star trekב DVD

רנדל

New member
star trekב DVD

ראיתי שניתן לרכוש דרך אמזון חבילה של כל תשעת סרטי מסע בין כוכבים ( מהראשון ועד המרד) מישהו יודע אם דבר כזה יגיע לארץ ?? או אפילו כל סרט בנפרד - ידוע לי שיש כיום למכירה כמה מהם (V, IV). ?

Sefy

New member
כל סרטי מסע בין כוכבים ב DVD בחבילה

אחד יפיפיה, מהסרט הראשון עד העשירי במחיר של 715 שקל (71.5 שקל לסרט) והסרטים הם גם ב PAL ולא NTSC (אבל בלי תרגום לעברית!) וינגנו על כל טלויזיה או DVD בארץ.

dankner

New member
אם תרגום חשוב לך

אתה יכול לרכוש את רוב כותרי מסע בין כוכבים מאתר אוסטרלי זול ואמין. שים לב שמדובר באזור 4 - וזה אומר שהדיוידי שלך צריך לתמוך באזור זה או להיות מולטיזון.

Sefy

New member
Here's Another Australian DVD Sales

Which have Hebrew Subtitles and each movie costs 28.95$ (Australia $)​

dankner

New member
ספי היקר

מה שלומך ? אני מגרד את הראש ולא מבין בשביל מה הבאת את הקישור הנ"ל. האתר שעליו המלצתי מחזיק אותן אותם כותרים בדיוק רק שהוא יותר זול בכל הכותרים ב6-7 דולר אוסטרלי ובנוסף לזה המשלוח זול בהרבה ! למעט הסרט ה-7, שבזכותך רכשתי מבלאקסטאר - רכשתי את כל הסרטים (למעט נמסיס) מהאתר שהבאתי - עד היום לא מצאתי אתר/חנות זול יותר....

Sefy

New member
בגלל סיבה אחת פשוטה.

כל שיטת ההירשמות אצלם, ואישור כרטיס הויזה שרף לי את הפיוזים! "יש" לי הזמנה שעשיתי אצלם של STAR TREK : THE MOTION PICTURE - Special Edition שעם כל התסבוכת שלהם עם האישורים, זה עדיין תקוע כבר מהשני ביולי! והמחיר אומנם זול יותר, אבל לא בדיוק!
Item(s) Subtotal: $23.01 Shipping and handling: $9.00 Insurance: $0.00 Total before Tax: $32.01 GST Tax: $0.00 Total Cost $32.01​
אבל המחיר הסופי עם משלוח הוא יקר יותר! כי אצל EzyDVD הסרט עלה 26$ אבל תוסיף רק 5.5$ למשלוח עצמו וזה יצא לי 31.5$ שזה טיפה זול יותר, ולא היה שום בלגן עם הויזה. נרשמתי, נכנסתי, הזמנתי, והסרט כבר היום בדרך אלי.

dankner

New member
עם קצת סבלנות חוסכים כסף ../images/Emo163.gif

נכון שבהזמנה הראשונית לוקח כמה ימים לאשר את כרטיס האשראי (בהזמנה הראשונה בלבד) - אבל אם טיפה סבלנות אתה מקבל אתר זול משמעותית. עכשיו לפירוט הרכיב הכספי (אוי ספי ספי - למה ראש בקיר ?): האתר שהבאת חזר לאחרונה לשלוח כותרים לארץ לאחר הפסקה ארוכה בה סרב לשלוח לישראל עקב מכת גניבות. כאשר החליטו לחזור לשלוח מוצרים לארץ היה זה לאחר שהודיעו על שינוי רציני באופן המשלוח - דבר שייקר מאד מאד את המשלוח. אם הזמנת, ספי היקר, סרט מהאתר לאחרונה, כפי שעכשיו אני ניסיתי לעשות, איני מבין כיצד "פיספסת" את ההודעה הבולטת והיחודית לישראלים הבאה:
ISRAEL CUSTOMERS: In addition to regular shipping charges there is a registered parcel post charge of $AU7.00 for all parcels sent to Israel. eg: shipping charges: 1 dvd AU$5.50 + $7.00, 2 dvds $9.50 + $7.00, 3 dvds $13.00 + $7.00, 4 dvds $16.00 + $7.00, 5 dvds $20.00 + $7.00​
חישוב מהיר ופשוט מראה כי הכותר יקר ב6-7 דולר והמשלוח יקר בעוד 7 דולר וזה המון שקונים אפילו כותר אחד. בהכירי אותך, ספי היקר, אני משוכנע כי תתעלם מהעובדה שטעית בנושא העלות ותתרכז במה "ששרף לך את הפיוזים" - הואיל וזה הנסיון שלך מול הנסיון שלי אני מזמין את מי שירצה ללמוד מנסיונם של אחרים לחפש תגובות על אתר fbo האוסטרלי - המומלץ שלי - בפורום 497.

Sefy

New member
עדיין נמאס ונשבר לי מ FBO

והשיטה שלהם לאשר כרטיס אשראי, זה אומנם רק בהזמנה הראשונה, אבל שים לב כמה זמן חיכיתי! מיולי 2 עד 30 ועדיין לא אישרו לי את הכרטיס. פשוט נמאס. גם אם זה יצא לי יותר יקר ב 7 דולר אוסטרלי, זה לא ירצח אותי. אז אני לא מתעלם מהטעות בנושא העלות, כי לא ראיתי את מה שהראת, אבל לי אין סבלנות שיאשרו לי כרטיס. אני אעדיף לקנות ממקום אחר.

slide2129

New member
בקשר ל FBO

גם אני הזמנתי ב תחילת יולי, אבל תוך שבוע הופיע החיוב (המחולק לשניים) ואישרתי אותו באתר FBO. תוך דקה קיבלתי אימייל שזה אושר. ההזמנה עדיין לא הגיעה, אבל הDVD שהזמנתי מופיע תחת " יישלח ב20 לאוגוסט"...אז נחכה ונראה. עכשיו...... האם בדקת את שני הסכומים שחייבו אותך? האם נכנסת לאתר FBO וב account" תחת verification הזנת את שני הסכומים? (במטבע אוסטרלי) אם כן, ואם הזנת נכון, זה צריך לאשר מיד וגם יישלח לך אימייל תוך כדקה.

Sefy

New member
לא קיבלתי שום סכומים להזין

ולמען האמת השיטה הזו עצבנה אותי, ואפילו הם יודעים שהרבה לקוחות התלוננו (אני בקשר email איתם) על זה. ותראה כמה זמן הלך לך ? מתחילת יולי זה יצא לך ב 20 לאוגוסט! (אם זה Pre-Order אז מילא!) אחד הדברים שאני אוהב ב BlackStar לדוגמא, שיש פעמים שהסרט מגיע אלי תוך פחות משבוע! תראה, אני לא מתלונן על המחירים שלהם, הם מאד זולים, וגם השרות email מעולה! פשוט כל השיטה שלהם לאשר כרטיס אשראי שרפה לי את הפיוזים! וויתרתי על כל התענוג, אין לי בעיה לשלם עוד 6$ העיקר שאני מקבל את הסרט תוך שבוע עד שלוש שבועות! ולא מחכה לאישור שבוע ואז לחכות שלוש שבועות! ולי כבר עבר חודש ולא היה אישור. מבין את העצבים שלי פה ? לא היה לי דבר כזה באף אתר! וקניתי כמויות של דברים ברשת!

כל סרט בנפרד (אבל בלי תרגום) אזור 2

הנה עוד אתר - bensons world - שמציע את כל הסרטים בנפרד (למעט נמסיס) ב 10 פואנד. (9.99 ליתר דיוק) שימו לב שמשלוח עולה רק 0.5 פאונד, אז מי שרוצה לקנות חלק מהסרטים ולא את כולם, נראה לי דיל לא רע...

למעלה