצת סבלנות חוסכים כסף ../images/Emo163.gif
נכון שבהזמנה הראשונית לוקח כמה ימים לאשר את כרטיס האשראי (בהזמנה הראשונה בלבד) - אבל אם טיפה סבלנות אתה מקבל אתר זול משמעותית. עכשיו לפירוט הרכיב הכספי (אוי ספי ספי - למה ראש בקיר ?): האתר שהבאת חזר לאחרונה לשלוח כותרים לארץ לאחר הפסקה ארוכה בה סרב לשלוח לישראל עקב מכת גניבות. כאשר החליטו לחזור לשלוח מוצרים לארץ היה זה לאחר שהודיעו על שינוי רציני באופן המשלוח - דבר שייקר
מאד מאד את המשלוח. אם הזמנת, ספי היקר, סרט מהאתר לאחרונה, כפי שעכשיו אני ניסיתי לעשות, איני מבין כיצד "פיספסת" את ההודעה הבולטת והיחודית לישראלים הבאה:
ISRAEL CUSTOMERS: In addition to regular shipping charges there is a registered parcel post charge of $AU7.00 for all parcels sent to Israel. eg: shipping charges: 1 dvd AU$5.50 + $7.00, 2 dvds $9.50 + $7.00, 3 dvds $13.00 + $7.00, 4 dvds $16.00 + $7.00, 5 dvds $20.00 + $7.00
חישוב מהיר ופשוט מראה כי הכותר יקר ב6-7 דולר והמשלוח יקר בעוד 7 דולר וזה המון שקונים אפילו כותר אחד. בהכירי אותך, ספי היקר, אני משוכנע כי תתעלם מהעובדה שטעית בנושא העלות ותתרכז במה "ששרף לך את הפיוזים" - הואיל וזה הנסיון שלך מול הנסיון שלי אני מזמין את מי שירצה ללמוד מנסיונם של אחרים לחפש תגובות על אתר fbo האוסטרלי - המומלץ שלי - בפורום 497.