star dust רציתי

זהות

New member
star dust רציתי

להודות לך על הנבואה השמימית , אני לקראת סיומו , מתענגת בקריאתו . במהלך הקריאה חשבתי על צרופי המקרים הרבים שארעו לי בשנתיים האחרונות , הספר נתן לי חומר רב למחשבה . אשמח אם תמליצי לי על ספר נוסף , גם לי יש רשימה של המלצות אם תרצי ...

Star_Dust

New member
זהות

אני שמחה שאת אוהבת את הספר אבל עד כמה שזכור לי התודה על איזכור הספר מגיעה דווקא לגריני (אני לא רוצה לגנוב לאחרים את הקרדיט
). כרגע אני קוראת את הספר "שורשים ושיעורים בזמן" (אני לא זוכרת את שם המחבר) ועד עכשיו (עמוד 44) אני די אוהבת אותו. אהבתי מאוד גם את הספר "אחד" מאת ריצ´ארד באך. אני אשמח מאוד לקבל המלצות לספרים.

המלצה לספר

אני קוראת כרגע את הספר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" בעבר הייתי חושבת שזה "פסיכולוגיה בגרוש" אבל יחד עם כל השינויים התחלתי גם להיפתח לכאלה דברים..

נ.תהילה

New member
עוד המלצה ל-../images/Emo63.gif

ספר שהוא בעצם לקט של כל מיני כתבים, מאמרים, וקטעים בנושאים שונים שכתב פרופ´ אסא כשר. שם הספר: "רוח איש". בין השאר יש חלק שלם שמוקדש לבנו יהורז ז"ל שנהרג במלחמות ישראל. בחלק הזה הוא דן במהות השכול, יש שם הספדים שכתב, וכל מיני נושאים סביב השכול. כדאי מאוד מאוד לקרוא! לילה טוב לכולם! תהי
ה

jo1234

New member
שם המחבר של "שורשים ושיעורים בזמן"

הוא - פרופ´ ביירון. סתם...שתדעו.

זהות

New member
המלצות נוספות...

על ספרים שעשו לי סיעור מוחין וקצת סדר במגירות : 1.מי מת ? / סטיפן לוין - המוות כמורה לחיים ("אנחנו חיים בחברה האמונה על הכחשת המוות . כמו הסקס , המוות הוא נושא להתלחשות מאחורי דלתות סגורות , מאידך , איננו יודעים לחיות ...") 2.אינדיבידואליות : הפרוייקט הבלתי אפשרי/קרלו שטרנגר -( חוקר את מוטיב היצירה העצמית שלנו ) 3.מילים כדי לומר זאת / מארי קארדינל (ספר ישן ומעולה ) 4.קבוצה/ פול סולוטרוף (טיפול שעוברים 6 אנשים שנקלעו למבוי סתום בחייהם ומנסים למצוא דרך להתגבר על יצר ההרס העצמי שלהם , על חולשותיהם ועל המורשת המשפחתית המייסרת שלהם ) קריאה מהנה .

BooBee

New member
גם אני רוצה להמליץ

אמנם לא ספרי עיון על תראפיות קבוצתיות, מוות וחיים, אבל יש כמה ספרים שהעבירו בי טלטלה לא קטנה. היום שבו רצחו את ראש הממשלה-עוזי וייל (הספר היחיד שגרם לי לבכות) ערבים רוקדים-סייד קשוע (השכנים שלנו, כפי שלא הכרנו מעולם) באדולינה-גבי ניצן (תפישות חדשניות ומשעשעות על מי שאנחנו) תהנו

גריני

New member
../images/Emo51.gif

בואי נסכם שבענין "הנבואה השמיימית" - הקרדיט מתחלק בין שתינו, אה?.... ושני הספרים האחרים שהזכרת - זה פשוט מדהים! - הייתי בוחרת בדיוק בהם!!!

למעלה